Zitbal - Office Ball 4 9
Zitbal - Office Ball
Reviews | Review toevoegen

Hippe zitbal inclusief mooie zwarte hoes die bewegend zitten nog comfortabeler maakt.

Verzendkosten

€ 4,95 

Bezorgtijd

1 - 2 werkdagen

€ 99,95
€ 69,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Hippe zitbal inclusief mooie zwarte hoes die bewegend zitten nog comfortabeler maakt. De Office Ball is door zijn stabiele eigenschappen geschikt als zitbal en kan ook mede daardoor een bureaustoel vervangen. 

Eigenschappen Office Ball

- Ø65 cm lichaamslengte 170-185 cm
- Kleur bal: rood

- Kleur hoes: zwart
- belastbaar tot 125 kg
- Wordt geleverd inclusief handpomp

In 2 soorten hoezen verkrijgbaar, glad fluweel of met een netstuctuur. De zitbal met netstructuur zorgt voor extra ventilatie.

Heb je de zitbal volledig opgepomd? Dan kan het zijn dat je hem een week later nog een beetje moet bijpompen. Dit komt door de rekbaarheid.

Filmpje

 

Ervaar de zitbal zelf

De office ball is uit te proberen in het Worktrainer Experience Centrum.

Review toevoegen

Bedankt voor je reactie!

Ellen -

De bal is heel prettig als afwisseling met de stoel. Zithouding heel erg ontspannen, heerlijk om bewegingsvrijheid te hebben.
Voor oppompen/bijpompen zou wel een andere oplossing verzonnen moeten worden; lastig omdat het net verschuift en voor de ventiel opening komt en er veel druk op het ventiel komt te staan waardoor 4 handen nodig zijn.

Naomi -

Het is een heerlijke bal en ik zit er elke dag op. Wat ik wel erg jammer vind is dat het gat van het net te klein is. Hierdoor verschuift het gat boven het ventiel. Dit maakt oppompen erg lastig. Wel heeft Worktrainer dit goed opgelost!

L -

Werken op de bal achter de computer vind ik nog erg wennen vanwege het zoeken naar balans. Ik wissel af met mijn bureuastoel. Ook gebruik ik de bal soms als ik Tv kijk.
Kortom tevreden met de aankoop.

Talitha Roest -

De zit bal geeft meer bewegingsvrijheid en stimuleert zeker om rechter op te zitten tijdens mijn kantoorbaan.
Om de bal goed op te pompen was een klein obstakel maar uiteindelijk is het gelukt.
De bal is zeker een aanwinst voor ons op kantoor

Louis -

De zitbal geeft ons bewegingsvrijheid en we stimuleren onszelf om rechtop te zitten tijdens de maaltijden, studie en tv kijken. De hoes ventileert goed en bijgeleverde pomp werkt goed. Om het gat in de hoes te matchen met het luchtgat in de bal was een werkje van geduld, maar het resultaat mag er zijn. Geen sportbal maar een mooie zitbal ter vervanging van een stoel. Kortom, een hele nuttige aanschaf.

Kirsten -

Ik vind het een fijne zitbal. Lekker actief achter mijn buro. Zo heb ik minder last van mijn rug en voel me fitter.

Vormkracht10 -

Enige tijd geleden waren wij op zoek naar twee zitballen voor onze medewerkers. Al snel kwamen we uit bij Worktrainer. Wij kozen voor de office ball van Worktrainer omdat deze naar ons idee het beste bestand is tegen intensief gebruik. Een zitbal voor op kantoor moet volgens ons namelijk aan andere eisen voldoen dan een bal die tijdens de fitness of yoga wordt gebruikt.

Nadat de twee zitballen waren geleverd merkten wij dat de hoezen (het klittenband) van beide ballen niet bestand waren tegen de druk van de bal an sich. Gelukkig kregen wij na een snelle reactie twee nieuwe zitballen opgestuurd, die wij met veel plezier gebruiken.

Ruud Maasland -

Topbal! Ik begrijp de review hieronder daarom ook niet. Het is een kwestie van persoonlijke ervaring natuurlijk..

De bal kan heel hard opgepompt worden (harder dan andere zitballen die ik tot nu toe heb gebruikt), wat ik erg prettig vind zitten. Er zit een hoes omheen, wat het zitcomfort zeker ten goede komt. Ik had hiervoor een TOGU ABS zitbal en die vind ik minder prettig zitten dan de Office ball.

Eigenlijk vind ik deze bal een verademing en het geld meer dan waard. Ik kan hem daarom ook iedereen aanraden. Hij is inderdaad een stuk duurder, maar dat merk je echt wel tijdens het gebruik naar mijn mening.

Mijn ervaring met worktrainer.nl is ook positief. Ik had eerst een te grote maat zitbal besteld en deze mocht ik zonder problemen omruilen. Ik heb dit via de chat afgehandeld en hier werd ik direct geholpen. Erg klantvriendelijk. Daarom krijgen jullie van mij ook 5 sterren.

Cees van Loon -

Tegenvaller en geen aanbeveling.
1 uur bezig geweest om de bal opgepompt op een goede manier in de hoes te krijgen.
De chatsessie nadien was ook niet bevredigend.
Voelde me afgescheept
De bal kan niet hard genoeg worden opgepompt.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten