Schommel - Work Orbit
6 Reviews | Review schrijven

WORK Orbit brengt je voeten feestelijk in beweging. Schommel heen en weer van voor naar achter, van links naar rechts, schaats bewegingen, kleine cirkels en dat alles zittend in je stoel.

Verzendkosten

€ 4,95 

Bezorgtijd

1 - 2 werkdagen

€ 69,95
Prijs (incl. BTW) per stuk

 

Aantal: 
+ In winkelwagen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

Beentrainer - Schommel Work Orbit

De nadelige gevolgen van langdurig stilzitten zijn inmiddels wel bekend. Met de beentrainer Work Orbit breng je verandering in je dagelijks zitpatroon. Deze nieuwe trainer is ontworpen om je benen vrij te laten bewegen. Plaats je voeten op de grote pedalen en schommelen maar! De gepatenteerde 360 graden scharnieren brengen je voeten feestelijk in beweging. Vooruit en achteruit, van links naar rechts, schaats bewegingen, kleine cirkels en dat alles zittend in je stoel. Je heupen, dijen en kuiten zullen je dankbaar zijn. 

De trainer is opvouwbaar en met de draaglus neem je hem eenvoudig mee naar je werk. Verder blijven je knieën laag zodat ze niet tegen je werkblad aanstoten. Veel plezier met typen, terwijl onze WORK Orbit je in beweging houdt.

Meer informatie over de Work Orbit Schommel

Eigenschappen Work Orbit

  • Laat je voeten glijden
  • 360 graden scharnieren
  • Grote voetpedalen
  • Opvouwbaar frame
  • Draagriem
  • Materiaal; metaal en plastic
  • Kleur; grijs met groen en zwart
  • Montage; ongeveer 10 minuten
  • Hoogte voetpedalen is 10 cm. De orbit zelf is 55 cm hoog
  • Jaloezie van collega’s is te verwachten als je deze beentrainer Work Orbit onder je werkplek hebt staan!

Test de Work Orbit Schommel

In het Worktrainer Experience Center kun je zelf het balansbord Work Orbit uitproberen. Ervaar het zelf en kom langs!

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Gerard 12-2-2019 - 12-02-2019 19:50

Prima apparaat waarin je voeten prettig schommelen, wat doorwerkt tot in de spieren van je bovenbenen. Maakt zitten , denk ik, hoop ik, minder ongezond. Als je bureaustoel een hele grote voet heeft, kan dat maken dat hij wat te ver weg komt te staan voor iemand met korte benen, zoals ik.

Monique - 11-04-2018 15:34

Het apparaat helpt absoluut om te bewegen achter mijn bureau! ik moet wel een beetje onderuit gezakt gaan zitten om echt goed te kunnen schommelen.
minpunt: ik mis een verhoging aan de achterkant van de pedalen, dit is echt een gemis. mijn voeten schieten er nu regelmatig van af.

Labelliflos - 19-12-2017 17:42

Wat een handig ding! Ik kan bewegen voor de televisie of aan mijn bureau en de schommel blijft gewoon op zijn plek staan. Hij maakt ook geen enkel geluid. Het was geen probleem om hem in elkaar te zetten, maar ik krijg de voetsteunen met geen mogelijkheid in de steunen geklemd. Nu liggen ze er los op, dat is wel eens vervelend. Zonder dat euvel zou het apparaat wat mij betreft perfect zijn

C.Douma - 29-03-2016 11:58

Voor mij werkt het prima en is het ideaal om toch te bewegen op een thuiswerkdag. Het voordeel is dat je het kan gebruiken onder de gewone eettafel en dat lukt met fietsen niet, met oog op de hoogte van het tafelblad. Nadeel is dat de voetbladen los liggen op het apparaat en heel gemakkelijk eraf vallen. Ik ben nog zoekende of ik het kan bevestigen met klittenband of zo zodat ze niet iedere keer er naast liggen

M. Schobbe - 03-02-2016 12:13

De Work Orbit is een uitkomst voor gebruik bij bureaus die niet in hoogte verstelbaar zijn. We moeten echter nog een oplossing vinden voor het wegrollen van de bureaustoel. Door het bewegen van je benen rolt je bureaustoel automatisch naar achteren.

N.J. Lutz - 19-11-2015 10:45

Enige weken geleden heb ik de Work Orbit aangeschaft voor op mijn werk. Ik heb een zittend beroep terwijl ik juist veel behoefte heb aan beweging. De Work Orbit biedt hierbij uitstekend uitkomst. Het apparaat is makkelijk zelf in elkaar te zetten, redelijk licht van gewicht en compact weg te zetten. Wat het gebruikt betreft ben ik de hele werkdag door op een plezierige manier in beweging. De Work Orbit past prima onder mijn bureau en mijn collega's hebben er geen last van als ik gedurende de dag oefeningen doe. Ik ben er rustiger door geworden, heb minder de behoefte om vaak op te staan en stukjes te lopen om gehoor te geven aan mijn bewegingsdrang. Conclusie voor mij werkt de Work Orbit prima. Het is een prettig apparaat wat ik anderen zeker kan aanbevelen.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.