Tafel schermen

Akoestiek en meer privacy

Tafelschermen zorgen voor privacy en dempen omgevingsgeluiden. In open kantoren of ruimtes kun je er kantooreilanden mee bouwen, waardoor er met meer focus gewerkt kan worden. Deze scheidingswanden worden op maat geproduceerd en kunnen om deze reden niet worden geretourneerd. Een akoestisch scherm absorbeert geluid, dit houdt in dat galm en echo's worden gefilterd in een ruimte. Het is niet zo dat er geen geluid te horen is.

Bezig met laden...
Nyink | Scheidingswand Dubbel Zit-Sta Bureau

Tussenscherm voor tussen jouw duo zit-sta bureau, bevestigd met magneten. Keuze uit vele verschillende kleuren en mogelijkheid voor een eigen print.

375,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Nyink | Scheidingswand Dubbel Zit-Sta Bureau | Met Aluminium Kader

Tussenscherm voor tussen jouw duo zit-sta bureau, bevestigd met magneten en inclusief strakke aluminium trim. Keuze uit vele verschillende kleuren en mogelijkheid voor een eigen print.

375,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Nyink | Tafelscherm Voorzetwand Enkel Zit-Sta Bureau

Opzet tafelscherm, geschikt voor een enkel zit-sta bureau. Keuze uit vele verschillende kleuren en mogelijkheid voor een eigen print.

400,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Nyink | Tafelscherm Voorzetwand Enkel Zit-Sta Bureau | Met Aluminium Kader

Opzet tafelscherm, geschikt voor een enkel zit-sta bureau. Afgewerkt met een strakke aluminium trim. Keuze uit vele verschillende kleuren en mogelijkheid voor een eigen print.

400,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Screenz | Tafelscherm Opzetwand

Opzetwand voor extra privacy tijdens het werk. In de kleur zwart, 52cm hoog en verkrijgbaar in de afmetingen: 80cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm en 200cm.

120,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Tafelscherm | Onder

Wordt onder het bureau gemonteerd. Levering inclusief montagebeugels en verkrijgbaar in 4 kleuren. Afmeting: 39 cm hoog. Afmeting breed: 80 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm en 180 cm.  

89,00

star star star star star
2 reviews
Tafelscherm | Plexiglas

5mm dik en verkrijgbaar in transparant, frosty en smokey.

215,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Screenz | Tafelscherm metaalversterkt en akoestisch

Aan de binnenkant versterkt met metaal (niet zichtbaar).

425,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Nyink | Scheidingswand Roomdivider

Akoestisch losstaand scherm voor tussen werkplekken in of als afscheiding in en ruimte. Keuze uit vele verschillende kleuren onderstellen.

486,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Nyink | Scheidingswand Roomdivider | Met Aluminium Kader

Akoestisch losstaand scherm voor tussen werkplekken in of als afscheiding in en ruimte. Afgewerkt met strakke aluminium trim. Keuze uit vele verschillende kleuren, onderstellen.

432,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
Screenz | Tussenscherm Akoestisch tafel of vloer scherm

Als tafelscherm of vloerscherm. Binnen enkele seconden te monteren dmv de inschuifklemmen voor tafel en vloer.

398,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews

Meer focus en concentratie met een tafelscherm

Ken je dat? Zit je nét lekker te werken, begint je collega tegenover je fanatiek te typen. Achter je gaat een telefoon en ergens verderop begint een printer te ratelen. Wáár was je ook alweer gebleven? Grote open kantoren zijn voor veel mensen een uitdaging. Ze worden snel afgeleid door geluiden en andere prikkels en kunnen niet optimaal presteren. Gelukkig kan dit heel makkelijk worden opgelost door roomdividers (kamerverdelers) of concentratieschermen tussen verschillende bureaus of eilandjes te plaatsen. Bepaalde taken kunnen zo in alle rust worden gedaan, zonder dat het open en sociale karakter van het kantoor verloren gaat.

Een tussenschot voor meer rust

Bij Worktrainer vind je tafelschermen in verschillende maten, kleuren en stoffen. Met een klem of beugel maak je het scherm vast aan je werkblad. Wil je wisselen tussen zittend en staand werken? Dan beweegt je stukje privacy gewoon met je mee. Bij Worktrainer verkopen we bureauschermen voor enkele zit-sta bureaus, dubbele zit-sta bureaus en zit-sta hoekbureaus. Voor welk model je ook kiest: roomdividers zorgen voor meer rust en privacy.

Roomdividers voor op kantoor: Waarop moet je letten?

Hierop moet je letten bij de aankoop van een tafelscherm:

  • De juiste maat. Een passend bureauscherm is net zo breed als je bureau en hoger dan de bovenkant van je hoofd (na montage). Bij Worktrainer verkopen we naast allerlei standaardmaten ook roomdividers op maat.
  • Het soort bureau wat je hebt. De Screenz is bijvoorbeeld een geliefd bureauscherm voor een enkel zit-sta bureau, de Screenz Scheidingswand wordt graag besteld voor dubbele zit-sta bureaus.
  • Geluiddempende eigenschappen. Sommige bureauschermen zijn gevuld met speciaal materiaal wat geluiden dempt. Deze akoestische bureauschermen hebben de geluidsabsorptieklasse A en zorgen voor nog meer stilte tijdens het werken.

Het oog wil ook wat

Gelukkig zijn kamerverdelers méér dan alleen maar functioneel: sommige modellen zien er ook gewoon heel mooi uit. Dit zijn onze favorieten voor moderne kantoren:

  • Deze scheidingswand van Screenz voor dubbele bureaus zorgt voor een heel andere kijk op de wereld: Je kijkt niet meer naar de achterkant van een computerscherm, maar naar een mooi afgewerkt bureauscherm in een kleur en stof naar keuze.
  • Het akoestische bureauscherm van Screenz (net als de andere modellen van Screenz) is verkrijgbaar in veel verschillende trendy kleuren en stoffen. Ook de kleur van de tafelklem en de zoom kun je zelf kiezen.
  • Dit Tafelscherm van Plexiglas is anders dan de andere schermen die we verkopen: het is namelijk van plexiglas. Door de transparante look ziet het er elegant en minimalistisch uit.


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.