Home InMotion | Compacte Crosstrainer
Home Actief meubilair Bureaufietsen InMotion | Compacte Crosstrainer

InMotion | Compacte Crosstrainer

46 reviews | Review toevoegen

Compacte crosstrainer - Inmotion

De InMotion stoelfiets is de oplossing om je kuiten, dijen en billen te trainen onder een gewoon zitbureau. Plaats je voeten op de grote anti slip pedalen en kom in beweging. De ovale crosstrain beweging houden je knieën laag en zorgen voor een veilige en comfortabele manier van trainen. Met de verstelbare weerstand stel je de zwaarte van de training in, terwijl de display de afstand aangeeft.

Breng je lichaam en werk InMotion!

Vergelijking bekijken
Snel calorieën verbranden? De InMotion is de oplossing om je kuiten, dijen en billen te trainen onder een gewoon zitbureau. Breng je lichaam en werk InMotion!
188,00 Prijs (incl. BTW)
Verzendkosten: € 7,50
Bezorgtijd: 1 - 2 werkdagen

Contact opnemen

info@worktrainer.nl 088 045 0880 Whatsapp Offerte aanvragen

Op werkdagen proberen we binnen een uur reactie te geven.

Compacte crosstrainer - Inmotion

De InMotion stoelfiets is de oplossing om je kuiten, dijen en billen te trainen onder een gewoon zitbureau. Plaats je voeten op de grote anti slip pedalen en kom in beweging. De ovale crosstrain beweging houden je knieën laag en zorgen voor een veilige en comfortabele manier van trainen. Met de verstelbare weerstand stel je de zwaarte van de training in, terwijl de display de afstand aangeeft.

Breng je lichaam en werk InMotion!

Plus- en minpunten

Aanschaf van een zit-sta bureau is geen vereiste.

Beweeg terwijl je zit achter je bureau.

Makkelijk op te pakken met het handvat aan de bovenzijde.

Alsnog een zit-positie ipv staan of fietsen.

InMotion | Compacte Crosstrainer eigenschappen

Kleur: Zwart
Gewicht: 15 kilo
Afmeting: 40 cm breed, 60 cm diep
Met het handvat aan de bovenzijde
Standaard met extra pedalen

Reviews

5 / 5

Op basis van 46 reviews

0 1 0 0 2 1 2 3 4 5 6 3 7 8 9 4 5 10 11 6 7 12 1 13 14 15 16 17 18 19 8 20 21 9 10 22 11 23 24 0 12 25 13 26 14 27
28
15
2
0
1
Jacqueline
Prima apparaat om in beweging te blijven tijdens het thuiswerken. Ook niet al te groot,...
Lees alle reviews

Inmotion Mini Crosstrainer

Extra pedalen

De Inmotion stoelfiets wordt standaard geleverd met handige extra pedalen. Deze zorgen ervoor dat de Inmotion met het voorste gedeelte van de voet gebruikt kan worden. Je duwt dan als het ware tegen de Inmotion aan en je hoeft je voeten niet op het voetbed te plaatsten. Zo krijg je nog meer beweeg comfort.

Optie: Anti-slip ring

Om te voorkomen dat je bureaustoel weg glijdt, terwijl je je afzet tegen de InMotion, kun je een Anti-slip ring bij de Inmotion bestellen voor onder het wieltje van je bureaustoel.

Test de InMotion

In het Worktrainer Experience Center staat een InMotion onder een zit-sta bureau. Ervaar het zelf en test de InMotion!

Zelf doen? We helpen je graag op weg

Zelf monteren is niet heel ingewikkeld. Ga aan de slag met deze extra informatie.

Wat zijn de voordelen van bewegen en sporten?

Regelmatig bewegen is gezond en voor veel mensen ook leuk om samen te doen. Als u veel beweegt, raken uw spieren, longen, hart en bloedvaten eraan gewend om te werken. U voelt zich lichamelijk en psychisch fitter en u heeft meer energie.

0 1 2 3

Inmotion video's

De trapbeweging van de InMotion Mini Crosstrainer kan je kuiten en hamstrings helpen versterken. Bovendien kan het de spieren in je kern, rug en bilspieren laten werken. Als je een fiets met handvatten gebruikt, kun je ook uw bovenlichaamspieren trainen, inclusief je biceps, triceps en schouders.

