Zitballen

Actief zitten

Wil je graag actiever en gezonder werken zonder meteen veel geld uit te geven? Met een zitbal voor op kantoor of thuis lukt je dat binnen no time. Bal oppompen (of door ons laten doen), bureau wat verhogen en werken maar! Dankzij de mooie stoffen en kleuren zien de ballen er ook nog eens heel leuk uit.

Bezig met laden...
Office Ball Stof | Zitbal

Hippe en stabiele zitbal, verzwaard met 1 kilo zand. De Office Ball rolt daarom niet meer weg als je opstaat.

79,00

star star star star star
12 reviews
Office Ball Kunstleder | Zitbal

Hippe en stabiele zitbal van kunstleder, verzwaard met 1 kilo zand. De Office Ball rolt daarom niet meer weg als je opstaat.

79,00

star star star star star
29 reviews
VLUV KAPSUL STOV | Kapsule vormige zitbal

Ervaar dynamisch, ergonomisch zitten in stijl met de VLUV KAPSUL STOV balanscapsule. Dankzij het slanke ontwerp is deze balanskruk (met lucht!) perfect voor kleinere ruimtes en voegt het een trendy ti

159,90

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
VLUV KAPSUL SOVA | Kapsule vormige zitbal

Ervaar dynamisch, ergonomisch zitten in stijl met de VLUV KAPSUL balanscapsule. Dankzij het slanke ontwerp is deze balanskruk (met lucht!) perfect voor kleinere ruimtes en voegt het een trendy tintje.

159,90

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
VLUV LEIV | Zitbal

Deze VLUV uitvoering in de stof “LEIV” is van hoogwaardige kwaliteit, namelijk 100% polyester, het is een gemêleerde stof met dubbel gestikte naden. Een gezonde en stijlvolle zitbal.

94,90

star star star star star
20 reviews
VLUV STOV | Zitbal

Deze VLUV uitvoering in de stof “STOV” is van 100% polyester. De stof is een stuk dikker dan de LEIV versie. Het heeft een warme en comfortabele uitstraling door o.a. de gemêleerde stof.

109,90

star star star star star
21 reviews
VLUV SOVA | Zitbal

Deze VLUV uitvoering in de stof “SOVA” is de nieuwste zitbal in hippe kleuren en brengt een natuurlijke, gezellige touch aan je werkruimte. VLUV SOVA is alleen beschikbaar in diameter 65 cm.

119,90

star star star star star
12 reviews
VLUV VEEL | Zitbal

De VLUV stof “VEEL” is gemaakt van slijtvast polyester voorzien van lederlook voor een stoere uitstraling met dubbel gestikte naden in een andere kleur. VLUV zitbal...meer dan alleen zitten.

209,90

star star star star star
4 reviews
VLUV VEGA | Zitbal

Een gezonde en stijlvolle zitbal. Deze VLUV uitvoering in de vegan stof “VEGA” is van hoogwaardige kwaliteit, namelijk 100% polyester, met dubbel gestikte naden.

179,90

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
VLUV VELT | Zitbal

De VLUV stof “VELT” is 100% duurzaam, 3mm dik Merino wolvilt. Dit model heeft een warme en rijke uitstraling door de contrasterende en dubbelgestikte naden. Design zitbal VLUV, comfortabel en ergonomi

419,00

star star star star star
1 reviews
VLUV VLIP | Zitbal

Een gezonde en stijlvolle zitbal. Deze VLUV uitvoering in de Corduroy stof “VLIP” is van hoogwaardige kwaliteit, namelijk 100% polyester, met dubbel gestikte naden. VLUV VLIP is alleen beschikbaar in

119,90

star star star star star
1 reviews
VLUV VARM | Zitbal

Een gezonde en stijlvolle zitbal. Deze VLUV uitvoering in de stof “VARM” is van hoogwaardige kwaliteit, namelijk 100% polyester, met dubbel gestikte naden.

124,90

star star star star star
1 reviews
VLUV PIL&PED | Balanskussen

Een gezonde werkhouding, ook als je thuiswerkt. Balanskussen VLUV PIL&PED traint je rug en bekken, terwijl je dynamischer en correcter gaat zitten. Kies uit een van de prachtige stoffen hoezen.

69,90

star star star star star
8 reviews
-60%
Officeball zitbal 65 cm Zwart met handpomp

Zachte zitbal, ideaal voor achter je bureau, verkrijgbaar in zwart.

5,95

14,95

star star star star star
2 reviews
Togu | Zitbal ABS

Stevige zitbal met stabiele eigenschappen ter vervanging van de bureaustoel. Verkrijgbaar in het blauw of zilver.

52,95

star star star star star
25 reviews
Sit 'n' Gym | Zitbal

Met pootjes en kan netjes worden weggezet. Ideaal voor op school en kantoor, rolt dus niet van zijn plek als de bal niet in gebruik is. Kleuren: parelmoer, rood en blauw.

