Computer houders

Meer werkruimte

De tijd dat we computers op de grond zetten, is voorbij. Met een computerhouder (ook: CPU-houder) hang je je computer netjes aan de onderkant van je werkblad. Wissel je nu tussen staand en zittend werken achter je zit-sta bureau, dan beweegt de computer gewoon met je mee.

Bezig met laden...
Easy | Computerhouder

De meest verkochte computerhouder. Verkrijgbaar in zwart, wit en zilver. Verstelbaar in breedte van 7 tot 23 cm, hoogte 31 tot 55,5 cm.

48,00

star star star star star
9 reviews
Save | CPU-houder Afsluitbaar

Een afsluitbare, diefstalwerende CPU houder. In zwart en zilver. Breedte instelbaar 9 tot 21 cm. Hoogte 37 tot 57 cm.

139,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews

Stevige computerhouders voor een nettere werkplek

Werk jij op een desktopcomputer, achter een zit-sta bureau? Dan is een computerhouder een echte must-have. Je maakt de houder gemakkelijk met de meegeleverde schroeven vast aan de onderkant van je werkblad. Wissel je nu tussen staand en zittend werken, dan beweegt je computer gewoon met je mee.

De voordelen van een computerhouder

CPU-beugels zijn er in verschillende maten en kleuren. De voordelen voor jou?

  • Met een PC-houder bespaar je ruimte op je bureau.
  • De voor- en achterkant van de computer zijn goed bereikbaar voor snoeren, usb-sticks, etc.
  • De snoeren van de computer naar het scherm blijven mooi bij elkaar als je van hoogte wisselt. Dat ziet er niet alleen netter uit, maar beschermt ook je apparatuur.

CPU-houder voordelig kopen bij Worktrainer

Computerhouders kunnen zowel in de hoogte als in de breedte versteld worden. Hierdoor zijn ze geschikt voor bijna alle computers. De desktopbeugels van Worktrainer zijn gemaakt van stevig staal in het zwart, wit of zilver. Naast klassieke computerhouders zoals de geliefde Easy, verkopen we ook houders met een speciale functie. Zo hang je je computer met de BOW horizontaal onder je werkblad en heeft de Save een afsluitbaar mechanisme, waardoor je computer niet gestolen kan worden als de CPU-beugel op slot zit.

Inclusief montageservice? Bestel je de computerhouder samen met een zit-sta bureau en kies je voor de montageservice, dan monteren we de houder ook meteen.

Meer accessoires voor een opgeruimde en ergonomische werkplek

Naast stevige computerstandaarden vind je bij ons andere hoogwaardige accessoires die je werkplek opgeruimder en ergonomischer maken:

  • Met een monitorarm voor één, twee of meer schermen plaats je jouw scherm(en) op precies de juiste hoogte. Dit voorkomt klachten aan nek en ogen én ziet er stukken netter uit.
  • Ook kabelgoten, -slangen en stekkerdozen zorgen voor een meer afgewerkte look.
  • Opbergers of kasten zijn onmisbaar in ieder (thuiswerk)kantoor, dat prima kan leven zonder chaos. Van kleine pennenlades tot grote rol- of schuifdeurkasten: bekijk ons aanbod en vind wat je zoekt.


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.