Privacy policy

Privacyverklaring Worktrainer

1 mei 2018
 

Je privacy is voor Worktrainer van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je
gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we
bij Worktrainer allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.
Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Worktrainer.

Cookies

Worktrainer gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die
niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij
zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel
werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies.
Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun
privacyverklaringen.

Afhandelen bestelling

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden verwerkt
door CCV Shop. CCV Shop zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt
adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking.
Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen
handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten
bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit
zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is
de wettelijke bewaarplicht).

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel Met deze statistieken verbeteren we onze
webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens
met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde
respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze
informatie voor zes weken.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij
bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en
diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je
account kun je dit ook doorgeven. Via het portaal kun je dit ook doorgeven.
Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden
bewaard totdat je het abonnement opzegt. 

Je account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf
opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die
gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en factuuradres. Deze hebben wij nodig
vanwege je lopende bestelling. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker
kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je
dat wilt.

Reclame

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie
gebruiken.

Foto / video materiaal

Worktrainer maakt op locatie foto’s/video van onze producten om andere klanten een beeld te geven wat zij
kunnen verwachten. Sta je op de foto/ video en ben je het daar niet mee eens, neem contact op met
joost@worktrainer.nl voor het verwijderen van deze beelden.

Verstrekking van informative aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij
dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze
diensten je persoonsgegevens.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een
verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen
bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Evaluatie / review

60 dagen na bestelling ontvang je van Worktrainer een e-mail waarin wij vragen om het product te beoordelen.
In de e-mail staan hyperlinks naar de aangeschafte producten op onze website. Indien gewenst kun je een
review achter laten. Reviews worden zonder goedkeuring van Worktrainer geplaatst. Indien je de review na
plaatsing wilt aanpassen of verwijderen, neem dan contact op met Worktrainer.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de
volgende maatregelen:

  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Functionaris voor gegevensbescherming
Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is
verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming
heet J. P. Barij en is bereikbaar per e-mail op joost@worktrainer.nl en per telefoon op 088-0450880 voor
al je vragen en verzoeken.
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd
op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen
ook apart aan te kondigen. 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons
opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de
verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de
toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Worktrainer
Energieweg 18
3481MC Harmelen
info@worktrainer.nl
088-0450880
KVK-nummer: 64735656
BTW nummer: NL855807945B01


 


| Meer