Reviews

Review toevoegen
Jacqueline

Prima apparaat om in beweging te blijven tijdens het thuiswerken. Ook niet al te groot, dus past prima onder het bureau. Enig nadeel voor mij is dat het ondanks de antislipring, toch verschuift op het zeil.

Rudi

Dit is rommel. Het eerste toestel maakte een kloppend geluid en schuurde. Tweede toestel ontvangen. Idem. Dit is gewoonweg rommel. KOOP HET NIET!

Sofie

Past perfect onder mijn bureau (ik ben 1,68 m groot); geen last van knieën tegen de tafel. Gebruik hem dagelijks om mijn 10.000 stappen per dag te halen. Minpunt: niet geruisloos, dus misschien niet ideaal in een ruimte met andere collega’s... maar voor thuiswerk geen probleem. De draaiknop om de intensiteit te regelen is ook niet ideaal. Moet je eigenlijk voor onder je bureau duiken om te verzetten. Ook na een tijdje piepende wieltjes, maar snel verholpen door wat WD40. Naast deze verwaarloosbare minpunten ben ik er heel tevreden van. Een aanrader voor als je elke dag achter je bureau moet zitten en toch wat beweging wil.

Cindy

Hij is groter dan verwacht, niet bruikbaar onder bureau. Je knieën heffen telkens tafel/bureau op. Hij maakt best veel lawaai. Maar de kinderen vinden hem heerlijk.

Kalin

Voor coronatijd was ik nog goed bezig met beweging (na breuk in onderbeen) bij fysio, reizen met openbaar vervoer en koffie tijd op werk. Tijdens (en nog steeds eigenlijk) verplicht thuis werken: weinig tot geen beweging, verse latte service elke ochtend waardoor je helemaal niet meer van je werktafel komt. Na flink googlen kwam ik op de inmotion. Bij het lezen van de extra pendalen was ik om. Vandaag besteld en morgen afleveren was top nagekomen. Bij mijn bestelling waren ze de pendalen vergeten. Deze zijn na mijn melding via de website gelijk opgepakt. Chat en service zijn goed geregeld.
Ik gebruik het niet alleen tijdens werk onder mijn bureau, maar ook als ik 's avond op de bank zit. Ik merk gelijk het verschil in soepelheid van mijn knie. Het is de investering waard!

Denny van Grootveld

Ik ben er erg blij mee, nu beweeg ik tijdens het bureauwerk.
Het enige puntje van verbetering is dat het apparaat al vrij snel is gaan piepen misschien kan men hier eens naar kijken of tips kan geven hoe dit verlopen kan worden.

Huisarts Assistente Harris

Ik gebruik de InMotion op mijn werk onder mijn bureau. Ik heb het apparaat achterstevoren gezet want ik kon er met mijn korte benen niet goed bij, dus ik wissel het steeds af en moet het apparaat dan steeds verplaatsen. Ik geef het cijfer 7. Dat zit met name in de combinatie bureaustoel, bureau en InMotion.

Jenny

Ik ben nu in het bezit van 3 InMotion apparaten. Ik gebruik er 1 achter mijn bureau op het werk. 1 Achter mijn bureau thuis en 1 voor als ik op de bank zit en tv kijk. Ik heb wat last van spataderen en de InMototion voorkomt dat je zere benen krijgt. Bovendien is het gewoon fijn om de benen in beweging te houden ook tijdens een film. Ik heb alle 3 de apparaten met de extra pedalen. Op het werk heb ik met een touwtje om de poot van de stoel de InMotion vast gezet. Op een gladde vloer blijft deze dan niet op de plak en helemaal niet als je de pedalen gebruikt.
Ik kan het apparaat zeker aanbevelen.

