Standing DeskMat 5 7
Standing DeskMat

De Standing Desk Mat is gemaakt van een dikke laag schuim en is speciaal bedoeld voor zit-sta werkplekken, recepties, balies en overig gebruik waar men veel moet staan.

Verzendkosten

€ 4,95 

Bezorgtijd

1-2 werkdagen

€ 65,00
€ 29,00
Prijs (incl. BTW) per stuk

 

Aantal: 
+ In winkelwagen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

De Standing Desk Mat is gemaakt van een dikke laag schuim. Deze mat is speciaal bedoeld voor werkzaamheden waarbij men lang staat. Denk hierbij aan gebruik op kantoren achter de zit-sta werkplekken, recepties, balies en overig gebruik waar men veel moet staan. De toplaag is vlek bestendig. De afgeschuinde randen zorgen voor extra stabiliteit.

Eigenschappen

- Afmetingen : 71 x 53 cm
- Dikte: 2 cm
- Materiaal : (vlekbestendig) antibacteriële pu mat

Ervaar de Standing Desk Mat zelf

Dit artikel is uit te proberen in het Worktrainer Experience Center. Kom langs en test de Standing Desk Mat.

> Schrijf een review

Bedankt voor je reactie!

Smits -

Voelt comfortabel aan je voeten. Is goed op te staan voor langere tijd.

Team MatchMinds - Enrise -

De stamatten zijn heel fijn! De mat zorgt ervoor dat je minder vermoeidheidsklachten en pijn in je voeten krijgt bij het staan. Daarnaast lijkt de mat je te forceren om in een betere houding te staan. En als je benen hebt die niet helemaal gelijk zijn dan lijkt de mat dit te corrigeren. We hebben initieel 2 stamatten besteld om het uit te proberen, maar inmiddels hebben we er 8 liggen voor bij team :)

Michael -

Geweldig!

Ik loop de hele dag op m'n sokken op kantoor en staan is dan heel vervelend om langer te doen dan een kwartier. Met deze mat staat het veel fijner en de support is geweldig. Sta nu een hele ochtend zonder problemen!

Zou standaard moeten komen bij elk sta bureau

Omer -

In één woord super!!

Inge van Kampen -

Het advies dat ik kreeg van een fysiotherapeut was: nooit stilstaan achter je sta bureau. Dat gaat met deze mat al bijna vanzelf. En je kunt er prima op staan met licht gebogen knieën dus ik loop geen blessures op. Zou eigenlijk altijd bij een sta bureau geleverd moeten worden.

Maarten -

Dit is wel echt fijn, fijner dan de Steppie die is leuk voor af en toe

LIJNCOACHING - Marjolein 29-03-2016 11: -

Ik heb getwijfeld of ik de mat zou nemen of niet. In de winkel had er ik even opgestaan en daar merkte ik al wat een verschil het maakte voor mijn lichaam. In de auto terug kreeg ik spijt dat ik hem niet meteen mee had besteld. Ik heb er zeker geen spijt van. De mat zorgt voor ontspanning voor mij al meteen als ik er op sta. ik sta nu te typen en merk dat mijn lichaam onbewust wat beweegt. Ik vind het echt een aanrader!

Nog geen reviews

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.