Meerdere aantallen bestellen? Vraag een offerte aan
logo worktrainer

Comfortabel zitten én staan

Elk trendy kantoor weet het inmiddels: staan werken is beter voor je houding en goed voor de productiviteit. Om staand werken comfortabel te houden zijn er stastoelen. Daarmee kun je perfect en ergonomisch staan achter een hoge tafel. De benen worden zo minder belast en de energie blijft UP! 

Eerst een stastoel uittesten? In het Worktrainer Experience Center kun je de zit-stastoelen uittesten of bel 088 - 045 08 80Weergave:
 


Bezig met laden...
Muvman - Zit/Sta stoel

Muvman - Zit/Sta stoel

De actieve zit-stakruk muvman is een perfecte aanvulling voor bij een in hoogte verstelbare bureau en motiveert een gezonde zit-sta-dynamiek. Verkrijgbaar in zwart, blauw en groen.

419,00

11%
Varier Move - Zadelkruk

Varier Move - Zadelkruk

Varier zadelkruk Move is een unieke ergonomische stahulp waarop je stevig zit en toch kunt genieten van een volledige bewegingsvrijheid.

449,00

399,00

Ongo Classic - Balanskruk Tall

Ongo Classic - Balanskruk Tall

ONGO wordt veel gebruikt bij zit-sta tafels en is verkrijgbaar in vele kleuren. In de voet zit een ronde baan waar je een balletje in kunt stoppen. Door rondjes te draaien, gaat...

328,00

Stand-up kruk

Stand-up kruk

De Stand-up is een kegelvormige balanskruk die uitnodigt om te bewegen! Handig mee te nemen in de pauze, achter het zit-sta bureau of als leuke eye-catcher in de lobby.

324,00

Up! balanskruk

Up! balanskruk

De Up! stahulp van Interstuhl is een stabiele balanskruk. Deze design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. Zo is de kruk altijd en overal...

157,00

Muvman Factory, zit-sta stoel

Muvman Factory, zit-sta stoel

Zit/Sta Stoel met kunstleer bekleding die geen vuil opneemt.

399,00

Stand4Work - Stastoel

Stand4Work - Stastoel

Staand vergaderen? Gebruik Stand4Work. De actieve stastoel geeft je een comfortabel steuntje in de rug waardoor de borst zich opent en de geniale ideeën vanzelf komen.

339,00

29%
Focal Locus Seat - Leunstoel

Focal Locus Seat - Leunstoel

Focal Locus Seat heeft een bijzonder design en straalt vernieuwing uit. De leunstoel is een radicaal herontwerp van de traditionele bureaustoel. Je hoeft niet te zitten of te...

699,00

499,00

Back App 2.0. office chair

Back App 2.0. office chair

De Back App 2.0. kantoorstoel is ontworpen om de rugspieren actief te houden tijdens het zitten. Door de bal onderaan de kantoorstoel te draaien ga je vanzelf balanceren en dus...

822,00

Varier MOTION - Zadelkruk

Varier MOTION - Zadelkruk

Varier Motion is een moderne kantoorstoel met een zadelvormige zitting en een gasveer waarmee de hoogte kan worden aangepast. De perfecte stoel voor een gezonde dag op het werk.

499,00

Balanskruk Runa

Balanskruk Runa

Deze Runa is een zit-sta balanskruk. Deze praktische kruk Runa combineert het warme en charmante leven uit Portugal met het Scandinavisch gevoel voor design.

179,00

Fin Pur - Zit-Sta Kruk

Fin Pur - Zit-Sta Kruk

Fin Pur is een zit-sta kruk en een handig actief tooltje voor bij de receptie of hoge tafels. Fin is gemaakt van aluminium en beschikt over een zitoppervlak van soft-touch...

335,00

Ongo Stand - Leunkruk

Ongo Stand - Leunkruk

De Ongo leunkruk Stand is een stahulp die gezien mag worden. Het strakke moderne ontwerp wordt door Ongo succesvol gecombineerd met het hoge ergonomische gemak van een stahulp.

240,00

Stand4Work | Vergaderset

Stand4Work | Vergaderset

De Stand4Work vergaderset is de uitkomst voor een dynamisch en gezond bedrijf. Vergaderingen worden verkort en hierdoor heeft iedereen een effectievere werkdag. 

1159,00

Ongo Free - Balanskruk

Ongo Free - Balanskruk

ONGO®Free, zitten terwijl je staat! De ONGO Free is speciaal gemaakt voor mensen die werken achter een zit-sta bureau. De schotelvoet zorgt voor voldoende gezonde beweging...

349,00

HIPPIE - Beweegkruk

HIPPIE - Beweegkruk

De HIPPIE is een ergonomische kruk waarmee je lichaam in beweging blijft door telkens opnieuw balans te zoeken.

239,00| Meer

Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Bestellen