S

Blij met dit apparaat! Gekocht om wat “actiever” TV te kijken en inmiddels een paar weken in gebruik. Het gebruik is erg laagdrempelig en zo trap ik ongemerkt eenvoudig tussen de 4.000-10.000 omwentelingen. Als ik opsta merk ik dat mn benen zwaar zijn, dus het is toch echt een (lichte) workout en zeker goed voor de doorbloeding.
Wel maakte het apparaat al redelijk snel schraap/schuif geluiden doordat er makkelijk stof aan de wielen komt, dat stoort me tot nu toe nog niet, maar hopelijk gaat het niet over tot ergerlijk piepen zoals ik ook heb gelezen.
Al met al ben ik er blij mee!

Martin

We hebben het apparaat aangeschaft voor onze dochters, die druk aan het leren zijn voor schoolonderzoeken en selectietoetsen. Ze gebruiken het uit zichzelf regelmatig en zelfs ook onder het televisiekijken. Ze vinden het dus kennelijk plezierig.
Persoonlijk vind ik de slag wat aan de kleine kant en is de hoek van de voet wat te groot, waardoor ik de voet iets te veel moet strekken. Dat komt ook omdat we wat laag moeten zitten en/of het apparaat verder weg moeten zetten want anders komen de knieën tegen de balk onder de tafelrand.
Niets dan lof over de degelijkheid van het apparaat.

Anne

Fantastisch!! Ik gebruik hem bij het thuiswerken, lezen, tv kijken. Bij mij komt hij niet tegen mijn stoel aan gelukkig. Zwaar, maar wel te verplaatsen als ik wil. Hij is geruisloos. ik ga hem op mijn werk promoten., ik zou hem daar ook graag willen gebruiken.

MARJOLIJNE

Ik heb de worktrainer nu sinds een week in gebruik en hij bevalt goed. Ik beweeg er zeker meer door. Wat echter een nadeel is is dat mijn bureaustoel steeds naar achteren rolt terwijl ik aan het trappen ben. Daar probeer ik nog iets op te vinden.

KARIN

Fijn apparaat en geweldige service.
Ik heb de inmotion nu een maand. Het apparaat had de verzendig niet helemaal overleeft maar dat was geen probleem, het apparaat werd supersnel op afspraak omgeruild voor een nieuwe.
Zowel zittend als staand gebruikt. Jammer dat ondertafel niet echt een optie is. Vanuit je luie stoel op de pedalen aan de voorzijde werkt prima. Staand bij hoog bureau of ipad op de kast werkt prima. Tip: Als bij staand werken je voeten gaan slapen ga dan zonder schoenen op de inmotion staan. Even wennen maar uiteindelijk een lekkere massage en geen slapende voeten.

VLIJMEN

In motion is een mooi apparaat, degelijk en zwaar.
Ik heb last van mijn bekken, een half uur zitten betekent een nacht niet slapen van de pijn.
Ik zocht naar een manier om dingen die we standaard zittend doen in beweging te doen.
Dus nu kijk ik staande op de emotion tv of zittend en fietsend.
Zitten en fietsen aan een bureau vergt enige aanpassing. Je komt heel gauw met je knieen tegen het tafelblad. En de trappers botsen tegen je stoel. Staan achter een bureau werkt prima.

Wanneer je start met de staande beweging heb ik gemerkt dat je gewrichten protesteren.
Je heup wil een andere beweging maken, je knie wil naar binnen draaien en je voet wil eigenlijk naar buiten wijken. Ik heb gemerkt dat dit na een paar dagen verbeterd en dat de beweging soepel en natuurlijk wordt. Wel wat spierpijn want je moet andere spiergroepen aanspreken. Staan is in het begin een beetje eng misschien maar dat went heel snel en het zoeken naar evenwicht maakt dat je mooi rechtop moet staan.

Nadeel bij verplaatsen is misschien dat het apparaat zwaar is en dat de rand van het plateau best scherp is tegen je been. Maar in gebruiik is dat gewicht juist weer fijn.

j GEELEN

Ik sluit me volledig aan bij de eerste reviewer. Ik had een hometrainer in het verleden maar heb hem weggedaan vanwege het zadel. Bij dit apparaat zit ik op mijn comfortabele stoel en kan ik gewoon bewegen. Ik gebruik hem ook rechtopstaand maar heb dan toch moeite om mijn evenwicht te bewaren, dus moet hem altijd ergens neerzetten waar ik iets heb om me aan vast te houden.

