Wil jij ook bewegen tijdens het werk en zoek je nog naar de beste manier? Misschien kom je wel iets tegen tijdens het bekijken van deze verzameling klantenfoto's. Klik op de foto als je meer informatie wilt ontvangen over het product.

Itility

Bij Itility draait IT om mensen. Vandaar dat het nieuwe kantoor volledig is ingericht met gezonde zit-sta werkplekken. 

Sublime FM

Bij Sublime FM is behalve 'Fresh Jazzy Sounds' nu ook ons actieve meubilair te vinden. Dit hippe kantoor in Utrecht kan natuurlijk niets anders doen dan meegaan met de tijd. Met o.a. sta bureaus en de Deskbike worden de collega's gemotiveerd om meer te bewegen op de werkvloer.

Senet, dé applicatiebouwers

Senet, dé applicatiebouwers, zijn begonnen met bewegend werken in het nieuwe pand dat wij voor ze hebben ingericht met ons actief meubilair. Senet stimuleert het actief werken in de ICT sector. Het CBS heeft uitgerekend dat een werknemer gemiddeld zo’n 4 uur per dag achter de computer zit. Waarbij de ICT sector de kroon spant met gemiddeld bijna 7 computeruren per dag. Maar daar kun je nu wat aan doen met zoveel mogelijkheden op het gebied van bewegend werken.

Woonwijze

Alleen zitbureaus op kantoor? Bij Woonwijze hebben we de bestaande bureaus aangepast naar zit-sta. Het werkblad is hergebruikt, een nieuw frame eronder en nu kan iedereen staan!

VIS Detachering

Bij ViS werken 62 mensen, van wie 55 gedetacheerd. Iedereen maakt gebruik van actief meubilair. ‘We zijn verhuisd en bij onze openingsbarbecue zagen anderen dit concept en wilden het graag proberen. De reacties waren meteen heel positief.’ Gijs van Ierssel: "Ik zit veel in de auto op weg naar klanten en ben best sportief aangelegd. Het voelt prettig om op kantoor actief bezig te zijn. Verschil merk ik zeker; hiervoor was ik na een week werken slapjes en moe op vrijdagavond, nu heb ik weer energie."

IT-Staffing

Volgens Wessel van Alphen van IT-staffing is een mens dynamisch...dynamisch als muziek. Muziek is mooi, kent tempowisselingen, klankkleuren en een ongeëvenaarde variëteit aan mogelijkheden. De arbeidsmarkt is ook dynamisch en vandaar dat het Dynahouse van IT-staffing met actief meubilair is ingericht. 

OPTIMO

In samenwerking met Van Erum hebben wij Optimo voorzien van 62 prachtige zit-sta werkplekken. Hoezo alleen maar stilzitten?! 

Ortec FINANCE

Ortec in Bulgarije stelt pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, vermogensbeheerders en beleggers in staat om betere investeringsbeslissingen te nemen. Ze weten ook hoe te innoveren tijdens de werkuren met de deskbike!

Jans & Co Aalsmeer

Weer een prachtige metamorfose van werkhouding bij Jans & Co. De medewerkers staan en bewegen tegenwoordig met het zit-sta hoekbureau A251, de Deskbike en een Ongo balanskruk. Goed bezig daar in Aalsmeer!

Veldhuis Advies

Bob Veldhuis leidt familiebedrijf Veldhuis Advies in Heerde. Voor zijn 60 werknemers investeerde hij in deskbikes en zit-stabureaus. Bob Veldhuis: "Ik werk in de verzekeringsbranche en zie aansprakelijkheden op werkgevers afkomen. Er komt een keer een rechter met een uitspraak dat als je als werkgever mensen te lang laat zitten en je bent op de hoogte van de gezondheidsschade die dat teweeg kan brengen, je aansprakelijk bent. Ik denk dat het geen vijf jaar meer duurt voor die eerste claim er komt, en die kun je maar beter voor zijn."

Accenture

Bij Accenture blijven de 2600 medewerkers in beweging onder de noemer fit@work. Het lijkt te lukken. De loopbanden zijn goed bezet en de werknemers trappen op de pedalen van hun deskbike. Bij Accenture heeft het op gezondheid gerichte beleid het ziekteverzuim enorm laten dalen, wat voor een besparing van 235.000 euro per jaar zorgde. 

Beweegklas - De Wegwijzer in Zeist

Fietsend een spreekbeurt aanhoren of staand de topografie van Griekenland leren. Bij de beweegklas De Wegwijzer in Zeist heeft Worktrainer de klas ingericht met actief schoolmeubilair. Het komt erop neer dat de kinderen opstaan uit de leerbanken en actief bewegen tijdens de les.

Ja-maar®

Ja-maar® staat gelijk aan het denken in beperkingen, de beren op de weg zien. Het tegenovergestelde is ja-en, ofwel omdenken: een manier van denken waarmee je van een probleem een mogelijkheid maakt. Om het zitprobleem aan te pakken is het kantoor volledig uitgerust met zit-sta bureaus en actief meubilair. 

van Breukelen accountants

Kom je voor een bespreking van de jaarstukken, dan heeft van Breukelen Accountants altijd een deskbike voor je beschikbaar. Op deze manier verlaat je fit het kantoor en kun je weer met een frisse blik ondernemen.

Oracle

Werknemers van de hard- en software leverancier Oracle hebben gekozen voor werkplekken met een deskbike. Hiermee kunnen ze twee vliegen in één klap slaan: werken aan hun conditie en tegelijkertijd geld verdienen!

SCHIPHOL GROUP

Staand vergaderen is beter voor een snelle besluitvorming. Vandaar dat Schiphol Group de vergaderruimtes inricht met Stand4Work en Deskbikes. Op de werkvloer is er gekozen voor de zit-sta bureau's A270.

TNO

Practice what you preach! TNO doet veel onderzoek naar de gevaren van het zitten, vandaar dat ze er alles aan doen om het stilzitten te ontmoedigen. Zo zijn alle bureau's in hoogte verstelbaar. Om de hoge positie vol te houden kiezen ze voor de Muvman, Deskbike en InMotion achter het bureau. 

Rabobank Nederland

Fietsend vergaderen op de 19e etage van Raboank Nederland in Utrecht. 
Gerben fietst de deskbike bij de Rabobank naar binnen
Gerben fietst de deskbike bij de Rabobank naar binnen
Fietsend vergaderen met een prachtig uitzicht over Utrecht
Fietsend vergaderen met een prachtig uitzicht over Utrecht

Gibson

In de werkplaats van Gibson worden de gitaren van beroemde sterren gemaakt op een Muvman stastoel.

Hanze Hogeschool

Bij de Hanze Hogeschool hebben ze alle stoelen uit de vergaderruimte gehaald en gekozen voor een zit-sta vergadertafel met Deskbikes, Stand4Work en het Steppie balansboard.

Philadelphia

Stichting Philadelphia heeft dynamische werkplekken cadeau gekregen van zorgverzekeraar Achmea.

Stichting Sint Jozefoord

Stichting Sint Jozefoord is in de bosrijke omgeving van Nuland al in 1950 opgericht voor oudere en/of zieke kloosterzusters. Het credo was 'Alles vanuit liefde', liefde voor de medemens. Nog steeds geldt dat credo, maar nu ook voor de medewerkers met de aanschaf van gezond en actief kantoormeubilair van Worktrainer.


| Meer