ONTVANG 5% KORTING
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
EN ONTVANG EEN 5% KORTINGSCODE:
Home Aeris Active Office Bureau
Home Sta bureaus Alle zit-sta bureaus Aeris Active Office Bureau

Aeris Active Office Bureau

0 reviews | Review toevoegen

Aeris Active Office Desk

Met dit unieke design Office Desk is het idee van afwisselend staand en zittend werken verder ontwikkeld. Het gedeelde zit- en sta-bureau maakt een snelle en intuïtieve verandering van positie tijdens het werk mogelijk, zonder de elektrische hoogteverstelling te hoeven bedienen.

Op die manier bevordert het dubbele bureau een eenvoudigere afwisselling en dus meer beweging tijdens het werken op kantoor of thuiskantoor.

Vergelijking bekijken
Aeris Active Office. Als het in hoogte verstelbare bureau een persoonlijke trainer wordt. Dit is het meest unieke design in de collectie van Worktrainer.
1.599,00 Prijs (incl. BTW)
Verzendkosten: 0,00
Bezorgtijd: 1 - 2 weken

Contact opnemen

info@worktrainer.nl 088 045 0880 Whatsapp Offerte aanvragen Montage handleiding

Bekijk en test dit product in onze showroom in Harmelen.

Aeris Active Office Desk

Met dit unieke design Office Desk is het idee van afwisselend staand en zittend werken verder ontwikkeld. Het gedeelde zit- en sta-bureau maakt een snelle en intuïtieve verandering van positie tijdens het werk mogelijk, zonder de elektrische hoogteverstelling te hoeven bedienen.

Op die manier bevordert het dubbele bureau een eenvoudigere afwisselling en dus meer beweging tijdens het werken op kantoor of thuiskantoor.

Plus- en minpunten

Het kabelmanagement leidt kabels discreet langs de tafelpoot naar de eenheden.

De geïntegreerde, stille motor maakt een snelle en gelijktijdige hoogteverstelling van beide tafeloppervlakken mogelijk

Eenvoudige switch van zitten naar staan, op deze manier bevordert het dubbele bureau meer beweging tijdens het werken op kantoor of thuiskantoor.

Het bureau vereist veel ruimte door de grote afmetingen.

Aeris Active Office Bureau | Eigenschappen

 • Afmetingen: (B) 200 cm x (D) 93 cm
 • Elektrisch hoogteverstelbereik: ca. 70 - 129 cm (zitting en bartafel kunnen alleen samen in hoogte worden versteld).
 • Hoogte staanplaats: 103,5 - 129 cm (inclusief tafelblad)
 • Hoogte zitgedeelte: 70 - 95 cm (inclusief tafelblad)
 • Breedte tafelblad stahoogte: 106 cm
 • Breedte tafelblad zitting: 122 cm
 • Tafelblad van robuuste, gemelamineerde spaanplaat
 • Stalen tafelonderstel
 • De geïntegreerde, stille motor maakt een snelle en gelijktijdige hoogteverstelling van beide tafeloppervlakken mogelijk.

Meer voordelen van de Active Office Desk

Sterk: De Active Office Desk bestaat uit een gedeeld staand en zittend werkvlak. Nog sterker: zo kunt u intuïtief wisselen tussen staan en zitten zonder uw werk te hoeven onderbreken. Het meest versterkende: Studies bewijzen de positieve effecten van dit werk in beweging.

Minder rugpijn en spierspanning, versterking van het cardiovasculaire systeem, hoger calorieverbruik, betere concentratie, verhoogde productiviteit, meer creativiteit. 

Accessoires | Extra's

 • Netheid: met de kabelgoten (bij de levering inbegrepen) aan de zit- en statafel verdwijnen de benodigde kabels van monitor en computer bijna onzichtbaar en zijn ze toch goed bereikbaar.

 • Extra verkrijgbaar: de elektrische set, met twee contactdoosstroken (EU), aansluitkabel en voedingskabel, kan in de kabelgoten worden ondergebracht en zorgt voor een optimale stroomvoorziening op de werkplek.

 • Extra verkrijgbaar: Het kabelmanagement leidt kabels discreet langs de tafelpoot naar de eenheden.

 • De Aeris Active Office Desk kan ideaal worden gecombineerd met andere Aeris producten zoals de Muvman zit-sta stoel.

Maak het jezelf makkelijk met onze verzend- en montagedienst

Kies een van de volgende bezorgopties:

Verzending. Je ontvangt jouw bestelling in doos/pallet en (deels) ongemonteerd. Je zet een bureau van Worktrainer eenvoudig zelf in elkaar. Montageinstructies en montagegereedschap zijn altijd inbegrepen. Kom je er niet uit? Geef ons een belletje en we helpen je graag op weg.

Gemonteerd afleveren. Heb je geen tijd óf zin om zelf te monteren, dan zorgen onze monteurs ervoor dat jouw bestelling in een handomdraai op de juiste plek komt en je krijgt na montage uitleg over het gebruik. Is de klus geklaard? Dan nemen we alle verpakkingsmateriaal weer mee voor recycling.

Zelf afhalen. Laat ons minimaal 1 uur van te voren telefonisch weten dat je langskomt (Bel 088 - 045 0880), dan zetten we de artikelen voor je klaar in ons magazijn in Harmelen. Mogelijk op werkdagen tussen 8:30 en 16:30.

We helpen je graag op weg

Ga aan de slag met de montagehandleiding en extra informatie.

Hoezo stilzitten?!

De Aeris Active Office Desk - een in hoogte verstelbare bureaus van een bijzonder soort. Het elegante ontwerp past perfect in elk kantoor thuis of op kantoor. Naast de intelligente herinneringsfunctie van de Active Desk, zorgt het dubbele bureau Active Office Desk met zijn gedeelde zit- en statafel voor regelmatige beweging zonder dat u zich extra hoeft te motiveren! Het resultaat is een totaal nieuwe levenshouding, je voelt je minder moe en hebt meer energie. Dit is hoe ideeën tot stand komen!

0 1 2 3 4

Reviews

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Aeris Active Office Bureau
Laat een review achter
Versturen
Productafbeelding
Aeris Active Office Bureau
€ 1.599,00
Bestellen

Aeris Active Office Bureau

Reviews

Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.