VICTOR HEUKELS

een geweldig apparaat, krijg er heel veel positieve reacties op. Ik vind het prettig dat hij zo soepel loopt. Het is grappig te merken dat je vergeet dat je aan het trappen bent, blijk je zonder er bij na te denken een hele afstand afgelegd te hebben.
Nadeel: af en toe maakt hij ineens een soort tikkend bijgeluid. wat dan kan helpen is even de andere kant op pendelen. ik weet niet waarom dat helpt, maar het helpt. heb ook wel eens het idee dat je er dan niet helemaal recht achter zit. ik heb er een met voorpedalen, erg handig als je hem wat verder weg wil zetten en tussendoor ook gewoon wil kunnen zitten . en het past ook onder een gewone tafel. Merk wel dat deze als je dan de gewone pedalen dan wil gebruiken, en hem dichterbij zet, die voorpedalen soms tegen je burostoel aankomen.

RIETVELD

Inmotion gebruikt en hier is het verslag.

Staand is het een fijne beweging, ook goed voor het evenwicht.

Zittend heb je minimaal een stoel nodig van 75 cm en een tafel nog 25 cm hoger.( Ik ben 1.70m.)
Alleen dan kun je rechtop zitten en je voeten goed op de pedalen zetten.
Probleem is dan wel dat de pedalen de stoelpoten raken.

Lager is het alleen mogelijk om de pedalen aan de voorkant te gebruiken maar ook niet onder een normale tafelhoogte. En je gaat gauw op je onderrug zitten, niet erg ergonomisch.

Verder kun je vanuit een fauteuil de pedalen aan de voorkant gebruiken, dat is comfortabel.

Haarman

Geweldig apparaat, maakt tot nu toe nog nauwelijks geluid dus mijn collega heeft er geen last van. Voelt heerlijk gezond en elk mogelijk moment fiets ik door. Als ik al n nadeel moet bedenken dan is het dat ik af en toe onrustig wordt als ik ergens zit waar geen inmotion staat

ANONIEM

Prima product. Voelt degelijk. Past onder bureau.

ROSE

Bevalt goed! - Ik had voor gebruik wel een sta bureau nodig en een hogere stoel die niet wegschuift als ik erbij wil zitten. Ten slotte piept de machine behoorlijk als ik trap - vooral irritant voor mijn kamergenoten. Als dit kan worden verholpen, dan ben ik bereid vijf sterren te geven :).

Mandy - Siekman & Stassen N.V.

Ik gebruik de mini crosstrainer op de dagen dat ik werk tussen 1 - 2 uur per dag. Dat is voor nu 3 keer per week. Na 2 weken gebruiken merk ik absoluut dat ik sterker ben geworden in mijn benen en meer energie heb. Wel merk ik dat de crosstrainer bij gebruik om de slag een tik geeft. Ik ben er nog niet achter wat dat veroorzaakt. Als ik namelijk achteruit trap en daarna weer vooruit is het weer tijdelijk weg. Maar zeer tevreden!

MARIE-CHRISTINE DE SMET

Ik gebruik de mini crosstrainer elke dag, zowel rechtopstaand als zittend. Ik vind het wel jammer dat hij bij mij onder geen enkele tafel past, zodat ik geen schrijfwerk kan doen ondertussen. Maar voor op een appartement is hij ideaal. Ik vind hem leuker dan een hometrainer omdat je op een stoel zit in plaats van op een ongemakkelijk zadel.

JOSÉ KRAMER / EYECOUNT4U

Apparaat op zich super! Alleen bleek hij enkel te gebruiken onder mijn bureau als ik geen schoenen aan had ( op sokken ). Dan werkte het geweldig, maar zodra ik hem met schoenen aan wilde gebruiken, ging dat niet goed. Ik heb zelfs nog geprobeerd mijn bureau te verhogen, maar ook dat was geen succes. En op sokken werken vind ik ook geen goed idee, vooral als er bezoekers komen. Met pijn in mijn hart heb ik moeten besluiten dat hij niet geschikt voor me is en hem moest retourneren. Ik hoop echter dat er een model uit gaat komen die nog compacter zal zijn dan deze Inmotion en als die dan wél door mij onder mijn bureau gebruikt kan worden, ben ik de eerste die hem bestelt. Service van bedrijf verder geweldig.

