Meerdere aantallen bestellen? Vraag een offerte aan
logo worktrainer

Actief vergaderen

Een doelgerichte en vlotte vergadering, zonder collega’s die knikkebollen en gapen in hun stoel? Kom uit die standaard stoel en ga actief vergaderen! Een ‘stand up meeting’ gaat volgens onderzoek 34% sneller dan vanuit een zittende vergadersetting, stimuleert de doorbloeding in ons brein en zorgt voor alerte en productieve collega’s. Veeg suffe vergaderingen van tafel en kom in beweging met onze actieve vergadertafels!

Liever eerst uittesten? In het Worktrainer Experience Center kun je onze vergaderoplossingen uitproberen óf bel voor meer informatie 088 - 045 08 80Weergave:
 


Bezig met laden...
Zit-Sta 4 poot - Ultra Next

Zit-Sta 4 poot - Ultra Next

Ultra Next is heel geschikt om staand aan te vergaderen of gebruik hem als zit-sta bureau. Zeer stabiel door de 4 benen.

960,00

Zit-sta vergadertafel - 3 poot - S2HXL

Zit-sta vergadertafel - 3 poot - S2HXL

Extreem stevige vergadertafel en eenvoudig verstelbaar van zit naar sta hoogte. Het werkblad heeft een lengte van 240 of 315 cm! Verkrijgbaar met zilverkleurig of zwart onderstel.

1595,00

Zit-sta vergadertafel  - RING

Zit-sta vergadertafel - RING

Zit-sta (vergader) tafels zijn leverbaar met vele soorten poten. Bijvoorbeeld de traditionele T-poot of een O-poot bureau. Dit bureau heeft door de O-poot een robuuste...

1499,00

Schommeltafel

Schommeltafel

Breng de speelplaats naar de vergaderkamer met de Schommeltafel. Haal je personeel uit het slop; vergaderingen en lunches worden een leuke en inspirerende ervaring.

5299,00

Stand4Work | Vergaderset

Stand4Work | Vergaderset

De Stand4Work vergaderset is de uitkomst voor een dynamisch en gezond bedrijf. Vergaderingen worden verkort en hierdoor heeft iedereen een effectievere werkdag. 

1175,00

Kolomtafel Linak - Bary

Kolomtafel Linak - Bary

Door de fraaie, strakke uitstraling is de Bary Kolomtafel een mooie toevoeging voor de Stand-Up meetings of gebruik hem als zit-sta bureau.

1088,00| Meer

Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
PS_ORDER