Download algemene voorwaarden

Bij Worktrainer gaan we voor 100% tevreden klanten. Ben je niet tevreden? Neem dan binnen 14 dagen contact op voor een vervangend product of je geld retour. 
 
Product retour zenden
Na factuurdatum heb je 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Om dit soepel te laten verlopen, vragen wij je medewerking met het volgende: 
- Stuur een e-mail naar info@worktrainer.nl dat je het product wilt terugsturen.
- Geef in de e-mail aan wat het factuur- of ordernummer is.
- Stuur het product retour naar: Worktrainer, T.a.v. afdeling retour, Appellaan 4A, 3481GV te Harmelen. Voeg daarbij een kopie toe van je factuur.
- Na ontvangst, krijgt je binnen 5 werkdagen het bedrag op je rekening teruggestort.
- Retourkosten worden niet gecrediteerd.


Betalen op rekening
Dat is mogelijk voor bedrijven in Nederland. Worktrainer hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.

Proefplaatsing
Eerst proberen en dan pas kopen? Bij een proefplaatsing heb je 10 werkdagen de tijd om een product te testen. Bevalt het product, dan betaal je de factuur. Bevalt het niet, dan komen we deze gratis ophalen. Eventuele gebruikerssporen zijn voor onze risico. Graag wel even de doos bewaren tijdens de proefperiode.

Eigendomsvoorbehoud
De eigendom van geleverde producten gaat pas over wanneer alle betalingen door de koper aan Worktrainer zijn voldaan. 
 

Bezorging / beschadiging
Bij het maken van een bezorgafspraak, vragen wij naar de omstandigheden waar het geplaatst dient te worden. Moet een bureau naar zolder gebracht worden dan is dat geen probleem. Echter willen wij u erop attenderen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade aan muren, trappen e.d.


Garantie
Minimaal 12 maanden. Echter de meeste fabrikanten geven een langere garantie periode. Dit staat vermeld bij de product omschrijving. Zo krijg je op de zit-sta bureaus standaard 2 jaar garantie en op de Swoppers 3 jaar garantie.

Gebruik op eigen risico
Het gebruik van producten en/of toebehoren hiervan, geleverd door Worktrainer, geschiedt geheel op eigen risico. Worktrainer is niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade, waaronder fysiek of psychisch, die mogelijk voort vloeit uit het gebruik van de producten. Bij het product wordt een gebruiksaanwijzing of instructie geleverd. Volg de instructie op, om schade aan de gezondheid te voorkomen. 

Medische hulpmiddelen
Producten van Worktrainer worden gebruikt om het lichaam te trainen. Echter de producten behoren niet onder de richtlijn Medische hulpmiddelen (klasse 1). Bij ziekte of handicap, neem contact op met een arts of fysiotherapeut om een geschikt  medisch hulpmiddel te vinden. 

Milieu / verpakkingen
Bij het afvalscheidingsstation van uw Gemeente, kan karton en piepschuim gescheiden worden ingeleverd. 

 
Bedrijfs gegevens
Worktrainer
Appellaan 4a
3481 GV  Harmelen
Telefoon: 088 - 045 08 80
KVK nummer: 30181307
BTW nummer: NL855807945B01| Meer