Workstation - WIRK RIDE EXERCISE
2 Reviews | Review schrijven

Deze Wirk Ride Workstation 'Exercise' met armspier trainers maakt het mogelijk oefeningen te doen terwijl je werkt aan een verstelbare werkplek. Een All-in kantoor oplossing.

Verzendkosten

€ 0,00 

Bezorgtijd

1 - 2 werkdagen

€ 229,00
€ 160,00
Prijs (incl. BTW) per stuk

 

Aantal: 
+ In winkelwagen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

Fiets en werk aan je gezondheid met deze alles-in-een workout-oplossing. Want nu train je niet alleen je beenspieren door te fietsen, maar met de arm- en borstspier trainers train je zelfs voor de 'sixpack' die je altijd al wilde! 

Terwijl je calorieën verbrandt en je onderlichaam traint, zul je de gemakkelijk instelbare, stille magnetische trapweerstand waarderen. De comfortabele, gevoerde zitting, rugleuning en handgrepen bieden comfort tijdens jouw trainingssessies.

De multifunctionele monitor volgt de tijd, snelheid, afstand, calorieën en de totale afstand tijdens je training. Om de ideale trappositie te vinden, pas je de stoel aan jouw lengte aan.

Workstation Wirk Ride eigenschappen

 • Fungeert als trainings apparaat en als sta bureau
 • Fietsen is ideaal voor training van het onderlichaam
 • Verstelbare armspier trainers trainen het bovenlichaam
 • Online video's tot 2 trainingsvideo's begeleid door een gecertificeerde persoonlijke trainer
 • Monitor geeft tijd, snelheid, afstand, calorieën en totale afstand aan; gebruik de scanfunctie om alles te zien
 • Soepele, stille en regelbare magnetische trapkracht
 • Gewatteerde handgrepen voor het fietsen en voor het gebruik van het armspier systeem
 • Voetpedalen met textuur en riemen om de voeten goed op hun plaats te houden
 • 44 cm x 25,5 cm werkoppervlak
 • Verstelbare steun voor tablet of boek
 • Laptop lus voor extra veiligheid
 • Drankhouder
 • Verstelbare werkhoogte
 • Opklapbaar frame en ingebouwde wielen voor eenvoudige opslag
 • Hoogte van het bureaublad in staande positie: max. 113 cm, min. 101 cm

Workstation Exercise armspier trainers 

Versterk je bovenlichaam door gebruik te maken van de armspier trainers, voor optimaal behoud van de productiviteit. De armen passen zich snel aan elke hoek aan, waardoor het armspier systeem buitengewoon veelzijdig is. Draai gewoon de achterste pin los en trek eraan. Borstspieren en triceps oefeningen zijn slechts enkele van de mogelijke trainingen met het armspiersysteem. De elastische weerstandskoorden en -handvaten zijn effectief, efficiënt en comfortabel in gebruik.

Filmpje

Test dit product zelf

Probeer 'm uit in het Worktrainer Experience Center. Ervaar 'm zelf en test de Workstation Wirk Ride Exercise bij ons. 

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Thijs Bollen - 27-03-2019 00:53

Nou, laat ik voorop stellen dat het al bijna drie sterren verdient dat er überhaupt een dergelijk apparaat bestaat. Bewegend bureauwerk doen is namelijk prima mogelijk en een geweldige oplossing om genoeg beweging te krijgen, vooral ook als je te weinig tijd hebt om echt te gaan sporten.
Dan het apparaat. De levering kwam eerst niet tot stand, maar na één telefoontje werd dit onmiddellijk en uiterst vriendelijk opgelost. Het apparaat liet zich makkelijk in elkaar zetten. De plastic afdekking beneden bij de 'tafelpoot' was reeds kapot, maar die kun je net zo goed geheel verwijderen, dat stoort geenszins. Het apparaat werkt goed. De aandrijving is stil en de elastieken zijn strak genoeg voor fitness, niet voor body-building. Apparaat is stevig en stabiel genoeg. Een lichte trapweerstand volstaat om uren te kunnen werken en trappen.
Maar de zitting is een ergonomische ramp. Die is veel te weinig zadelvormig. Een echt zadel is gewenst, maar geeft wellicht te weinig stabiliteit bij de krachtoefeningen. Nu drukken de voorranden van de zitting hinderlijk tegen de hamstrings, waardoor je eigenlijk gedwongen wordt om in de laagste stand te gaan zitten. Dat is echter in het geheel geen ramp: het is wel wennen (ik ben 1.82 m) met sterk gebogen benen te fietsen (net als de ultrakorte cranks dat zijn), maar je moet gewoon het idee loslaten dat je een echte fiets moet nabootsen. Knieklachten krijg je niet als je geen zwaardere verzetten trapt, en dat doe je eigenlijk toch nooit, want dan kun je niet meer rustig lezen/typen. Maar toch ben je er dan nog niet met de voorranden van de zitting: ik heb nieuwe gaten gemaakt (priem en elektrische schroevendraaier volstaan) om de zitting meer naar achteren te schuiven, en dan is er wél uren achter elkaar redelijk comfortabel mee te fietsen.
Conclusie: de zitting verdient een nieuw ontwerp, maar verder is de combinatie pedaleren en typen/lezen er één waar je heel blij van wordt; je werkt aan twee doelen tegelijk en indutten is er ook niet bij.

Ton Lie - 31-12-2018 23:49

Een ideaal apparaat om tijdens je werk (lezen en laptop-werk) toch jouw lichaam te laten bewegen (fietsen en armuitrekoefeningen). Het apparaat is ook makkelijk zelf in elkaar te monteren. Ik ben er zeer tevreden over en gebruik het ook dagelijks. Het apparaat zou van mij 6 sterren krijgen indien er een dynamo is ingebouwd waarmee bv een laptop wordt opgeladen tijdens het fietsen. Wellicht een volgende versie.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.