+6.000 organisaties kiezen voor Worktrainer. Wil je ook bewegend werken? Neem contact op via de chat
logo worktrainer

Slim staan

Thuis of op je werk gedurende lange periodes rechtop staan op een harde ondergrond is zeer oncomfortabel en zal na enkele uren fysieke pijn met zich meebrengen. Er staat continu spanning op je lijf en beenspieren om jezelf in evenwicht te houden. Dit remt de bloeddoorstroming en veroorzaakt pijn. Met een anti-vermoeidheidsmat zullen je spieren subtiel samen trekken en ontspannen terwijl ze zich aanpassen aan de flexibiliteit van de mat. Deze spierbewegingen zorgen voor een verbeterde bloeddoorstroming en verhoogt de toevoer van zuurstof naar het hart. Hierdoor wordt de vermoeidheid sterk verminderd. Met onze anti-vermoeidheidsmatten kan je de druk op je knieën, voeten en gewrichten verminderen met wel 40%. Minder vermoeid = Kwalitatief beter werk!  

 Weergave:
 


Bezig met laden...
iMovR Anti vermoeidheidsmat

iMovR Anti vermoeidheidsmat

Lang rechtop staan is voor niemand prettig: pijn in je rug, vermoeide benen, pijnlijke voeten. Met de iMovR Ecolast Premium Antivermoeidheidsmat is dit niet langer een probleem.

139,00

43%
Standing DeskMat

Standing DeskMat

De Standing Desk Mat is gemaakt van een dikke laag schuim en is speciaal bedoeld voor zit-sta werkplekken, recepties, balies en overig gebruik waar men veel moet staan.

65,00

37,00

KyBounder - Actieve stamat

KyBounder - Actieve stamat

Hoe maak je staand werken, studeren en vergaderen comfortabel? Met de Zwitserse kyBounder. De zachte veerkrachtige mat geeft je het gevoel dat je zweeft.

189,00

Actimat - Actieve stamat

Actimat - Actieve stamat

Actimat geeft je een actieve houding achter je werkplek. De mat is lekker groot en heeft aan de voorzijde een opstaande rand. Zeer geschikt voor bij de zit-sta werkplekken.

49,00

StandUp Desk Mat

StandUp Desk Mat

StandUp is een kleine stamat en mooi bekleed met textiel in het zwart of grijs.

127,50

Infinity - Ergomat Stamat

Infinity - Ergomat Stamat

De INFINITY ergomat wordt vooral gebruikt in de productie branche. De mat is isolerend, antislip, schokabsorberend en eenvoudig te reinigen. Verkrijgbaar in diverse heldere...

110,00

SANAPRO - Stamat XL

SANAPRO - Stamat XL

Geen stramme rug, zware benen of pijnlijke voeten meer bij lang rechtop staan. De XL mat is 178cm breed en zeer comfortabel bij een sta bureau of bij de receptie.

139,00

Nails of bliss spijkermat

Nails of bliss spijkermat

Doe je schoenen uit en ga lekker staan achter je computer op de Nails of Bliss spijkermat. De Zweedse Acupressuur mat heeft meer dan 5,800 plastic nagels.

60,00

Nails of Bliss spijkermat mini

Nails of Bliss spijkermat mini

Naast de grote spijkermat is er nu ook een kleiner formaat. Als je op deze Nails of Bliss mini spijkermat staat, maakt je lichaam endorfine aan; daar word je blij van!

29,99


| Meer

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.