Actief meubilair

Hoezo stilzitten?!

Gezond werken is van belang. Met bewegingen op ergonomische beweegkrukken voorkom je verkrampen en blessures op de werkplek. Ruil je bureaustoel in voor actief meubilair. Deskbikes, zitballen, swoppers en leuke balansbordjes zijn zomaar een greep uit ons assortiment. Actief zit-sta meubilair is de perfecte ergonomische uitrusting voor gezond werken in het thuiskantoor.Bureaufiets Deskbike

FIETSEN OP HET WERK


Deze Deskbike wordt gebruikt in combinatie met een in hoogte verstelbaar bureau. Dit zal ervoor zorgen dat u voldoende beweging krijgt terwijl u werkt.

zitbal

DE OFFICEBAL HOUD JE BEZIG


Dit is een gezonde en stijlvolle manier om te zitten. Dankzij het ergonomische ontwerp kunt u comfortabel en rechtop aan uw bureau zitten.

Muvman

ACTIEF HOOG ZITTEN


Als Als alternatief voor lang zitten of staan in kantoren, laboratoria, werkplaatsen maar ook voor zit-sta bureau. U kunt de Sta Stoelen hier zien.

Met zijn gepatenteerde 3D-technologie draagt de bureaustoel Swopper bij tot gezond actief zitten met frequente wisselingen van zithouding.

Swopper past zich aan u aan - en niet andersom! Het actief zitten in ontelbaar wisselende zithoudingen houdt u de hele dag in beweging en dat geeft een enorme stimulans, concentratie, focus en vrijheid.


 

 

Studydesk

MEER ACTIEF MEUBILAIR


Veel uniek meubilair die niet onder een categorie vallen vind je hier onder 'overig meubilair. Bijvoorbeeld een handig voetenbankje of een heerlijke kniestoel.

Zit-sta bureaus

BEWEEG ACHTER EEN ZIT-STA BUREAU


Het begint met het afwisselen van zitten, staan en bewegen. Een kleine upgrade van een zit-bureau naar een sta-bureau helpt al om dynamischer te werken.

Stamat

ZEER POPULAIR: DE STAMAT


Speciaal bedoeld voor zit-sta werkplekken, recepties, balies en overig gebruik waar men veel staat tijdens het werken.


Happy klanten | Onze projecten

Ortec
Ortec weet hoe te innoveren tijdens de werkuren met de deskbike!
Woonwijze
Alleen zitbureaus op kantoor? Bij Woonwijze hebben we de bestaande bureaus aangepast naar zit-sta.
Schiphol Group
Staand vergaderen is beter voor een snelle besluitvorming. Vandaar dat Schiphol Group de vergaderruimtes inricht met Stand4Work en Deskbikes.
De Wegwijzer - Beweegklas
Fietsend een spreekbeurt aanhoren of staand de topografie van Griekenland leren.


Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Experience Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Thuiswerken kan veel leuker én lekkerder met actief meubilair. Bij Worktrainer kun je eenvoudig jouw thuiswerkplek bestellen via de zaak
Zet ons actieve meubilair eenvoudig zelf in elkaar óf schakel onze handige Montageservice in. We monteren in heel Nederland en België.
Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Accepteer geselecteerde cookies