Home Actief meubilair Balansborden Rocket Board - Balansbord
Rocket Board - Balansbord
1 Reviews | Review schrijven

Rock 'n Roll van links naar rechts op het Rocket Board! Dit balansbord geeft je een actieve houding achter je zit-sta bureau. Zo verstevig je tijdens het werken je spieren.

Verzendkosten

€ 5,95 

Bezorgtijd

1 - 2 werkdagen

€ 62,00
Prijs (incl. BTW) per stuk

 

Aantal: 
+ In de winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

Balansbord Rocket Board

omschrijving van de afbeelding
omschrijving van de afbeelding

Rock 'n Roll heen en weer op het Rocket Board balansbord. Tilt in een hoek van 15° naar links en rechts om achter je zit-sta bureau in beweging te blijven. Het Rocket Board heeft een stevige schuimbodem, waardoor je de bewegingen vloeiend en gedempt kunt maken.

Plus- en minpunten

 • Dankzij de stevige schuimbodem waardoor je bewegingen vloeiend en gedempt zijn
 • Door het anti-slip sta-oppervlak heb je veel grip bij het staan
 • Compact en lichtgewicht design
 • Alleen staan is ook niet goed, wissel af met staan of zitten
 • Afmetingen: 48.5 x 29.5 x 11 cm
 • Tilt naar links en rechts: 15°
 • Kleur: Zwart
 • Anti-slip sta-oppervlak
 • Compact en lichtgewicht
 • Comfortabele vering door schuimbodem
fiets

Balansborden

Met een balansbord maak je staand werken nóg actiever en voorkom je dat je gaat 'hangen' achter je bureau. Door te bewegen op een balansbord verstevig je de spieren in je enkels, knieën en bekken. Je móet actief blijven staan en daardoor maak je jouw werkdag gezonder en productiever.

In het Worktrainer Experience Center kun je uitproberen wat het beste bij je past. 

Hoe werkt de Rocket Board achter je werkplek?

Balanceren achter je bureau helpt je om in een actieve positie te werken. Je kunt ook oefeningen achter je werkplek doen met balansborden. Caroline laat in deze video een aantal oefeningen zien.

Balansbord Rocket Board

Balanceren achter je werkplek.

Stabiliteit is de eigenschap of situatie waarin iets stevig en/of sterk is. In het geval van lichaamsstabiliteit is het de combinatie van balans, kracht en coördinatie. Met stabiliteit training is het mogelijk om je spieren goed te trainen. 

Een balanstrainer is een hulpmiddel om je balans mee te verbeteren. De balansoefeningen, uitgevoerd op of met een balanstrainer, hebben als doel meerdere spieren tegelijk te trainen. Voorbeelden van balanstrainers zijn een balkussen en een balance board. 

Balance board Rocket Board en overige balansborden

Het balance board, ook wel balansbord, is een goedkoop en eenvoudig hulpmiddel om je werk achter je bureau sportiever en dus gezonder te maken. Het stabiliteitscomponent onder het bord maakt dat je je benen traint en zorgt voor beweging tijdens de werkdag. 

Werken met een balance board kan ervoor zorgen dat je beenspieren sterker en stabieler worden, doordat je je vasthoudt aan het sta bureau kun je aan het werken op een balansbord wennen.

 • Er zijn diverse balance boards verkrijgbaar bij Worktrainer. De één biedt meer beweging dan ander, probeer uit wat je prettiger vindt.

Hoe gebruik je de Rocket Board achter je sta bureau

Leg de Rocket Board op de grond onder je bureau. Stap rustig op de zijkant van de board, stap daarna met je andere voet op de andere zijkant. Beweeg rustig heen en weer en wissel dit ook af door stil te staan.

Op het Rocket Board balansbord ben je continu in beweging, hierdoor creëer je een actievere werkhouding. Je bevordert hiermee een natuurlijke houding. Zo voorkom je fysieke klachten en dagelijks gebruik is goed voor je gewrichten.

Lekker wiebelen

Als je op een balansbord staat, ben je jezelf steeds aan het corrigeren om balans te houden. Zo sta je actief tijdens je werk en train je tegelijkertijd je bovenlichaam en beenspieren. Direct actie, simpel en effectief!

Wil je de balansborden eerst uittesten? Dat kan in het Worktrainer Experience Center of bel 088 045 0880 voor meer informatie.

Rocket board balansbord
Rocket balansbord 1
Rocket balansbord 2
Rocket balansbord 3
Rocket balansbord 4
Rocket balansbord 5

Sorteren op:

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Cornelie - 21-06-2021 11:40

Prima ding, handzaam formaat en gewicht. Zeer snelle levering.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Rocket Board - Balansbord

Beoordelingen

Team Worktrainer staat voor je klaar

Met een team van enthousiaste professionals krijgen we steeds meer mensen in beweging tijdens het werk. We staan voor je klaar!
Eerst uitproberen? Kom langs in het Worktrainer Experience Center. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek.
Nu besteld, lekker snel in huis. Veel artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en we bezorgen in heel Europa!
Zet ons actieve meubilair eenvoudig zelf in elkaar óf schakel onze handige montageservice in. We monteren in heel Nederland en België.
Deze site gebruikt cookies. Meer informatie