Meerdere aantallen bestellen? Vraag een offerte aan
logo worktrainer

Verhoog je bureau

Verander je bureau in de ultieme zit-sta werkplek! Plaats deze bureau verhoger op je werkblad en je bent klaar om zitten & staan met elkaar af te wisselen. Montage is niet nodig en voor mensen die hun bestaande bureau willen behouden is het de perfecte keuze.

Kom de bureau verhogers bekijken in het Worktrainer Experience Center of bel 088 - 045 08 80
 Weergave:
 


Bezig met laden...
Zit-sta verhoger - UPdesk - Gasveer

Zit-sta verhoger - UPdesk - Gasveer

Zittend werk afwisselen met staan? Plaats de UPdesk op je bureau en het gezond werken kan beginnen. Verkrijgbaar in wit en zwart.

179,00

Zit-sta verhoger - UPdesk XL - Gasveer

Zit-sta verhoger - UPdesk XL - Gasveer

UPdesk XL is een zeer solide zit-sta verhoger en geeft voldoende ruimte voor twee monitoren. De UPdesk wordt gemonteerd afgeleverd en met de dual squeeze grepen verstel je hem...

228,00

10%
Zit-sta verhoger - UPdesk Cross -  Elektrisch

Zit-sta verhoger - UPdesk Cross - Elektrisch

Updesk Cross is elektrisch in hoogte verstelbaar. Zonder moeite verander je jouw zit werkplek naar een staande werkplek met veel werkruimte voor bijvoorbeeld laptop monitor...

215,00

193,50

20%
Ultra Slim Standing Desk - Gasveer

Ultra Slim Standing Desk - Gasveer

Maak van je zitplek een staande werkplek met de Ultra Slim Standing Desk. Prachtig design, eenvoudig verstelbaar van zit naar sta en voorzien van groot werkblad.

175,00

140,00

Muurbeugel - Hang Out

Muurbeugel - Hang Out

Hang Out brengt je beeldscherm en toetsenbord eenvoudig tot sta hoogte. Ideaal om staand werken te stimuleren in fabrieken, ziekenhuizen, digitale loketten, scholen en kantoren.

192,00| Meer

Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
PS_ORDER