Dubbele bureaus

Filter
Stabiel samenwerken

Op zoek naar kantoormeubilair dat werkruimte biedt aan meerdere collega's? Bekijk dubbele bureaus, duo werkplekken en bureauopstellingen bij Worktrainer. De duo bureaus van Worktrainer zijn geliefde dubbele zit-sta bureaus voor op kantoor. Twee of meer medewerkers werken actief tegenover elkaar en stellen de eigen werkbladhoogte elektrisch in. Dat is niet alleen gezond en praktisch, maar zorgt ook voor een opgeruimd totaalplaatje. Neem een kijkje bij ons aanbod aan dubbele bureaus en vind het model dat past bij jouw kantoorwensen.  

Bezig met laden...
SteelForce 470 Duo | Dubbel Elektrisch Zit-Sta Bureau

Dubbel zit-sta bureau met uniek spindle systeem. Stabiel en stil in hoogte verstelbaar. Verkrijgbaar in het wit, zwart of zilver. De motoren zijn mooi weggewerkt in het frame. Optie voor tafelscherm.

1.195,00

star star star star star
8 reviews
BasicDesk Duo | Elektrisch Zit-Sta Bureau

Dubbel zit-sta bureau BasicDesk Duo, geschikt voor 2 personen. Inclusief handige memory bediening en verkrijgbaar in zwart en wit.

889,00

star star star star star
1 reviews
OakDesk Duo | Elektrisch Zit-Sta Bureau

Zit-sta bureau voor 2 werkplekken, mooi design met modern eikenhouten voeten. Stabiel, stille hoogte verstelling en met gratis memory display!

1.395,00

star star star star star
2 reviews
Honmove Duo | Elektrisch Dubbel Zit-Sta Bureau

Voor de zit-sta eilanden. Zo stabiel als een tank en onafhankelijk van elkaar te verhogen en verlagen. Opties als zijwangen, memory display en een tussenscherm, vrijwel alles is mogelijk.

1.285,00

star star star star star
1 reviews
SteelForce 670 Duo | Dubbel Elektrisch Zit-Sta Bureau

Dubbel zit-sta bureau met uniek spindle systeem. Stabiel en stil in hoogte verstelbaar. Verkrijgbaar in het wit, zwart of zilver. De motoren zijn mooi weggewerkt in het frame. Optie voor tafelscherm.

1.255,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Linak Duo Bench | Dubbel zit-sta bureau

Deze Linak Duo Bench heeft een draagvermogen van 80 kg per werkplek en is een zeer innovatieve bench in de Linak serie. 2 variaties beschikbaar, standaard en highspeed.

1.249,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Linak Round Duo Bench | Dubbel zit-sta bureau

De Linak Round Duo Bench is een zeer innovatieve toevoeging aan de Linak-serie, dankzij het unieke ontwerp met een rond kolomframe.

1.375,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Linak Square Duo Bench | Dubbel zit-sta bureau

Deze werkplek is niet alleen heel stylisch maar ook praktisch. Door de dubbele bureau setting kun je er met 2 personen aan werken, en is individueel op hoogte aan te passen.

1.899,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Linak Quattro Bench | 2 x dubbel zit-sta bureau

Met de Linak Quattro Bench bench zet je direct een kantooreiland klaar. 2 variaties beschikbaar, standaard en highspeed.

3.949,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Linak Triple | Elektrisch Zit-Sta Bureau Eiland

Elektrisch verstelbaar bureau eiland voor 3 personen. Dit driehoek bureau eiland heeft per bureau een handige smart memory bediening. 2 variaties beschikbaar, standaard en highspeed.

2.495,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews

Duo bureaus: voor meer creativiteit, flexibiliteit en orde op kantoor

Afwisselen tussen zittend en staand werken wordt steeds geliefder en normaler. Studies laten immers zien dat het allerlei voordelen heeft. Zo worden we er productiever en creatiever van, kunnen we ons beter concentreren en hebben we minder last van onze schouders, nek en rug. Geen wonder dat het aanbod aan actief meubilair steeds beter wordt afgestemd op de diverse wensen van zowel thuiswerkers als kantoren. Dubbele bureaus (ook: dubbele zit-sta bureaus, duo bureaus of benches) combineren de voordelen van andere zit-sta oplossingen.

De voordelen van dubbele zit-sta bureaus

Een goed zit-sta bureau moet passen bij jouw wensen of de wensen van jouw medewerkers. Belangrijke factoren om rekening mee te houden, zijn:

Er zijn meerdere redenen waarom benches zo geschikt zijn voor (grotere) kantoren:

  • Zet je meerdere dubbele bureaus bij elkaar, dan ontstaan er werkeilanden. Omdat duo bureaus netter tegen elkaar aan kunnen worden gezet dan bijvoorbeeld enkele zit-sta bureaus, oogt het kantoor netjes opgeruimd.
  • Alle dubbele zit-sta bureaus bij Worktrainer hebben een ingebouwd memory display wat de hoogte van alle medewerkers onthoudt. De bureaus zijn daarmee erg geschikt voor flexplekken.
  • Iedere medewerker kan zelf de werkbladhoogte instellen en dus bepalen wanneer hij of zij zittend of staand wil werken..
  • Een tussenscherm (ook: tafelscherm of scheidingswand) van Nyink en zijwanden zorgen voor de nodige rust en privacy.

Geliefde modellen: OakDesk, Honmove of toch een SteelForce?

De elektrische dubbele zit-sta bureaus van Worktrainer zijn elektrisch te bedienen, hebben een groot bureaublad en dus veel werkruimte, en staan erg stabiel dankzij het dubbele aantal poten. Geliefde modellen zijn:

  • De OakDesk Duo heeft een elegant design en het werkblad is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zoals havanna, natuureiken, wildperen of wit. Ook het tafelscherm en frame zijn verkrijgbaar in verschillende tinten.
  • De Honmove Duo is eveneens te bestellen in verschillende maten en kleuren en met aanvullende opties, zoals een tafelscherm, kabelgoot en zijwanden.
  • De SteelForce 470 Duo is ons meest voordelige elektrische dubbele zit-sta bureau. Het heeft een spindle systeem, een Global Green Tag certificaat en voldoet aan de Europese norm voor ergonomische werkplekken.

Dubbele bureaus: het beste van twee werelden?

Benches combineren verschillende voordelen van ander zit-sta meubilair:

  • Flexplekken of werkeilanden maken dynamisch teamwork mogelijk, terwijl tussenschermen en zijwanden zorgen voor rust en privacy.
  • Meerdere duo bureaus tegen elkaar creëren eenheid en orde, maar de verstelbare werkbladen laten ruimte voor individuele (hoogte) wensen.
  • In grote kantoortuinen kunnen met dubbele bureaus kleine werkeilanden worden gecreëerd, waar geconcentreerd gewerkt kan worden.

Worktrainer staat voor uitstekende service

Van de keuze van het perfecte bureau tot de montage: Worktrainer ondersteunt je graag bij het hele proces. Je kunt bij ons rekenen op:


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.