Worktrainer Experience Center
Energieweg 18
3481 MC Harmelen
Telefoon: 088 045 0880

E-mail: info@worktrainer.nl

Openingstijden
Ma t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur op afspraak
Zaterdag: op afspraak


Bezorging tijdens de Corona periode

Wij bieden wij de volgende bezorg opties:

  • Gratis verzenden (1-2 dagen). Wij bezorgen gewoon bij jou thuis of op kantoor aan de deur. Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag nog ter verzending aangeboden. Zit-Sta bureaus worden geleverd in doos, ongemonteerd, voorzien van montage gereedschap en een duidelijke handleiding. Het in elkaar zetten van het bureau duurt ongeveer 30-45 minuten. 
  • Gemonteerd afleveren (6-14 dagen). Vertel ons waar je het bureau geplaatst wilt hebben en wij garanderen dat het meubilair vakkundig en snel gemonteerd wordt op locatie. Wij houden hierbij rekening met de richtlijnen van het RIVM.  
  • Zelf afhalen (1 dag). Laat ons weten dat je langskomt, dan zetten we de artikelen voor je klaar. Pick Up locatie: Ferm Werk - Hal 3 Worktrainer, Carrosserieweg 1 te Woerden.

Showroom is open
In het Worktrainer Experience Center vind je alles op het gebied van actief beweegmeubilair. Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal mogelijk is en natuurlijk om het te testen. Maak een afspraak om het  Experience Center te bezoeken. Je wordt door een professioneel team geadviseerd. 


Hoe het is begonnen
Worktrainer verkoopt actief meubilair in allerlei verschillende soorten. Het bedrijf is in 2012 opgericht door de broers Joost en Martijn Bary. Om extra te bewegen, bouwde Joost de hometrainer van zijn moeder om tot bureaufiets, en ging hij werken aan een bartafel. Zo is de Deskbike geboren, en de broers kregen zelfs een octrooi op hun ‘bureaufiets’. Alleen toen de eerste Deskbikes verkocht moesten worden, kwamen we er achter dat veel mensen een zitbureau hadden en dat zij geen gebruik konden maken van de Deskbike. Vandaar dat we zit-sta bureaus zijn gaan importeren en andere actieve tools om toch op een hoge positie te kunnen werken. Tegenwoordig kom je de Deskbike steeds vaker tegen binnen de bedrijven en zelfs in India worden ze verkocht. Kijk voor verkooppunten in de buurt op
www.deskbike.com

Naast de Deskbike heeft Worktrainer een compleet pakket van actief beweegmeubilair beschikbaar. Zo creëren we werkplekken waarbij mensen minder zitten en meer bewegen tijdens werk.

Kom met ons in contact
Stuur een e-mail en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.


| Meer