Monitorarm Damian - Gasveer
2 Reviews | Review schrijven

Monitorarm geschikt voor een scherm van 2 tot 10 kg of een 9 tot 21 kg. Inclusief bladklem en bladdoorvoer. Verkrijgbaar in zilver, zwart en wit.

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 228,00
Prijs (incl. BTW) per stuk
Aantal: 
+ In de winkelwagen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

De Damian gasgeveerde monitorarm enkel is een dynamische arm met vele mogelijkheden. Strak design en eenvoudig in bediening. De VESA is voorzien van quick release. De arm wordt standaard geleverd met een bladklem en een bladdoorvoer.

De ingebouwde gasveer zorgt voor een zeer eenvoudige hoogte-instelling, ideaal voor flexwerkplekken. Diepte instellen, kantelen, roteren, links/rechts zwenken...alles is mogelijk met de Damian monitorarm.

Maak bij opties de keuze voor een gasveer van 2 tot 10 kg of een 9 tot 21 kg, afhankelijk van het gewicht van je monitor. 

Specificaties Damian gasveer

  • Maximaal hoogte: 51,5 cm
  • Minimale hoogte: 17,5 cm
  • Diepte instelling: maximale extensie 59 cm
  • VESA: 75 x 75mm of 100 x 100mm
  • Bereik bureauklem: 1 - 5 cm
  • Bereik bladdoorvoer: 1 - 6 cm
  • Roteren: 360 graden
  • Kantelen: 180 graden
  • Zwenken: 180 graden


Deze Damian gasveer monitorarm is verkrijgbaar in de kleuren zilver en wit.

Sorteren op:

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

J de Vries - 05-08-2017 13:32

Precies wat ik zocht, maar let op: in combi met kabelgoot moet er wel voldoende ruimte voor correcte plaatsing zjin. Ik heb me genoodzaakt gezien om bevestiging mbv een gat in het bureaublad uit te voeren.
Verstelling in diepte en hoogte gaat moeiteloos, vastzetten kanteling van scherm met inbus is enigszins fragiel.

Oliver Engels - 02-10-2016 13:37

Deze beugel is heel erg fijn om in hoogte en diepte te verstellen, je kunt het met 1 hand en hij is goed af te stellen zodat hij niet elke keer naar boven schiet of rare bewegingen maakt. De installatie is makkelijk en je hebt veel manieren om hem te bevestigen aan het bureau, de kabels worden ook mooi wegwerkt door het systeem.

Een negatief dingetje is dat het scherm heel moeilijk te verstellen is met kantelen, ik heb hem zelf maar in 1 stand staan en dat is naar voren gericht. Het afstellen gebeurt met 2 schroefjes aan de achterkant en deze houden het beeld niet goed op zijn plek of juist te goed op zijn plek. Ik zou de beugel niet direct aanraden voor Wacom gebruikers, vandaar ook de 4 sterren.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.