Worktrainer Experience Center
Energieweg 18
3481 MC Harmelen
Telefoon: 088 - 045 08 80
E-mail: info@worktrainer.nl

Openingstijden
Ma t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak


In het Worktrainer Experience Center vind je alles op het gebied van actief beweegmeubilair. Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal mogelijk is en natuurlijk om het te testen. Je kunt zonder afspraak het Experience Center bezoeken. Je wordt door een professionele team geadviseerd. 


Hoe het is begonnen
Worktrainer verkoopt actief meubilair in allerlei verschillende soorten. Het bedrijf is in 2012 opgericht door de broers Joost en Martijn Bary. Om extra te bewegen, bouwde Joost de hometrainer van zijn moeder om tot bureaufiets, en ging hij werken aan een bartafel. Zo is de Deskbike geboren, en de broers kregen zelfs een octrooi op hun ‘bureaufiets’. De Deskbike is tegenwoordig aanwezig in vele bedrijven en zelfs minister Edith Schippers maakt gebruik van deze fiets. Kijk voor verkooppunten in de buurt op
www.deskbike.com

Naast de Deskbike heeft Worktrainer een compleet pakket van actief beweegmeubilair beschikbaar. Zo creëren we werkplekken waarbij mensen minder zitten en meer bewegen tijdens werk.

Kom met ons in contact
Stuur een e-mail en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

Velden met een * graag invullen.| Meer