Hoek bureaus

Filter
0
Onbeperkt
Geliefd bij directie en thuiswerkers

De zit-sta hoekbureaus van Worktrainer zijn geliefd onder directieleden, advocatenkantoren, bouwbedrijven en andere bedrijven die veel werkruimte nodig hebben. Onze bureaus zijn elektrisch in hoogte te verstellen en zijn bijzonder stabiel. Vanaf nu regel je je zaken nog effectiever en ergonomischer.  

Bezig met laden...
SteelForce 471 Hoek | Elektrisch Zit-Sta Hoekbureau

Stevig zit-sta hoekbureau SteelForce 471, gemaakt van staal, met een stille en snelle hoogte verstelling. Frame in de kleuren zilver, zwart en wit.

945,00

star star star star star
18 reviews
Lumi Hoek | Elektrisch Zit-Sta Hoekbureau

Een compact in hoogte verstelbaar hoekbureau? Het Lumi zit-sta hoekbureau is verkrijgbaar in zwart, zilver en wit. Keuze uit 8 werkbladkleuren.

695,00

star star star star star
3 reviews
Updesk Hoek | Elektrisch Zit-Sta Hoekbureau

Elektrisch verstelbaar hoekbureau met 3 motoren. De positie van het frame is verstelbaar in L-, V- en I-vorm en verkrijgbaar in zwart, zilver en wit.

799,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews
SteelForce 671 Hoek | Elektrisch Zit-Sta Hoekbureau

Stil, snel, stabiel en met veel werkoppervlak. Het SteelForce 671 hoekbureau heeft een mooi ontworpen stalen frame in het wit, zilver of zwart. Afmeting benen 10x6 cm.

975,00

star star star star star
7 reviews
OakDesk Hoek | Elektrisch Zit-Sta Hoekbureau

Dit OakDesk hoekbureau misstaat niet in een groot kantoor. Doordat de poten een breed design hebben is dit een enorme blikvanger. Het OakDesk zit-sta hoekbureau is verkrijgbaar in wit en zwart.

1.295,00

star star star star star
1 reviews
Linak SmartDesk Hoek | Elektrisch Zit-Sta Hoekbureau

Zit-sta hoekbureau LINAK smartdesk heeft een unieke manier van verstellen. Je klikt 2 keer op de bedieningsknop en het bureau gaat direct naar de gewenste zit of stahoogte.

1.075,00

star_border star_border star_border star_border star_border
0 reviews

Zit-sta hoekbureaus: veel ruimte, stevig en duurzaam

De elektrische zit-sta hoekbureaus van Worktrainer zijn optimaal afgestemd op de wensen van directieleden, professionals en medewerkers die veel ruimte nodig hebben bij hun dagelijkse werkzaamheden. Onze modellen van Lumi en SteelForce hebben grote werkbladen (kleur en precieze maat naar keuze), twee of drie stevige poten en een bijna geluidloos elektrisch up-down mechanisme. Dankzij de universele L-vorm passen deze zit-sta bureaus in iedere hoek en maak je optimaal gebruik van je ruimte.

De SteelForce 471 en 671: kracht uit verwachte hoek!

De SteelForce 471 en de SteelForce 671 zijn twee geliefde elektrische zit-sta hoekbureaus die erg geschikt zijn voor grote ruimtes. Op het stevige frame met drie poten past een hoek-bureaublad tot twee meter breed. De benen van de SteelForce 671 zijn iets dikker dan die van de 471, waardoor dit model een wat robuustere look heeft en op grote hoogte iets stabieler staat. Bij alle twee de hoekbureaus bieden we combikortingen aan, als je ze samen met een actieve zit-sta kruk bestelt. Zowel de SteelForce 471 als de SteelForce 671 is vanwege de duurzame productie bekroond met een Global Green Tag certificaat. Daarnaast voldoen de bureaus aan de NEN-EN 527 norm en zijn ze TÜV-gecertificeerd.

Voor kleine ruimtes: het compacte elektrische zit-sta hoekbureau van Lumi

Heb je thuis in je woon- of werkkamer een hoek die je onvoldoende benut? Is er op kantoor niet genoeg ruimte voor een groot zit-sta hoekbureau? Dan is het model van Lumi een goede optie. Het stevige stalen frame is verkrijgbaar in het zwart, wit of zilver, het hoek-bureaublad in het wit, lichtgrijs en verschillende bruintinten (o.a. natuureiken, wildperen en havanna). Door de uitsparing bij het zitgedeelte heb je ondanks het compacte formaat meer werkruimte dan met een gewoon zit-sta bureau.

3 gewoontes die met een verstelbaar hoekbureau tot het verleden behoren

Ken je ze, van die kantoorgewoontes waarvan je heus wel weet dat ze niet goed zijn, maar waar je maar niet vanaf komt? Een zit-sta hoekbureau is een goed begin:

  • Stapels papierwerk op de grond of kruislings op een andere stapel? Tijdens drukke kantoordagen verlies je snel het overzicht. Een verstelbaar hoekbureau heeft over het algemeen meer werkoppervlak dan een gewoon (zit-sta) bureau. Bovendien kun je er een extra ladenblok onder zetten.
  • Een energiedipje rond een uurtje of drie, vier? Een snel tussendoortje of bak koffie is dan erg verleidelijk, maar niet per se gezond of langdurig effectief. Wissel je gedurende de dag af tussen zittend en staand werken, is je energielevel over het algemeen beter en constanter.
  • Hoe langer we zitten, hoe meer we vaak met ons bovenlichaam naar voren hangen. Dat is niet gezond voor onze schouder-, rug- en nekspieren. Met een zit-sta hoekbureau werk je regelmatig staand en rechtop, wat spierklachten vermindert.


Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.