Zit-sta verhogers

Filter
0
Onbeperkt
Verhoog je bureau

Wil je meer bewegen tijdens het werk, zonder je thuiskantoor of kantoor te veranderen? Begin dan met een zit-sta-oplossing. Met een verhoger kun je jouw bestaande zitbureau eenvoudig, snel en kosteneffectief omvormen tot een zit-sta-bureau. Onze UPdesk en Ultra Slim modellen helpen je een gezonde lichaamshouding te behouden, zowel thuis als op kantoor.

Bezig met laden...
UPdesk Cross Large | Gasveer Zit-Sta Verhoger

Met de Updesk Cross Gasveer kun je zonder moeite wisselen tussen staand én zittend werken, gewoon achter een standaard bureau. Groot werkblad en toetsenbord houder. Verkrijgbaar in zwart en wit.

185,00

star star star star star
32 reviews
UPdesk Cross Elektrisch | Zit-Sta Verhoger

Updesk Cross is elektrisch in hoogte verstelbaar. Zonder moeite verander je van zitten naar staan met veel werkruimte voor bijvoorbeeld laptop monitor tablet toetsenbord en muis. Zwart en wit.

249,00

star star star star star
55 reviews
UPdesk One | Gasveer Zit-Sta Verhoger

Compact en modern design. In een handomdraai van zitten naar staan en andersom, een eitje voor de Updesk One Gasveer. Verkrijgbaar in zwart.

138,00

star star star star star
19 reviews
UPdesk XL | Gasveer Zit-Sta Verhoger

UPdesk XL is een zeer solide zit-sta verhoger en geeft voldoende ruimte voor twee monitoren. De UPdesk wordt gemonteerd afgeleverd en met de dual squeeze grepen verstel je hem binnen 2 seconden.

244,00

star star star star star
85 reviews
UPdesk Cross | Gasveer Zit-Sta Verhoger

Met de Updesk Cross Gasveer kun je zonder moeite wisselen tussen staand én zittend werken, gewoon achter een standaard bureau. Groot werkblad en toetsenbord houder. Verkrijgbaar in zwart.

138,00

star star star star star
8 reviews
-17%
UPdesk Basic | Gasveer Zit-Sta Verhoger

Zittend werk afwisselen met staan? Plaats de UPdesk op je bureau en het gezond werken kan beginnen. Verkrijgbaar in de kleur wit.

139,00

167,00

star star star star star
85 reviews
Ultra Slim Desk Mini | Zit-Sta Verhoger

Maak van je bureau een zit-sta werkplek met de extra compacte Ultra Slim Desk. Deze zit sta verhoger heeft een werkblad van 67 x 47 cm is in 5 hoogtes te verstellen met een handige metalen veer bedien

89,00

star star star star star
34 reviews
Ultra Slim Desk Large | Zit-Sta Verhoger

Maak van je zitplek een staande werkplek met de Ultra Slim Standing Desk. Prachtig design, eenvoudig verstelbaar van zit naar sta en voorzien van groot werkblad van 79 cm x 54 cm.

159,00

star star star star star
45 reviews

Flexibel en gezond werken met een bureau verhoger

Afwisselen tussen zittend en staand werken is het beste wat je voor je lichaam (en geest) kunt doen. Je wordt er productiever en creatiever van én het is beter voor je nek, schouders en rug. Kun of wil je niet meteen investeren in een compleet zit-sta bureau, dan is een bureauverhoger (ook: zit-sta verhoger) een uitstekend alternatief.

Wanneer is een bureauverhoger de juiste keuze?

  • Ben je blij met je huidige werkplek, maar mag het allemaal wat gezonder en ergonomischer? Met een bureauverhoger hoef je niet veel te veranderen: je zet de verhoger op je bestaande bureau en klaar ben je.
  • Heb je thuis geen vaste werkplek of heb je weinig ruimte? Bureau verhogers zijn compacter dan zit-sta bureaus, waardoor je ze gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen.
  • Je werkt veel of hebt weinig tijd? Onze werkplekverhogers worden snel uit voorraad geleverd en komen kant-en-klaar bij je aan. 
  • Bureauverhogers van Ultra Slim zijn al verkrijgbaar vanaf 89 euro, die van UPdesk vanaf 138 euro. Je vindt dus hopelijk snel een model dat past bij jouw wensen en budget.

Geliefde kenmerken van onze bureauverhogers

Ons assortiment bestaat uit zit-sta bureauverhogers van de geliefde merken UPdesk en Ultra Slim. Kenmerken die onze klanten erg waarderen zijn onder andere:   
  • Met een gasveer of elektrische bediening verstel je de bureau verhoger snel en gemakkelijk naar de door jou gewenste hoogte.
  • Dankzij de verschillende (grote) werkbladen is er veel ruimte voor je spullen. Zo passen er op de UPdesk XL zelfs twee verschillende monitoren. Tip: Voor nog meer werkruimte installeer je eenvoudig een dubbele of enkele monitorarm, die je meteen mee kunt bestellen. 
  • Het stabiele design, de superstille werking en de slimme bediening zorgen ervoor dat je op ieder moment kunt wisselen tussen staan en zitten. Over je apparatuur hoef je je daarbij geen zorgen te maken, want die staat stevig en veilig. 

Je hebt de smaak te pakken?

Snappen we! Wij namelijk ook. Misschien is een bureau verhoger precies wat je zoekt, misschien wil je vanaf nu nog intensiever actief werken. Hoe dan ook: bij Worktrainer ben je aan het juiste adres. Neem eens een kijkje bij ons grote en diverse aanbod zit-sta bureaus, zit-sta vergadertafels en overig actief meubilair.

Tips voor twijfelaars

We begrijpen dat het opnieuw inrichten van je kantoor of thuiswerkplek kan voelen als een grote stap en maken het graag zo laagdrempelig mogelijk voor je: 
  • Bestel ons meubilair eerst 10 dagen op proef en ontdek of het bij je past. 
  • Kom langs in onze showroom en probeer alles zelf uit.
  • Wil je een kantoor (opnieuw) inrichten? Maak dan eerst een paar van de (oude) werkplekken actief, bijvoorbeeld met een bureau verhoger of zitbal. Zo kunnen je werknemers eraan wennen en kun je het bewegend werken langzaam uitbreiden.


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.