Home Actief meubilair Bureaufietsen UnderDesk | Compacte Bureaufiets
UnderDesk | Compacte Bureaufiets
4 Reviews | Review schrijven

Compacte geruisloze UnderDesk Bike met 8 weerstand niveaus uitgerust met een display zodat je jouw dagelijkse portie beweging kunt aflezen.

Verzendkosten

€ 5,95 

Bezorgtijd

1 - 2 werkdagen

€ 185,00
Prijs (incl. BTW) 

 

Alternatieven: UnderDesk | Compacte Bureaufiets
Aantal: 
+ In de winkelwagen
 

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

UnderDesk - Excercise Bike

Compacte bureaufiets - UnderDesk
Compacte bureaufiets - UnderDesk

Deze UnderDesk bike is een ideale tool om je benen te trainen onder een gewoon zitbureau. Het onopvallende design past gemakkelijk onder je bureau, waardoor interactie tussen bureau en knie wordt voorkomen. Met de handige bijgeleverde monitor houd je in de gaten welke afstand je aflegt (in mijlen).

Plus- en minpunten

  • Door het onopvallende design past de underdesk makkelijk onder je bureau.
  • Houd in de gaten welke afstand je aflegt met de bijgeleverde monitor.
  • De ideale tool om je benen te trainen onder een gewoon zitbureau.
  • Je hebt alsnog een zit positief in plaats van een zit-sta positie.
  • 8 weerstand-settings
  • Zeer geruisloos
  • Getextureerde pedalen met riempjes
  • Afmetingen 58,5 x 30,5 x 28 cm
  • Inclusief multifunctionele, draadloze monitor
Compacte bureaufiets - UnderDesk
close

Compacte bureaufiets - UnderDesk

Snelle kleine workout

De korte- en langetermijneffecten van sporten zijn enorm goed gedocumenteerd. Zo zijn we er allang achter dat sporten je cholesterolniveau verlaagd, je humeur verbetert, je stress vermindert en dat je er zowel lichamelijk als mentaal flexibeler van wordt. Jammer wel, dat ons drukke dagelijks leven het vaak amper toelaat om genoeg tijd in een training te stoppen – of deze op den duur met regelmaat vol te houden. Enter nieuw onderzoek dat aantoont dat één minuut sporten voldoende kan zijn.

Compacte bureaufiets - UnderDesk

Compacte geruisloze UnderDesk Bike met 8 weerstand niveaus uitgerust met een display zodat je jouw dagelijkse portie beweging kunt aflezen.

Optie: Anti-slip ring

Om te voorkomen dat je bureaustoel weg glijdt, terwijl je je afzet tegen de UnderDesk, kun je een Anti-slip ring bij de UnderDesk bestellen voor onder het wieltje van je bureaustoel.

Test de UnderDesk Excercise Bike

In het Worktrainer Experience Center kun je een UnderDesk Excercise Bike uitproberen. Ervaar het zelf en test de UnderDesk!

We helpen je graag op weg

Gebruik dit product met de video en PDF. Ga aan de slag met de instructievideo, montagehandleidingen en extra informatie.

Sorteren op:

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Gert Jan - 26-03-2022 18:05

De Worktrainer vereist een hoger bureau. Je kunt hem dus niet gebruiken! Erg teleurstellend. Het leek zon goed idee...

Lodi - 07-05-2020 23:09

De worktrainer is eigenlijk net te hoog om comfortabel onder een bureau te gebruiken. Ook als dat bureau in de hoogste stand staat. En verder naar achteren zetten waardoor mijn knieën minder tegen het blad komen is weer lastig omdat hij dan aan de achterkant onder het bureau vandaan komt.
De hoogste weerstand is nog steeds erg licht trappen.
Om de teller te kunnen laten werken moet je steeds onder het bureau kruipen om de zender aan te zetten. Dat kan vast handiger.
Verder robuust apparaat wat stevig staat

Montfort - 30-04-2020 23:02

Prima ding, eenvoudig en klein. Niks meer maar ook niks minder!!!! en snelle levering !

Dekkers - 13-11-2018 09:16

Prima bike werkt goed. Gebruiksvriendelijke en in zwaarte verstelbaar wat fijn is. Waar je wel aan moet denken is dat je een hoog bureau of een die in hoogte verstelbaar is hebt en niet een standaard, want dan kom je met je knieën tegen het bureaublad aan. Wij hebben een bureaustoel speciaal klaar staan zonder wielen voor diegene die hem gebruikt op het moment.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

UnderDesk | Compacte Bureaufiets

Reviews

Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Experience Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Thuiswerken kan veel leuker én lekkerder met actief meubilair. Bij Worktrainer kun je eenvoudig jouw thuiswerkplek bestellen via de zaak
Zet ons actieve meubilair eenvoudig zelf in elkaar óf schakel onze handige Montageservice in. We monteren in heel Nederland en België.
Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Accepteer geselecteerde cookies