Stamatten

Slim staan

Staand werken is gezond. Doe je het echter erg veel - omdat je bijvoorbeeld een staand beroep hebt -, dan kan het belastend zijn voor de voeten. Een sta mat vormt een zachte buffer tussen jou en de harde vloer. Het ontlast de voeten, zorgt voor een actieve houding én kan een masserend effect hebben.

Bezig met laden...
Aeris Muvmat | Actieve stamat

De Aeris Muvmat is een anti vermoeidheidsmat waarmee je voeten zich wanen in een zacht bed van mos én je kunt afwisselen van deze comfortzone naar een active zone met 3D structuur.

189,00

star star star star star
5 reviews
Kybun | Antivermoeidheidsmat

Hoe maak je staand werken, studeren en vergaderen comfortabel? Met de Zwitserse kybun mat. De zachte veerkrachtige mat geeft je het gevoel dat je zweeft.

189,00

star star star star star
4 reviews
iMovR Ecolast Premium | Antivermoeidheidsmat

iMovR Ecolast is een Premium Antivermoeidheidsmat van Amerikaanse makelij. Comfortabel om langdurig op te staan en effectief tegen pijn in je rug, vermoeide benen en pijnlijke voeten.

179,00

star star star star star
3 reviews
SANAPRO | Antivermoeidheidsmat XL

Geen stramme rug, zware benen of pijnlijke voeten meer bij lang rechtop staan. De XL mat is 178cm breed en zeer comfortabel bij een sta bureau of bij de receptie.

168,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Infinity Ergomat | Antivermoeidheidsmat

De INFINITY ergomat wordt vooral gebruikt in de productie branche. De mat is isolerend, antislip, schokabsorberend en eenvoudig te reinigen. Verkrijgbaar in diverse heldere kleuren.

194,00

star star star star star
2 reviews
Kybun Plus | Antivermoeidheidsmat

Staand werken, studeren en vergaderen op een comfortabele kybun Plus mat, gewoon met je schoenen aan? Met de Zwitserse kybun sta je zacht en veerkrachtig tijdens het werk.

189,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Nails of Bliss spijkermat | Actieve stamat

Doe je schoenen uit en ga lekker staan achter je computer op de Nails of Bliss spijkermat. De Zweedse Acupressuur mat heeft meer dan 5,800 plastic nagels.

60,00

star star star star star
3 reviews
Fellowes Everyday | Stamat

Ultiem stacomfort: Fellowes Everyday anti-vermoeidheidsmat voor productief staand werken!

135,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews

Sta matten ontlasten de voeten en verbeteren de lichaamshouding

Te veel zitten is niet goed, maar te veel staan is dat ook niet. Na meerdere uren staan nemen we vaak een verkeerde houding aan of maken rare draaibewegingen met onze voeten – alles voor dat beetje ontlasting. Dat is niet gezond en ook gewoon nergens voor nodig. Sta matten zijn namelijk speciaal ontworpen om staand werken comfortabeler te maken. Bij Worktrainer verkopen we verschillende actieve sta matten, zoals de Aeris Muvmat en sta matten van Kybun.

Onze bestseller: de Aeris Muvmat

De Aeris Muvmat is een actieve sta mat die gebruikt kan worden op blote voeten, met sokken of met schoenen. Het zachte schuim ontlast te voeten en zorgt voor een ontspannen gevoel – ook na meerdere uren staan. Bijzonder aan deze sta mat zijn de ingebouwde sensoren, die bij beweging de drukpunten in de voeten masseren. Sta matten zijn net als balansborden goed voor de spieren en goed voor de productiviteit. Omdat ze het lichaam minder uit balans brengen dan balansborden, zijn ze echter iets meer gericht op ontlasting en verlichting.

Andere geliefde sta matten: van Kybun tot de Nails of Bliss acupressuur spijkermat

Onze sta matten worden graag gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau. Heb je wensen of bepaalde klachten? Laat die dan meebepalen voor welk model je kiest:

  • Heb je snel vermoeide voeten, problemen met je doorbloeding of ben je gewoon dol op voetmassages? De acupressuur spijkermatten van Nails of Bliss hebben meer dan 5.800 kleine nagels die zorgen voor verlichting en een betere bloedcirculatie. Het lichaam maakt er zelfs endorfine (happy hormones) door aan!
  • Heb je zwakke enkelbanden of problemen met je houding? De sta matten van Kybun zijn relatief dik, waardoor je er je enkelbanden en voetgewrichten mee versterkt. Dit zorgt voor een stabielere houding en voorkomt problemen op latere leeftijd.
  • Sta je erg veel tijdens het werken? De iMovR Ecolast Premium sta mat is relatief dun en erg geschikt voor lange werktijden achter een balie of kassa.

Tip: met een sta mat vergader je nog actiever

Staand vergaderen achter een zit-sta vergadertafel wordt steeds populairder. Onderzoek laat namelijk zien dat zittend vergaderen allerlei nadelen heeft. Zo zijn zittende meetings minder effectief en meer dan een derde van de medewerkers is weleens in slaap gevallen. Met een sta mat haal je nóg meer uit je (staande) vergaderingen:

  • De voeten worden ontlast, waardoor je langer staand kunt vergaderen.
  • Sta matten activeren de spieren, waardoor je energieker deelneemt en betere ideeën hebt.
  • Een sta mat stimuleert de natuurlijke beweging van het lichaam, waardoor je er meer zelfverzekerd en meer ontspannen bijstaat.


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.