JOHAN D'HAENEN

Uiterst tevreden... Ik heb last van mijn gewrichten (gevorderde artrose) en van een ingezakte ruggenwervel... Vroeger fietste ik wekelijks 3 à 4 maal tot 70km, maar dat zat er niet meer in. Door stil zitten ging mijn algemene toestand nog meer achteruit. Dank zij de inmotion oefen ik nu dagelijks twee uren... het apparaat is zeer stil, dus kan ik "fietsen" terwijl ik naar de nieuwsuitzendingen kijk. Ik ben van plan de weerstand stelselmatig op te voeren en hopelijk ben ik tegen de zomer terug voldoende in vorm om terug de fiets op te gaan.

Paula

Geweldig apparaat, tijdens computerwerk kun je de spiertjes laten werken.
De oefeningen wel regelmatig bijhouden, anders spierpijn......
Dit fitness toestel kun je jaren gebruiken.

AART JAN

Allereerst wil ik kwijt dat Worktrainer een perfecte service heeft. Onze Inmotion kwam beschadigd bij ons aan. Binnen een week kregen wij een goed exemplaar opgestuurd. Top hoor.

Inmiddels hebben wij de Inmotion in gebruik en het blijkt dat deze een hoge aantrekkingskracht te hebben in onze gezin. Naast dat het heel goed is om regelmatig te bewegen bij zittend werk is het ook erg leuk om meerdere oefeningen met deze Multi functional uit te voeren. Ik raad zeker aan om de bijbehorende DVD met instructie video eens af te spelen.

SUSAN

Ik ben tevreden met het apparaat. Aangezien ik dagelijks op kantoor zit en daardoor te weinig beweeg, krijg ik door de inmotion nu toch meer beweging. Ik "fiets" per dag zeker 50 kilometer en voel me daar goed bij. Wel moet je bureau omhoog gezet kunnen worden anders kom je telkens met je knieën tegen het blad aan!

Ik vind het een aanrader!

JACOBINE/COSIS EXPERTISECENTRUM

Sinds 3 weken hebben we 1 apparaat op kantoor in gebruik. Al veel collega's hebben het geprobeerd, maar ze zijn jammer genoeg niet allemaal net zo enthousiast als ik ben. Opmerkingen die men heeft zijn: ik krijg last van mijn rug, ik kom met mijn knieën tegen het bureau aan, hij maakt teveel lawaai, kan me er niet door concentreren enz. Ik heb van dit alles geen last, fiets met plezier een uur per werkdag en vind het erg plezierig.
Ik heb begrepen dat de teller de afstand in miles weergeeft, vraag me af of dit wel helemaal betrouwbaar is.
Minpuntje is dat de fiets tijdens het gebruik, langzaam naar voren schuift, dus ik moet hem steeds weer terugzetten. En je hoort de wieltjes over het blad heengaan, dat is ook een minpuntje vind ik.

Verder een aanrader!!!

MARCHIEN

Ik heb de Inmotion nu anderhalve week in gebruik en ben er erg enthousiast over. Ik ben telefoniste/receptioniste en zit dus 32 uur achter mijn bureau. Ik merk eigenlijk dat ik zo'n beetje de hele tijd aan het fietsen ben, ik leg zo'n 60 kilometer per dag af. Als ik er niet ben maken mijn collega's er ook gebruik van en fietsen ook een aardig eindje weg. Het apparaat is erg stil en mijn collega's of bezoek merken er niets van wanneer ik aan het fietsen ben. Ik fiets zowel met als zonder schoenen en zowel op de pedalen aan de voorzijde als aan de achterkant. Ik beweeg nu veel meer en dat is fijn als je een zittend beroep hebt.

Neens

Erg fijn ding, hij staat onder mn bureau op werk en ik gebruik hem regelmatig. Ook collega's zijn enthousiast!

