Voetensteunen

beweeg je voeten tijdens de werkdag

Voetensteunen voor onder je bureau zijn een geweldige manier om je benen en voeten lekker in beweging te houden tijdens het werk. Ze bevorderen de doorbloeding, verminderen vermoeidheid en helpen je om een gezonde houding aan te nemen. Veel voetensteunen zijn verstelbaar en hebben een schommelmechanisme, zodat je je voeten constant kunt wiebelen en je werkdag een stuk comfortabeler en energieker wordt.

Bezig met laden...

Houd je voeten in beweging met veelzijdige voetensteunen en voetenbanken voor op kantoor

Ken je dat? Zit je nét lekker te werken, begint je collega tegenover je fanatiek te typen. Achter je gaat een telefoon en ergens verderop begint een printer te ratelen. Wáár was je ook alweer gebleven? Grote open kantoren zijn voor veel mensen een uitdaging. Ze worden snel afgeleid door geluiden en andere prikkels en kunnen niet optimaal presteren. Gelukkig kan dit heel makkelijk worden opgelost door roomdividers (kamerverdelers) of concentratieschermen tussen verschillende bureaus of eilandjes te plaatsen. Bepaalde taken kunnen zo in alle rust worden gedaan, zonder dat het open en sociale karakter van het kantoor verloren gaat.

Voetensteunen voor elk moment

Veel voetensteunen zijn verstelbaar en hebben een schommelmechanisme, zodat je je voeten constant kunt bewegen. Dit maakt je werkdag niet alleen comfortabeler, maar geeft je ook een boost van energie! Sommige voetensteunen zijn ontworpen om staand te gebruiken, wat ideaal is voor wie graag wisselt tussen zittend en staand werken. Andere modellen zijn perfect voor zittend gebruik, en bieden precies de ondersteuning die je nodig hebt om langdurig comfortabel te blijven zitten.

De voordelen van voetensteunen

  • Boost je circulatie: Voetensteunen bevorderen de bloedcirculatie, waardoor je minder last hebt van vermoeide en gezwollen benen.
  • Verminder vermoeidheid: Door je benen en voeten in beweging te houden, voel je je minder snel moe en blijf je langer productief.
  • Verbeter je houding: Een goede voetensteun helpt je om een gezonde zithouding aan te nemen, wat rugklachten kan voorkomen.

Voetenbanken voor extra comfort
Naast traditionele voetensteunen zijn er ook voetenbanken die extra comfort bieden. Deze zijn vaak wat groter en zachter, ideaal om je voeten op te leggen en te ontspannen tijdens het werk. Sommige modellen zijn zelfs verstelbaar in hoogte, zodat je altijd de perfecte positie kunt vinden.

Veelzijdige opties
Er zijn voetensteunen en voetenbanken in allerlei stijlen en materialen. Of je nu kiest voor een eenvoudig, functioneel ontwerp of een luxe, ergonomische variant, er is altijd een optie die bij jouw kantoorinrichting past.

Blijf productief en comfortabel met de juiste voetensteun of voetenbank. Of je nu zit of staat, deze hulpmiddelen maken je werkdag een stuk aangenamer en energieker!


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.