Muvman - Zit/Sta stoel 5 6
Muvman - Zit/Sta stoel
Reviews | Review toevoegen

De actieve zit-stakruk muvman is een perfecte aanvulling voor bij een in hoogte verstelbare bureau en motiveert een gezonde zit-sta-dynamiek. Verkrijgbaar in zwart, blauw en groen.

Verzendkosten

€ 0,00 

Bezorgtijd

8 - 9 werkdagen

€ 419,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

De actieve zit-stakruk muvman is een perfecte aanvulling voor bij een in hoogte verstelbare bureau en motiveert een gezonde zit-sta-dynamiek. 

Door muvman blijft staand werken comfortabel en worden je benen minder belast. Hij wordt gebruikt op de meest uiteenlopende werkplekken zoals in de productie, laboratorium, montage, uitgifte balies en op kantoor. De gigantische hoogteverstelling van de Muvman is uniek. Iedereen kan ermee, onafhankelijk van lichaamslengte en lichaamsbouw, optimaal zitten op zowel een lage als hoge positie. Erg handig als verschillende medewerkers dezelfde muvman gebruiken.

Bekleding 

Zachte microvezel bekleding met eerste klas eigenschappen wat betreft grip, ademend vermogen, onderhoudsvriendelijkheid en hij ziet er aantrekkelijk uit. 

Opties 

  • Zitting in Koningsblauw, groen, grijs of zwart. 
  • Onderstel in de kleur zwart of zilvergrijs.
  • Verkrijgbaar in 2 zithoogtes normaal & HIGH. 

Formaten

Normaal: 51 - 84 cm (voor gebruikers van 160 tot 185cm)
HIGH: 60 - 93 cm (voor gebruikers van 170 cm tot 195 cm) 

Combinaties

Er zijn 8 combinaties mogelijk. Bekijk de foto's en maak bij opties je keuze voor de kleur zitting, de zithoogte en het onderstel van deze prachtige Muvman zit-sta stoel.

Filmpjes

Gebruik de Muvman achter je bureau

Ervaar de Muvman zelf

Dit product is uit te proberen in het Worktrainer Experience Center. Kom langs en probeer de Muvman zit-sta stoel zelf uit.

Review toevoegen

Bedankt voor je reactie!

Marc Scheffer -

Je zit niet en je staat niet en dat is precies waarom ik de Muvman zo goed vind. Ik begeleid mensen met stress en die zien nu aan de Muvman in mijn praktijk hoe je kunt voorkomen teveel te zitten of teveel te staan. De Muvman nodigt uit om te bewegen en de stoel nu en dan op andere hoogte in te stellen. Een mooie aanvulling op het in hoogte verstelbare bureau.

Harman -

Deze Muvman-stoel is heel stevig, beter dan de sta-kruk die ik eerder bij een populaire keten had gekocht. Hij geeft goede steun, ook als je bijna rechtop staat. Het heen en weer gaan tussen staan en leunen gaat bijna gedachteloos. Het is even wennen, maar (bijna) staand werken is een flinke verbetering.

Baudy Wiechers -

De eerste dagen is het wel echt wennen om zo anders te zitten. Maar het is ook fijn! Ik ben er tot nu toe heel blij mee. Het is een lichte stoel, dus gemakkelijk verplaatsbaar. Hij valt verder niet erg op door hoe hij er uit ziet en dat vind ik prettig, omdat ik mijn bureau met stoel in de woonkamer heb staan.
Tot nu toe dus erg tevreden.

Twan -

In verband met een ongeval ben ik herstellende van een gecompliceerd bekken- en heuptrauma. Zitten op een reguliere bureaustoel is geen optie. De Muvman is een goede oplossing voor mij. Ik kan hiermee afwisselen tussen zit- en stahoudingen (in combinatie met een in hoogte verstelbare werktafel). Tot nu toe heel tevreden, ook over de prijs.

Ingrid van Zeeland -

Ik ben erg blij met de muvman. Ik sta veel vaker achter mijn bureau en gebruik dan ter afwisseling de muvman. Ik voel dat ik hierdoor meer mijn skeletspieren gebruik. Bij worktrainer is de bestelling netjes afgehandeld, keurig op tijd. Prijs ook goed. Top!

Els Brilman -

Ik vind dit een geweldige zit-/sta-hulp. Ik had er al een paar maanden een op mijn werk (voor bij mijn in hoogte verstelbare 'statafel'). Nu ook een voor thuis gekocht als steuntje bij lang aan het aanrecht werken, strijken, kast inruimen e.d. Maar ook handig te gebruiken als 'bijzetkruk'. Op mijn werk varieer ik door de Muvan meer in houding. Thuis is de Muvman gewoon erg handig en ontlastend. Tot slot: ik ben zeer te spreken over de scherpe prijs van de Muvman bij Worktrainer evenals hun service.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.