Judith |De grote lijnen

Handig en handzaam (gemakkelijk te verplaatsen; niet te zwaar).
Goede instelbaarheid weerstand. Degelijke uitvoering. Montage is eenvoudig.
Onder bureau gaat prima (als bureau niet te laag staat), werk ook best lekker, vooral bij mail etc. Echt een rapport schrijven; dan is er niet continu beweging, maar wel af en toe. De stappen worden geteld; loopt toch aardig op gedurende de dag!
Voor mij op de thuiswerkplek werkt 'ie uitstekend voor iets meer afwisseling en tevens als voetenbankje.
Mijn kinderen 'stelen' 'm regelmatig en dan vind ik ze al gamend, op de bank voor de TV terug, maar weél ook fietsend.

Liesbeth

werkt prima. ik heb mijn bureau een heel klein beetje hoger gezet en dan past alles er prima onder. ongemerkt trap je op een werkdag toch meer dan een uur. maakt weinig geluid. Ik ben er erg blij mee.

Fijn apparaat, hij is gemakkelijk te monteren maar het is even puzzelen hoe het beste onder je bureau past. Door hem regelmatig te gebruiken kom ik minder stram thuis en voel ik me fitter. Als je eenmaal aan het trappen ben tijdens je computerwerk trap je snel al een half uurtje door.
Mensen in mijn omgeving worden er ook blij van, ze overwegen er zelf 1 aan te schaffen en ze vinden het er koddig uit zien als ik bezig ben. Al die lachende gezichten is nog meer positieve energie!

Jeannette

prima apparaat, werkt soepel, redelijk geluidloos. 1 probleem, hij past met geen mogelijkheid onder mijn bureau's. 1 heb ik nu hoger laten afstellen maar dat lijkt ergonomisch voor de rest van mijn lichaam niet zo goed. en het bureau is hierdoor ook door anderen minder goed te gebruiken. En mijn bureaustoel kan nu ook minder goed onder mijn bureau... kortom: best goed maar niet voor onder een bureau?

prf

De inmotion bevalt goed, degelijk apparaat en wordt inmiddels geregeld gebruikt. Af en toe hoor je een soort tikkend geluid, dat na een tijdje weer overgaat. Wellicht andere wieltjes?

Lotte

Ik heb de crosstrainer binnen en nu 2 dagen in gebruik. Echt super super blij mee. Goed te doen en focus lijkt nog beter! Top!

K.C.

Ik gebruik de minicrosstrainer nu ruim een week. Makkelijk in gebruik, soepele beweging en tot nu toe geen hinderlijke geluiden (wel genoemd in een andere review, maar dat is misschien slijtage?). In de lichte stand telt mijn stappenteller de beweging niet als stappen, maar in een zwaardere stand en met een hogere hartslag wel.
Op basis van het filmpje op de site kreeg ik de indruk dat gebruik onder een vaste tafel geen probleem zou zijn, maar ik moet hem wel wat verder weg zetten om te voorkomen dat ik m'n benen stoot tegen de tafelrand.

Radboud

Leuk apparaat, werkt tot nu toe prima; je kunt redelijk relaxed bewegen zonder buiten adem te raken (dus tijdens telefoneren, mailen gaat prima)
Collega's komen hem al lenen....

Annita

Ondanks dat t apparaat ook geluid begint te maken voel ik me aan t eind van mijn werkdag veel fitter. Ik hoef niet meer te denken......oefff vandaag weer een dag zitten maar verheug me 's ochtends dat ik mag gaan bewegen. In t begin vond ik de combi fietsen en op mijn computer werken lastig maar ben er nu goed aan gewend. Zonder dat je er erg in hebt leg je zo hele afstanden af. Ik kan niet meer zonder!

Mike

Ik gebruikte hem erg veel (4-5 uur per dag) in het begin, maar na ongeveer 2 weken begon hij heel veel te piepen en tikken en kon ik hem niet meer gebruiken door klachten van de collega's. Als het niet was voor een hele slechte combinatie van wielen en metalen plaat zou ik hem aan iedereen aanraden. Jammer!

hoevenaars

thuis achter mijn bureau kan ik al niet meer zonder. Onder de tafel bewegen en boven de tafel met de hersenen werken. Mooie combi.
Bureau staat wel op pootjes nu. Bureaustoel moet niet te gemakkelijk wegrijden want je zet wel wat kracht naar achteren. Wat extra antislip onder de inmotion kan ook nuttig zijn afhankelijk van ondergrond. Ik pak hem ook regelmatig op naar de woonkamer om tijdens het tv kijken te gebruiken.
Iphone op zak en het scheelt toch snel 6000 stappen per dag !!! Piepen van de wieltjes heb ik nog niet gehad.

