Workstation - Stamina 5 5
Workstation - Stamina
Reviews | Review toevoegen

Stamina Workstation is een bureaufiets en sta bureau in één. Op en afstappen is een eitje door de lage instap en het verstelbare werkblad.

Verzendkosten

€ 0,00 

Bezorgtijd

1 - 2 werkdagen

€ 209,00
Prijs (incl. BTW) per stuk

 

Aantal: 
Aan winkelwagen toevoegen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

Stamina Workstation is een bureaufiets en sta bureau in één. Op en afstappen is een eitje door de lage instap en het verstelbare werkblad. Het werkblad is voorzien van een laptop riem, tablet standaard, bekerhouder en handgrepen met pols sensoren. Aan het comfort is ook gedacht met de gevoerde zitting en rugsteun. En heb je even genoeg gefietst? Geniet dan van de voordelen van staand werken en breng je werkblad naar sta hoogte. 

Stamina Workstation eigenschappen

 • Frame kleur zilver, zijkap wit
 • Werkblad: 41cm x 25cm 
 • Display met tijd, snelheid, calorieën en afstand 
 • Afstand in miles, geen kilometers
 • Verstelbaar zadel en werkblad
 • Weerstand knop
 • Maximale belasting: 100 Kg
 • Gebruikerslengte: tot 185 cm
 • Kleur: zwart/wit/zilver
 • Garantie: 6 maanden
 • Gewicht: 23 kg
 • Laptop houder (verstelbare band)
 • Inclusief tablet houder

Filmpje

 

Test dit product zelf

Op de Stamina Workstation zit je een stukje lager dan op de Wirk RideBeide bureaufietsen zijn uit te proberen in het Worktrainer Experience Center. Ervaar 'm zelf en test de Workstation bij ons. 

Review toevoegen

Bedankt voor je reactie!

Wilma -

Een fijne bureaufiets! Hij is niet te groot, dus past prima in mijn (kleine) kantoortje. Ook fijn dat er een werkblad opzit, zodat ik m'n laptop kan gebruiken tijdens het fietsen.
Ik vind het ook prettig dat je kunt zien hoe hard je fietst/ hoeveel mijl je gefietst hebt en hoeveel calorieen je verbrand hebt.
Klein nadeel is dat het werkblad vrij klein is. Ik vind het fijner als ik de laptop niet recht voor me heb staan, maar iets meer naar rechts. Dat kan niet met dit werkblad, de laptop staat precies midden voor me.
Maar al met al een goede aankoop!

Tevreden klant. -

Ik gebruik hem elke dag en merk dat mijn conditie vooruit vliegt. Aanrader, dus. Afgezien van een niet-passende schroef (geen schroefraad). Heb het opgelost met een tie-wrap.

Dies ten Cate -

Ik gebruik mijn wormtrainer nu een paar keer per week en het bevalt mij prima. Heel fijn is het dat hij zo makkelijk verstelbaar is. Een paar dingetjes waar ik last van heb is dat je de muis niet ergens op vast kunt zetten. Tijdens het verrijden, wat ik meestal doe, omdat ik hem niet in de kamer waar ik werk laat staan. Daarbij is het ook lastig dat de wieltjes zo klein zijn. Je kunt er niet goed een drempel mee over. Tijdens het werken vergeet ik wel te fietsen doordat ik mij goed moet concentreren. Ik zou het prettig vinden om dan als ik weer begin te kunnen zien dat de calorieën en de afstand verder opbouwen, maar dat is niet het geval. Je begint steeds weer opnieuw bij nul. Dat is jammer, omdat je aan het einde van een werkdag niet kunt zien, of je voldoende getraind hebt. Toch wil ik hem niet meer missen. Het is altijd beter dan niets doen.

Dolf Bekker -

Ik maakte eerst gebruik van een home trainer om elke ochtend 10 minuten te fietsen. Maar gezien mijn leeftijd is dit prettiger om op te zitten met een steuntje inde rug en de kortere pedaal lengte, heerlijk om 's-ochtend je mail te checken. Hij is heerlijk geruis arm. Ook mijn vrouw maakt er regelmatig gebruik van. Een minpuntje is het zitvlak dat meer voor forse lichamen is gemaakt.

Perry - Kinesis Pharma -

Ik ben heel tevreden over deze workstation-Stamina. Ik had er al eentje voor thuisgebruik (wirk ride), echter de stabiliteit liet te wensen over!. Dat is bij deze trainer absoluut niet het geval! Ik merk een versterking van mn rug, en vermindering klachten, top! Klein minpuntje: het toetsenbord plateau komt niet tot de minimaal vereiste hoogte (waarbij je armen een hoek van 90 graden maken), waardoor we er een verhoging bij moeten zetten. Geen probleem!

Helaas, nog geen reviews ontvangen.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.