Retour

Niet tevreden met je aankoop? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Volg de onderstaande stappen om jouw order/product succesvol te retourneren:
 
  1. Vul het retourformulier online in en e-mail het naar retour@worktrainer.nl
  2. Print het ingevulde formulier uit. Pak jouw retourzending goed in, het liefst in de originele verpakking. 
  3. Plak het formulier, met het retouradres goed zichtbaar, op de verpakking. 
  4. Retourneer je producten binnen 14 dagen na je retourmelding naar het retouradres. Let op: Het retourneren is niet gratis. Je moet zelf de verzendkosten betalen.
  5. Zodra de retourzending bij ons terug is, controleren we het product op eventuele schade/missende onderdelen/originele verpakking. 
  6. Om gebruik te maken van het retourrecht kun je contact met ons opnemen. Als het product in goede orde retour is ontvangen betalen wij je het originele orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 8 dagen terug. We nemen dan contact op over de terugbetaling. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. We nemen dan contact op over de terugbetaling. 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Worktrainer verstrekt de navolgende garantie:
  • Zit-Sta bureau; 2 tot 3 jaar.
  • Bureaufietsen waaronder Deskbikes; 12 maanden.
  • Aeris Swopper; 3 jaar. 

Alle overige producten; de garantie verstrekt door de fabrikant of importeur in de EU en zoals vermeld en uiteengezet op de bij het product verstrekte gebruiksaanwijzing en/of de verpakking. De garantie geldt niet voor slijtage door normaal gebruik of voor onoordeelkundig gebruik en vervalt als de koper zelf aan het product manipulaties heeft verricht. De garantie behelst vervanging van niet functionerende onderdelen, of naar het uitsluitende oordeel van Worktrainer, algehele vervanging van het product. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Accepteer geselecteerde cookies