Nails of Bliss spijkermat mini
1 Reviews | Review schrijven

Naast de grote spijkermat is er nu ook een kleiner formaat. Als je op deze Nails of Bliss mini spijkermat staat, maakt je lichaam endorfine aan; daar word je blij van!

Verzendkosten

€ 4,95 

Bezorgtijd

1-2 werkdagen

€ 39,95
Prijs (incl. BTW) per stuk

 

Aantal: 
+ In winkelwagen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

Naast de grote Nails of Bliss spijkermat (5800 nagels) is er nu ook een kleiner formaat (2400 nagels). Doe je schoenen lekker uit en ga staan op de Nails of Bliss mini spijkermat. De Zweedse Acupressuur mat is een moderne versie van het spijkerbed wat traditioneel gebruikt werd door Indiaase Fakirs. Als je op de mat staat, maakt je lichaam endorfine aan; daar word je blij van!

Kenmerken Nails of Bliss mini spijkermat

- Lengte: 45 cm
- Breedte:42 cm
- Dikte: 1 cm
- Kleur: wit op zwart
- Bevat 2400 nagels


Aanbevolen wordt dat gebruikers van bloedverdunners of soortgelijke medicijnen dan wel mensen met serieuze huidaandoeningen (bijv. ernstige vorm van psoriasis) NIET de mat gebruiken zonder op voorhand een dokter te raadplegen.

In de voeten komen veel zenuwen voor. Wanneer deze zenuwen gestimuleerd worden, zal je de positieve effecten hiervan door je hele lichaam heen ervaren. Regelmatig gebruik helpt tegen spier - en gewrichtspijnen, vermindert stress en verzacht slapeloosheid. De mat is lichtgewicht, makkelijk te vouwen, en op te bergen, en is gemaakt van milieu vriendelijke materialen. 

Filmpje

 

Probeer de mini mat uit

Dit product is uit te proberen in het Worktrainer Experience Center. Kom langs en test de Nails of Bliss spijkermat.

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Vlam - 23-01-2017 21:15

Ik had al een grote spijkermat voor thuis. Deze kleine heb ik besteld voor op mijn werkplek, handig formaat. Voor mij geeft de spijkermat veel verlichting voor mijn klachten door "restless legs syndrom".

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.