Bureaulampen

Verlicht je werkplek met design verlichting

Onze bureaulampen brengen zowel stijl als plezier naar je werkplek! Met verstelbare armen en dimbare opties, zorgen ze voor de perfecte verlichting die met je meebeweegt. Kies uit een selectie van moderne en klassieke ontwerpen om van je kantoor een prettige werkomgeving te maken.

Bezig met laden...
Bureaulamp Screenlite

Een super stijlvolle en ruimtebesparende verlichtingsoplossing die op elk bureau past. Of je nu werkt op een traditioneel kantoor, een hybride werkplek, of thuis, Screenlite is de ideale keuze.

265,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Flexlite Led | Bureaulamp

4 stappen dimmer zodat ieder gewenst licht is in te stellen. Op de verzwaarde voet is af te lezen welk licht is ingesteld. Led lamp verkrijgbaar in zwart of wit.

215,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Inlite Led | Bureaulamp

Touchscreen display voor; sleeptime modus, ontspanningsmodus, studiemodus en leesmodus. Verkrijgbaar in zwart en wit.

179,00

star star star star star
1 reviews

Verlicht je werkplek met de perfecte bureaulampen

Ben je op zoek naar een manier om je werkplek effectief te verlichten? Bureaulampen zijn de ideale oplossing! Ze bieden gerichte verlichting precies waar je het nodig hebt, verminderen oogvermoeidheid en creëren een bevorderlijke omgeving voor concentratie. Met verschillende stijlen en functies beschikbaar, is er altijd een bureaulamp die perfect geschikt is om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Extra licht is vooral fijn voor thuiswerkers tijdens online meetings. Vaak is er niet voldoende licht in de werkkamer, waardoor je gezicht donker op het scherm verschijnt. Een lamp kan dit probleem oplossen.

Bureaulampen voor elke werkplek

Veel bureaulampen bieden instelbare helderheid en kleurtemperatuurinstellingen, waardoor je je verlichting kunt aanpassen aan verschillende taken gedurende de dag. Sommige modellen zijn ontworpen om strak en minimalistisch te zijn, naadloos passend bij moderne kantoordecoraties. Andere hebben innovatieve ontwerpen met verstelbare armen of ingebouwde USB-oplaadpoorten, die zowel functionaliteit als stijlvoorkeuren bedienen.

Voordelen van bureaulampen

  • Verbetert de focus: Directe verlichting van bureaulampen minimaliseert afleidingen en verbetert je vermogen om je op je werk te concentreren.
  • Verlaagt oogvermoeidheid: Goed verlichte taken verminderen oogvermoeidheid, waardoor je comfortabel en productief blijft gedurende langere perioden.
  • Verbetering van de kantooromgeving: Bureaulampen verlichten niet alleen, maar voegen ook een vleugje elegantie en persoonlijkheid toe aan je bureau-opstelling, waardoor de algehele ambiance van de werkruimte wordt versterkt.
     

Veelzijdige opties voor elk kantoor
Bureaulampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, ontwerpen en materialen om bij elke kantooromgeving te passen. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke bureaulamp met een traditionele silhouet of een moderne LED-lamp met geavanceerde functies, je vindt opties die zowel functionaliteit als stijl verbeteren.

Verlichting voor Verbeterde Focus
Vind je jezelf diep gefocust op je taken wanneer plotseling een knipperend overheadlicht of een schaduw van een naburig bureau je afleidt? Werken in een druk kantoor kan uitdagingen met zich meebrengen, maar het hebben van de juiste bureaulamp kan het verschil maken. Net zoals scheidingswanden rust brengen in open kantoorindelingen, kan een goed gekozen bureaulamp je productiviteit verbeteren terwijl de uitnodigende sfeer van het kantoor behouden blijft.

Verlicht je werkplek effectief met de perfecte bureaulamp. Verbeter je productiviteit en creëer een aangename werkomgeving met gerichte verlichting die is afgestemd op jouw behoeften!


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.