48,00

star star star star star
9 reviews
Balschaal voor zitbal

Balschaal voor extra stabiliteit tijdens het zitten en houd je bal op zijn plek. Geschikt voor alle maten zitballen.

19,95

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Powerpomp | Ballenpomp

Blaas je zitbal razendsnel op met deze gele Powerpomp.

16,95

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Sissel Sitfit Plus | Balkussen 37 cm

Lucht gevuld zitkussen voor op je bureaustoel met twee functies: de ronde zijde naar voren bevordert het actieve zitten, wordt de Sitfit Plus achterstevoren gebruikt dan zorgt het kussen voor extra on

39,50

star star star star star
2 reviews
Gymnic Plus | Zitbal

Zitbal met een stroef oppervlakte voor een goede controle over de bal. Kleuren: lime green, antraciet, rood, blauw en geel.

44,95

star star star star star
2 reviews
VLUV PED | Balanskussen

Een gezonde werkhouding, ook als je thuiswerkt. Balanskussen VLUV PED traint je rug en bekken, terwijl je dynamischer en correcter gaat zitten.

32,90

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews

Bewegend werken met een zitbal van Worktrainer

Zitballen zijn echte allrounders. Sportscholen gebruiken ze voor workouts, zwangere vrouwen ontlasten graag hun rug ermee en thuis, op school of op kantoor wordt erop gewerkt. Redacties typen zelfs hele artikelen al hopsend op een lekker muziekje. Heb jij al eens op een ergonomische zitbal gezeten? Dan snap je waarschijnlijk waarom de ballen zo geliefd zijn. Doordat je er automatisch recht op gaat zitten en veel op en neer beweegt, blijf je lekker energiek. Bekijk ons aanbod zitballen van VLUV en balkussens van Togu en stuiter samen met ons door de werkdag.

4 redenen voor een zitbal

  1. Op een zitbal beweeg je de hele tijd, waardoor je lichaam en geest lekker actief blijven. Je tikt je taken sneller én met meer plezier weg.
  2. Heb je weleens geprobeerd naar voren of achteren te hangen op een zitbal? Hopelijk niet, want dan ben je er waarschijnlijk af gevallen. En dat is precies het punt: Op een zitbal word je gedwongen ‘bewust’ te zitten, recht en ergonomisch, wat natuurlijk goed is voor je spieren en je houding.
  3. Planken, squatten of crunchen: Op een zitbal kun je allerlei oefeningen doen en zo je spieren versterken én je energielevels boosten. Leuk als workout na de werkdag.
  4. Zitballen zijn makkelijk te plaatsen en weer op te bergen. Bovendien kosten ze minder dan veel ander actief meubilair.

Geliefde zitballen bij Worktrainer

Nederland rolt door de werkdag op deze modellen:

  • De Office Ball is verkrijgbaar in allerlei mooie, hippe kleuren en in twee verschillende maten. Doordat de bal verzwaard is met 1 kilo zand, rolt hij niet weg als je opstaat.
  • De VLUV STOV zitbal is verkrijgbaar in drie verschillende maten. De stevige gemêleerde hoes kan in allerlei kleuren worden besteld én zorgt ervoor dat de bal zijn vorm behoudt als je erop zit.
  • De zitbal van Togu is een geschikt basismodel. De bal heeft geen hoes, waardoor hij iets meer indeukt als je erop zit. Een losse ring: ‘balschaal’ op de grond voorkomt dat de bal wegrolt.

Tip: Heb je niet zo veel plek of al een actieve bureaustoel waarop je graag werkt? Dan past een balkussen (zoals het Togu balkussen) misschien beter bij je. Door het op een stoel te leggen, zit je rechter en bouw je beweging in.

Let hierop bij de aanschaf van een zitbal

  • Koop de juiste maat. Hoe je die vindt, lees je bij de productbeschrijving van je favoriete bal.
  • Op een zitbal zit je wat hoger dan op een bureaustoel, wat betekent dat je je bureau ook wat hoger moet zetten. Met een zit-sta bureau is dat natuurlijk heel makkelijk.
  • De bewegingen van een zitbal zijn intensief voor je lichaam. Werk er dus liever niet langer dan twee uur per dag op.

Tip: Wil je meerdere zitballen bestellen voor op kantoor? Bewaar je krachten dan liever voor je bewegende werk en laat ze door ons oppompen.

Vroeg beginnen met actief zitten loont

Bewegend werken op een zitbal of ander actief meubilair heeft dus allerlei voordelen. Wat voor volwassenen geldt, geldt in dit geval ook voor kinderen. Ben je op zoek naar een zitbal voor je zoon of dochter of voor je school? Op Beweegklas helpen we jullie in beweging te komen!


Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.