Retour

Niet tevreden met je aankoop? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Volg de onderstaande stappen om jouw order/product succesvol te retourneren:
 
  1. Vul het retourformulier online in en e-mail het naar retour@worktrainer.nl
  2. Print het ingevulde formulier uit. Pak jouw retourzending goed in, het liefst in de originele verpakking. 
  3. Plak het formulier, met het retouradres goed zichtbaar, op de verpakking. 
  4. Retourneer je producten binnen 14 dagen na je retourmelding naar het retouradres. Let op: Het retourneren is niet gratis. Je moet zelf de verzendkosten betalen.
  5. Zodra de retourzending bij ons terug is, controleren we het product op eventuele schade/missende onderdelen/originele verpakking. 
  6. Om gebruik te maken van het retourrecht kun je contact met ons opnemen. Als het product in goede orde retour is ontvangen betalen wij je het originele orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 8 dagen terug. We nemen dan contact op over de terugbetaling. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. We nemen dan contact op over de terugbetaling. 
Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Accepteer geselecteerde cookies