Home Actief meubilair Balansborden Ongo | Balansbord
Ongo | Balansbord
0 Reviews | Review schrijven

Ongo heeft een balansbord ontworpen waardoor je in sta positie ook de benodigde beweging krijgt. Doordat je balanceert ben je zowel bewust als onbewust bezig met een goede houding.

Verzendkosten

€ 5,95 

Bezorgtijd

2 - 3 weken

€ 95,00
Prijs (incl. BTW) 

 

Aantal: 
+ In de winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

Balansbord Ongo

Balansbord - Ongo
Balansbord - Ongo

Ongo heeft een balansbord ontworpen waardoor je in sta positie ook de benodigde beweging krijgt. Doordat je balanceert ben je zowel bewust als onbewust bezig met een goede houding.

Plus- en minpunten

 • Het ongo balansbord zorgt voor een betere balans en verbetert de bloedsomloop
 • Eenvoudig thuis en op kantoor te gebruiken
 • Door het slimme design voelt het balanceren natuurlijk aan
 • Makkelijk af te wisselen tussen andere actieve posities
 • Geen anti slip laag bovenop het balansbord

De Ongo maakt een doelgerichte training mogelijk voor rug-, wervelkolom- en gewrichten mogelijk. Eenvoudig voor iedereen thuis of op kantoor te gebruiken. 

 • Goed voor een sterkere rug
 • Verbeterde bloedsomloop
 • Verlicht spanning in de schouders en nek
 • Verhoogde verbranding
 • Betere balans
 • Zorgt voor meer energie
Balansbord - Ongo

Ongo balansbord

Door het slimme ontwerp van het Ongo Balansbord voelt het balanceren heel natuurlijk. De Balance Board houdt je lichaam in beweging waardoor de zuurstoftoevoer naar de hersenen constant is en je je kunt blijven focussen op je werk.

In het Worktrainer Experience Center kun je uitproberen wat het beste bij je past. 

 

Het Ongo balance board houdt je fit tijdens het werken.

Met balansborden zijn veel oefeningen te bedenken achter je bureau die je fit houden tijdens het werken. Stabiliteitsoefeningen zijn een combinatie van balansoefeningen en coördinatie oefeningen.

Balansbord Ongo

Balanceren achter je werkplek.

Stabiliteit is de eigenschap of situatie waarin iets stevig en/of sterk is. In het geval van lichaamsstabiliteit is het de combinatie van balans, kracht en coördinatie. Met stabiliteit training is het mogelijk om je spieren goed te trainen. 

Een balanstrainer is een hulpmiddel om je balans mee te verbeteren. De balansoefeningen, uitgevoerd op of met een balanstrainer, hebben als doel meerdere spieren tegelijk te trainen. Voorbeelden van balanstrainers zijn een balkussen en een balance board. 

Balance board Ongo en overige balansborden

Het balance board, ook wel balansbord, is een goedkoop en eenvoudig hulpmiddel om je werk achter je bureau sportiever en dus gezonder te maken. Het stabiliteitscomponent onder het bord maakt dat je je benen traint en zorgt voor beweging tijdens de werkdag. 

Werken met een balance board kan ervoor zorgen dat je beenspieren sterker en stabieler worden, doordat je je vasthoudt aan het sta bureau kun je aan het werken op een balansbord wennen.

 • Er zijn diverse balance boards verkrijgbaar bij Worktrainer. De één biedt meer beweging dan ander, probeer uit wat je prettiger vindt.

Hoe gebruik je de Ongo achter je sta bureau

Door gebruik van de Ongo krijg je een betere houding tijdens het staand werken. Met de Ongo heb je bovendien 360 graden bewegingsvrijheid. Met dit stijlvol moderne wit/zwart ontwerp heb je een echte eye-catcher op de werkplek. Het Ongo balance board is geproduceerd van duurzaam materiaal  

De bewegingen houden je rug actief en je beenspieren gespannen. Het bord wiebelt niet heel erg maar wel 360 graden, waardoor het comfortabel in gebruik is.


 

Lekker wiebelen

Als je op een balansbord staat, ben je jezelf steeds aan het corrigeren om balans te houden. Zo sta je actief tijdens je werk en train je tegelijkertijd je bovenlichaam en beenspieren. Direct actie, simpel en effectief!

Wil je de balansborden eerst uittesten? Dat kan in het Worktrainer Experience Center of bel 088 045 0880 voor meer informatie.

Ongo balansbord
Ongo balansbord
Ongo balansbord
Ongo balansbord
Fitdisc balansbord
Ongo balansbord

Sorteren op:

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Nog geen reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Ongo | Balansbord

Beoordelingen

Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Experience Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Thuiswerken kan veel leuker én lekkerder met actief meubilair. Bij Worktrainer kun je eenvoudig jouw thuiswerkplek bestellen via de zaak
Zet ons actieve meubilair eenvoudig zelf in elkaar óf schakel onze handige Montageservice in. We monteren in heel Nederland en België.
Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Accepteer geselecteerde cookies