Onze Happy klanten

test

  29-07-2021     Reacties (0)

test De medewerkers van Stichting PAMM, hét regionale centrum voor infectieziekten en pathologie, zetten zich elke dag in voor de gezondheid van hun patiënten. Ze verdienen daarom wel een steuntje in de rug! PAMM heeft om die reden een aantal van onze zit- en sta oplossingen aangeschaft.

Lees meer

5 oefeningen met de Ongo Balanskruk - OFFICEFIT
Een balanskruk zorgt ervoor dat je actief gaat zitten. Door een bewegelijke zitting en het ontbreken van een rugleuning, wordt je alsware gedwongen om licht te bewegen achter je bureau. Met een balanskruk ga je eigenlijk ongemerkt actiever zitten en dus ook actiever werken. Je neemt een kruk makkelijk even mee om bij je collega aan te schuiven voor een kort overleg of een actieve vergadering. 

Caroline laat je in deze Officefit workout 5 eenvoudige oefeningen zien die je met de Ongo Classic Balanskruk kunt doen. Met deze korte workouts veeg je jouw after-lunch dip zo van tafel!  Kom actief je dag door, en dat gewoon achter jouw bureau. Blijf fit tijdens kantooruren, kies voor OfficeFit!

Producten in deze video

 


5 oefeningen met een zitbal - OfficeFit
Heb jij een zitbal of fitnessbal op kantoor of thuis? Met deze zitbal kun je méér dan alleen zitten achter jouw bureau of zit sta bureau.

Een groot voordeel van het zitten op een zitbal is het voorkomen van een eentonige en stijve houding tijdens het zitten. Doordat de zitbal geen rugleuning heeft moet je lichaam zichzelf voortdurend corrigeren door te balanceren. Zitballen zorgen voor een ergonomische zithouding waardoor je buikspieren en rugspieren steeds worden aangespannen zo blijf je actief tijdens je werk. Regelmatig zitten op een bal maakt je beter bewust van je houding. Zonder erbij na te denken!

Caroline laat 5 eenvoudige oefeningen zien met behulp van de VLUV VELT zitbal. Met deze sportieve en korte workout kom je actief je dag door, en dat gewoon achter jouw bureau. Blijf fit tijdens kantooruren, kies voor OfficeFit!

Producten in deze video

  • Zit-sta bureau S670
  • Zitbal VLUV VELT
  • Actieve vloermat Aeris Muvmat
 


Beweegklas in Zweden
Wat tof om de Deskbike op Zweedse scholen te zien. Deze studenten in klas 4 op Karlberg School in Zweden beschrijven in een publicatie in de krant de leeromgevingen in SvD Junior, gebaseerd op salutogene aanpak, wat de verhouding tussen gezondheid, stress en omgaan met stressvolle gebeurtenissen in het leven betekent.
TOUR@WORK
Hét vitaliteitsevenement voor werkend Nederland. Tour@Work: Rijd de Tour de France zelf tijdens het werk. Tijdens de Tour de France strijden Nederlandse bedrijventeams om de gele trui. Hoe? Door met een team afwisselend gebruik te maken van een bureaufiets terwijl het werk gewoon doorgaat. 
DEUTSCHE TELEKOM T-MOBILE
Aufsteigen und Abfahren! De medewerkers bij T-mobile in Osnabruck Duitsland gaan fietsend het nieuwe jaar in. T-mobile zet 500 Deskbikes in en op elke afdeling staan de bureaufietsen die de collega’s kunnen pakken. Er is zelfs een speciale deskbike parkeerplaats voor ontwikkeld.

Bekijk de leuke video van T-mobile over de Deskbike.
ALBERT HEIJN - ACTIEF ACHTER DE KASSA
Achter de service balie op de anti-vermoeidheidsmat, afrekenen op de Swopper en producten scannen op de Back App balanskruk. Met deze proef bij Albert Heijn in Amsterdam laten we zien welk beweegmeubilair past bij de staande en zittende beroepen in de winkel.
3FM SERIOUS REQUEST 2018: LIFELINE
FM Serious Request heeft dit jaar 2 loopbanden geleend om geld op te halen voor het Rode Kruis. Zo kon iedereen met de DJ's meelopen en de actie sponseren vanuit de Hangout naast Tivoli Vredenburg. Onder andere de politie en rapper Donnie hebben zich aan de loopband challenge gewaagd. Allemaal voor het goede doel!
MINDER MOE EN MEER BETROKKEN!
Een Britse studie werd uitgevoerd door een team van onderzoekers van Loughborough University en de Universiteit van Leeds onder 146 medewerkers van de National Health Service. "Na twaalf maanden was de zittijd verminderd met 82 minuten. De werknemers leken daar baat bij te hebben. Ze zeiden minder moe te zijn, zich meer betrokken te voelen bij hun werk en een verbeterde kwaliteit van leven te ervaren. Klachten aan het spier- en skeletstelsel, zoals rugpijn, verminderden. Ook bleken deze werknemers minder gespannen dan voorheen." 

Lees artikel
EDWIN EVERS OP DE DESKBIKE
Voormalig radio DJ Edwin Evers en zijn team beklimmen tijdens de radiorubrieken, naar eigen zeggen, de Alpe d'Hues op hun Deskbikes. Deze radiohelden van Radio 538 bewijzen dat fietsen en praten prima samengaan. Onder het genot van heerlijke muziek trappen de heren vele kilometers weg. 
 


VOLKSKRANT - WEG MET DIE BUREAUSTOEL
Niet meer de hele dag op je stoel hangen, maar rechtop staan achter een in hoogte verstelbare tafel. In steeds meer kantoren rukt het sta-bureau op. Hebben we er echt iets aan of is staand werken vooral een hype?
Dat zitten 'het nieuwe roken' is, had Istvan Haarman (42) al vaker gehoord. Maar pas toen de Twentse contractmanager twee jaar terug een artikel las over de schadelijke effecten van urenlang zitten, ging de knop om. En dus vroeg hij zijn werkgever om een sta-bureau. 'Ik was de enige in het bedrijf, dus een beetje raar vonden mijn collega's het wel.

Lees artikel

Deze site gebruikt cookies. Meer informatie