Aeris - Muvmat - DEMO
0 Reviews | Review schrijven

De Aeris Muvmat is een anti vermoeidheidsmat waarmee je voeten zich wanen in een zacht bed van mos én je kunt afwisselen van deze comfortzone naar een active zone met 3D structuur.

Verzendkosten

€ 0,00 

Bezorgtijd

1-2 werkdagen

€ 145,00
€ 101,50
Prijs (incl. BTW) per stuk

 

Aantal: 
+ In winkelwagen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

Aeris - Muvmat DEMO MODEL

Een heerlijke boswandeling tijdens het werk? Met de Aeris – Muvmat wanen je voeten zich in een zacht bed van mos én kun je afwisselen van deze comfortzone naar een active zone met 3D structuur. Deze afwisseling stimuleert beweging en houdt je wakker en fit. De mat is geschikt voor gebruik met schoenen - en is ook perfect voor fans van blote voeten.

Natuurlijk sta je actief beter! Permanent staan op harde vloeren is zwaar en belastend. Een traditionele, platte schuimmat biedt geen echte verlichting tijdens het staan. Met deze Aeris active mat sta je natuurlijk, actief en ontspannen en altijd in beweging - als op bosgrond. Ideaal voor alle sta-werkplekken

Meer informatie over de Aeris Muvmat

 

2 aparte zones

De mat bestaat uit 2 zones: De comfort zone van deze anti vermoeidheidsmat bestaat uit een veerkrachtig verlichtend schuim en een groot loopvlak. De active zone heeft een 3D structuur - net als kleine bergen en valleien. Dit zorgt voor een willekeurige activering van de reflex zones en sensoren, stimuleert beweging en houdt je wakker en fit. Beter staan met deze intelligente, actieve vloermat met bosgrond effect.

De mat is geschikt voor (thuis)kantoren, werkplaatsen, productielijnen, laboratoria, en therapie. Een verademing voor vermoeide voeten!

Eigenschappen

  • Afmeting 91,5 cm x 48 cm x 3,5 cm
  • Gewicht 2,7 kg
  • Materiaal mat: EP en PU-zachte integraal schuim
  • Erg down to earth
  • Activeert de sensoren en traint de spieren
  • Ontspant voeten en rug 
  • Houdt je fit en actie

Test de Aeris Muvmat

In het Worktrainer Experience Center kun je de Muvmat uitproberen. Ervaar het zelf en kom langs in Harmelen!

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Nog geen reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.