Download algemene voorwaarden

Bij Worktrainer gaan we voor 100% tevreden klanten. Ben je niet tevreden? Neem dan binnen 14 dagen contact op voor een vervangend product of je geld retour. 
 
Product retour zenden
Na aflevering van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Om dit soepel te laten verlopen, vragen wij je medewerking met het volgende: 
- Stuur een e-mail naar info@worktrainer.nl dat je het product wilt terugsturen en vul het volgende formulier in.
- Stuur het product  en het ingevulde formulier naar: Worktrainer, T.a.v. afdeling retour, Energieweg 18, 3481MC te Harmelen.
- Na ontvangst, krijgt je binnen 5 werkdagen het bedrag op je rekening teruggestort.
- Retourkosten worden niet gecrediteerd.

100% vergoeding
Is het product compleet, in originele staat en verpakking, dan krijg je 100% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.   


75% vergoeding
Is het product gebruikt, incompleet, zonder verpakking of beschadigd, dan krijg je 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.   


Betalen op rekening
Dat is mogelijk voor bedrijven in Nederland. Worktrainer hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.

Proefplaatsing
Eerst proberen en dan pas kopen? Bij een proefplaatsing heb je 10 werkdagen de tijd om een product te testen. Bevalt het product, dan betaal je de factuur. Bevalt het niet, dan stuur je het op eigen kosten naar ons retour. Eventuele gebruikerssporen zijn voor onze risico. Graag wel even de doos bewaren tijdens de proefperiode.

Eigendomsvoorbehoud
De eigendom van geleverde producten gaat pas over wanneer alle betalingen door de koper aan Worktrainer zijn voldaan. 
 

Bezorging / beschadiging
Bij het maken van een bezorgafspraak, vragen wij naar de omstandigheden waar het geplaatst dient te worden. Moet een bureau naar zolder gebracht worden? Dan doen we dat met alle plezier! Echter willen wij u erop attenderen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade aan muren, trappen e.d.


Garantie
Minimaal 12 maanden. Echter de meeste fabrikanten geven een langere garantie periode. Dit staat vermeld bij de product omschrijving. Zo krijg je op de zit-sta bureaus standaard 2 jaar garantie en op de Swoppers 3 jaar garantie.

Gebruik op eigen risico
Het gebruik van producten en/of toebehoren hiervan, geleverd door Worktrainer, geschiedt geheel op eigen risico. Worktrainer is niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade, waaronder fysiek of psychisch, die mogelijk voort vloeit uit het gebruik van de producten. Bij het product wordt een gebruiksaanwijzing of instructie geleverd. Volg de instructie op, om schade aan de gezondheid te voorkomen. 

Medische hulpmiddelen
Producten van Worktrainer worden gebruikt om het lichaam te trainen. Echter de producten behoren niet onder de richtlijn Medische hulpmiddelen (klasse 1). Bij ziekte of handicap, neem contact op met een arts of fysiotherapeut om een geschikt  medisch hulpmiddel te vinden. 

Milieu / verpakkingen
Bij het afvalscheidingsstation van uw Gemeente, kan karton en piepschuim gescheiden worden ingeleverd. 

 
Bedrijfs gegevens
Worktrainer
Energieweg 18
3481 MC  Harmelen
Telefoon: 088 - 045 08 80
KVK nummer: 30181307
BTW nummer: NL855807945B01| Meer