Tina

Perfect apparaat voor op mijn werk! Het staat permanent onder mijn bureau als een soort voetenbank waardoor ik elke dag vanzelf ga bewegen. Als ik eenmaal mijn voeten erop heb gezet dan ben ik niet te stoppen. Voor of achteruit, het maakt niet uit. Ik heb al heel wat kilometers afgelegd. Het apparaat is heel stabiel en loopt soepel, Enige puntje is dat de wieltjes na een tijd een piepend (of tikkend, zoals Schulze al eerder opmerkte op 3 november) maken op de metalen plaat. Dat kan storend zijn voor anderen op je werk. Ik heb de plaat afgeplakt met duct tape om dit geluid te voorkomen, maar dat zou eigenlijk niet nodig moeten zijn. Bovendien slijt de tape door de wieltjes, waardoor je steeds opnieuw moet afplakken. Misschien heeft er iemand een tip hoe dit opgelost kan worden? Ondanks dit kleine ongemak ben ik heel erg blij met de mini-crosstrainer, en ik zou het apparaat zeker aanbevelen!

Een redacteur te Utrecht

Omdat ik een zittend beroep heb, heb ik ongeveer drie weken geleden een Mini Crosstrainer aangeschaft. De situatie op mijn werkplek is niet ideaal: mijn bureau is eigenlijk iets te laag, zodat ik met mijn knieën tegen het bureaublad aan kom. Om gebruik te maken van de Crosstrainer moet ik daarom mijn stoel iets verder naar achteren schuiven dan ik prettig vind. Een tweede nadeel is dat mijn bureaustoel steeds wegrolt op de houten vloer. Uiteindelijk zal ik dus een speciaal krukje moeten kopen. Toch is mijn indruk over de gehele linie positief: het apparaat is zeer stabiel en vrijwel geluidloos, en zonder me bijzonder te hoeven inspannen maak ik verspreid over de werkdag heel wat fietsminuten. Een aanrader dus.

Hubert

De mini-crosstrainer bevalt me prima. Ik ben er heel blij mee. Het is een degelijk apparaat, staat heel stabiel en ik maak er dagelijks tijdens mijn werk achter de computer gebruik van.
Ik zou het iedereen die veel zittend werk heeft en geen andere mogelijkheden om veel te bewegen, aanbevelen.

Steen

Ik heb de mini crosstrainer een week in gebruik en ben er erg tevreden over.
Voornamelijk gebruik ik hem staand. Ik heb een zittend beroep en een paar keer per dag
kom ik achter mijn buro vandaan om hem te gebruiken.
Het in elkaar zetten stelt niets voor en ook werd ik erg vriendelijk te woord gestaan
toen ik naar ''Worktrainer'' belde om nadere informatie.
Enige minpunt is de plaats van de display. Verder kan ik hem iedereen aanraden.

Schulze

Ik heb de Mini Crosstrainer nu zo'n twee weken in gebruik en hij bevalt me prima. Hij past goed onder mijn antieke tafel waaraan ik veel zit te schrijven en ondanks het feit dat dit een vrij lage tafel is, raken mijn benen het tafelblad niet. Ook het stand trainen gaat het goed, al moet ik me wel aan een stoel vasthouden om mijn evenwicht te bewaren.
De crosstrainers is heel simpel in elkaar te zetten en te bedienen: met een knop die de weerstand verhoogt of vermindert.
Enig minpuntje is dat de crosstrainer af en toe, in bepaalde weerstand, een tikkend geluid maakt. Ik heb nog niet kunnen achterhalen waar het door komt.

Meer reviews

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
InMotion | Compacte Crosstrainer
Laat een review achter
Versturen
Productafbeelding
InMotion | Compacte Crosstrainer
€ 188,00
Bestellen

InMotion | Compacte Crosstrainer

Reviews

Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Experience Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.
Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Accepteer geselecteerde cookies