DEMO - Bureaufiets - Deskbike
4 Reviews | Review schrijven

Zo goed als nieuw. Lichte gebruikschade/paar kleine krasjes op zijkap. Deze bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijd

Verzendkosten

€ 0,00 

Bezorgtijd

1 - 2 werkdagen

€ 329,00
€ 197,40
Prijs (incl. BTW) per stuk

 

Velden met een * graag invullen.
Aantal: 
+ In de winkelwagen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

DEMO model 

  • Medium of small versie: Zo goed als nieuw. Lichte gebruikschade/paar kleine krasjes op zijkap. In originele verpakking. 

Meer bewegen achter je werkplek, dat kan met de Deskbike ®! Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens het werk. 

Tijdens het gebruik van de Deskbike stimuleer je de doorbloeding van de bovenbeenspieren. Door beweging vermindert suiker en vet in deze spiergroep. Bloed en zuurstof kan zo beter de hersenen bereiken waardoor je scherp blijft. Zo blijkt uit onderzoek dat werknemers die fietsend computeren 30% sneller lezen.  

Bureaustoel eruit .. Deskbike in!

Deskbike eigenschappen 

  • Formaat: Medium of Small
  • Minimale bureau hoogte: 105 cm (tip: bekijk onze zit-sta bureaus)
  • Voorzien van Bluetooth 4.0
  • Maximale belasting 120 Kg
  • Garantie: 1 maand
  • CE gekeurd

Welke Deskbike heb ik nodig

- Small (lichaamslengte 140 - 165 cm)
- Medium (lichaamslengte 165 - 185 cm - meest gekozen)
- Large (lichaamslengte 185 - 215 cm) 

Deskbike App 

Daag jezelf uit met de gratis deskbike App. Al je prestaties worden handig opgeslagen en aan het eind van je werkdag weet je precies hoeveel kilometer je hebt weggetrapt. Download de deskbike App in de Apple of Google store. 

Deskbike Display 

Blijf altijd op de hoogte van je fietsprestaties. Met de draadloze Deskbike fietscomputer op je werkblad houd je je snelheid, afstand, tijd en de verbrande calorieën bij. 

 

Lekker afwisselen

Het is bij de deskbike niet de bedoeling dat je uren gaat zitten fietsen. De kunst is om zoveel mogelijk van werkhouding te wisselen. Staan, actief zitten en lekker fietsen tussendoor, het is allemaal mogelijk met een deskbike achter je bureau.

Test de Deskbike zelf

In steeds meer kantoren en thuiswerkplekken kom je de Deskbike tegen. Hét actieve alternatief voor de hele dag op je bureaustoel hangen. Deze hippe trainer verandert werkplekken in uitdagende workspaces. Kom proefdraaien in het Worktrainer Experience Center.  

Filmpjes

De werkplek van Erik Scherder

Gezond werken volgens Achmea

 

Deskbike bij het Ministerie VWS

Toelichting Deskbike App

 

Sorteren op:

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Daisy - 23-05-2020 14:15

ideaal apparaat. ik vind hem erg stil. zit lekker en je trapt zo ongemerkt aardig wat kilometers weg. De voorgestelde 30 minuten zijn zo om :-) Ik vind het goed te combineren met fietsen en (video)bellen. Ook schrijven gaat goed. Lekker om actief te werken. Prima after sale.
Als ik een minpuntje moet noemen: de pedalen zijn vrij scherp waardoor je echt met schoenen aan moet fietsen (ik werk thuis en dan vind ik het fijn om zonder schoenen te werken).

Sandra - 13-05-2020 16:33

Ik probeer af te wisselen met zitten, staan en fietsen. De fiets is stil genoeg om te zorgen dat collega's in de videoclip hem niet horen. Ze zien mij hooguit wat bewegen.
Fiets trapt soepel en zadel zit fijn.
De koppeling met de app op mijn telefoon is makkelijk, al slaat de app niet altijd de km's of de verbruikte calorieën goed op. Het kan zijn dat je 200 calorieën verbruikt tijdens het fietsen en het totaal overzicht maar 4 laat zien.

Frank - 10-05-2020 22:54

Van houding veranderen en dynamisch zitten is goed voor je rug. Daarbij helpt mij mijn desbike enorm. Ik fiets minmaal twee uur per dag op werk. De muis bedienen vind ik moeilijk vanaf de bike, typen gaat goed. Hij is redelijk stil, maar niet geruisloos.

Iris - 07-12-2019 13:05

Ik ben heel blij met mijn deskbike. Ik zit nu alleen op mijn bureaustoel als ik even heel precies moet werken. Ik wissel fietsen, staan en zitten af. Ik vind dat heel fijn werken.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.