logo worktrainer

Zit. Sta. Beweeg!

De basis van een actieve werkplek is een tafel die met je meebeweegt. Je beste houding is immers de volgende!  Zit-Sta Bureaus, Vergadertafels en Verhogers, voor elke werkplek hebben wij een oplossing om actief en dynamisch te werken. Weten hoe je het beste achter een stabureau kunt staan? Check onze sta-instructie

Bezorging tijdens de Corona periode

Wij bieden de volgende opties:
  • Gratis verzenden (1-2 dagen). Wij bezorgen gewoon bij jou thuis of op kantoor aan de deur. Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag nog ter verzending aangeboden. Zit-sta bureaus worden geleverd in doos, ongemonteerd, voorzien van montage gereedschap en een duidelijke handleiding. Het frame en werkblad worden in twee verschillende pakketten verzonden. Het opzetten van een zit-sta bureau duurt ongeveer 30-45 minuten. 
  • Gemonteerd afleveren (6-14 dagen). Vertel ons waar je het bureau geplaatst wilt hebben en wij garanderen dat het meubilair vakkundig en snel gemonteerd wordt op locatie. Wij houden hierbij rekening met de richtlijnen van het RIVM.  
  • Zelf afhalen (1 dag). Laat ons weten dat je langskomt, dan zetten we de artikelen voor je klaar. Pick Up locatie: Ferm Werk - Hal 3 Worktrainer, Carrosserieweg 1 te Woerden.

Worktrainer Experience Centrum

Wil je de bureaus bekijken in onze showroom? Bel even naar 088 - 045 0880 om een afspraak te maken. We helpen je graag verder! 

 BEWÉÉG ACHTER JE BUREAU!Voor de thuiswerkende zzp’ers Met de Deskbike en een zit-stabureau beschikt je over een compleet, actief kantoor waarmee je letterlijk een draai aan gezonder ondernemerschap geeft.

Bekijk onze zit-sta bureaus

Productieve collega’sGa actief vergaderen Een ‘stand up meeting’ gaat volgens onderzoek 34% sneller dan vanuit een zittende vergadersetting, stimuleert de doorbloeding in ons brein en zorgt voor alerte collega’s.

Vergaderoplossingen

Fit@WorkGezond werkgeverschap Steeds meer werkgevers herkennen gezond werken als cruciale voorwaarde voor een hogere productiviteit, betere werksfeer en minder ziekte-uitval.

Dubbele zit-sta bureaus voor kantoor
 

Maak het jezelf makkelijk!

Weinig tijd om zelf te klussen? Maak gebruik van de Worktrainer montageservice. Het onderstel zetten we altijd van te voren in elkaar en op locatie monteren we dan het werkblad en de accessoires. Zo ben je in 10 minuten klaar.

Onze montageservice
 

Staand werken houdt je lichaam fit

Maak je keuze op basis van deze inspirerende foto’s van klanten. Actief werken begint met het afwisselen van zitten, staan en bewegen!

Bekijk voor inspiratie

Weining ruimte nodig?Klein zit-sta bureau met wielenFietsen, staan of zittend werken. De S100 is al geschikt voor werkbladen vanaf 60 x 80 cm.

Klein zit-sta bureau S100

Vergaderen op niveauZit-sta vergadertafel 3 pootDoor staand te vergaderen ben je verzekerd van een proactieve meeting. 

Zit-sta vergadertafel 3 poot

Meerdere aantallen?Vraag een offerte aanWe bieden bulkprijzen voor organisaties die grote aantallen inkopen.

Offerte aanvragen

AANRADERS
BEWEEG PRODUCTEN

 

Bureaufiets - Deskbike

Deze bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens werk....

329,00

55%
Standing Deskmat
 

Standing DeskMat

De Standing Desk Mat is gemaakt van een dikke laag schuim en is speciaal bedoeld voor zit-sta werkplekken, recepties en balies.

69,00

29,00

Muvman - Zit/Sta stoel
 

Muvman - Zit/Sta stoel

Muvman laat je bewegend zitten op een lage en hoge positie. Staand werken blijft zo comfortabel en je benen worden minder belast. Zeer...

419,00

Swopper Classic
 

Swopper Classic

swopper stimuleert, dankzij de gepatenteerde 3D-technologie, gezond en actief zitten met frequente positiewisseling. De Classic heeft een...

588,00

Steppie Balance board
 

Steppie Balance board

Een steppie is een balansbord met een bolle onderkant. Lekker achter je bureau surfen van links naar rechts.

145,00

15%
InMotion
 

InMotion

Zitbureau? Geen ramp! Breng je benen in beweging met deze compacte mini crosstrainer. 

209,00

178,00

Ongo Balanskruk
 

Ongo Balanskruk

ONGO wordt veel gebruikt bij statafels. Verkrijgbaar in vele kleuren en de kogelbaan in de voet en geeft je een akoestische feedback dat je moet blijven bewegen.

340,00

Dit vind je misschien ook leuk

 

Blijf altijd op de hoogte en Volg ons! 

Ga naar Instagram
 

Laat je inspireren door al onze klantenfoto’s.

Ga naar pagina
 

Worktrainer in het nieuws.

Ga naar pagina
 

De laatste trends, kortingen en tips in je mailbox? 

Geef je op
 | Meer

Onze projecten

Wil jij ook bewegen tijdens het werk en zoek je nog naar de beste manier? Laat je inspireren door onze klantenfoto's!

Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Worktrainer helpt je graag om jouw werkdag zo actief mogelijk te maken en daarom hebben we een leuke kortingsactie! Je ontvangt met onderstaande kortingscode 8% korting op bijna ons hele assortiment (m.u.v. losse werkbladen). Deze actie loopt tot 16 juni 2020, dus wees er snel bij. 

Kortingscode: gezond-thuiswerken

Tijdens de Corona periode zijn er de volgende bezorg opties:

Verzenden is mogelijk (Bezorgtijd 1-2 dagen)
Wij bezorgen gewoon bij jou thuis of op kantoor aan de deur. Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag nog ter verzending aangeboden. Zit-Sta bureaus worden geleverd in doos, ongemonteerd, voorzien van montage gereedschap en een duidelijke handleiding.
Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag telefonisch met de montage van jouw bestelling. 

Montageservice (Bezorgtijd 6-14 dagen)
Vertel ons waar je het meubilair geplaatst wilt hebben en wij garanderen dat het vakkundig en snel gemonteerd wordt op locatie. Wij houden hierbij rekening met de richtlijnen van het RIVM. 

Worktrainer Experience Center
Meubilair eerst zien of uittesten? Bel naar 088 - 045 0880 om een afspraak te maken. We helpen je graag verder! 
Bestellen
menu
Menu
search
Zoeken
person
Inloggen
shopping_cart
Winkelwagen