Worktrainer Experience Center
Energieweg 18
3481 MC Harmelen
Telefoon: 088 045 0880

E-mail: info@worktrainer.nl
KVK-nummer: 
64735656
BTW nummer: NL855807945B01

Openingstijden
Ma t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur 
Zaterdag: Op afspraak tussen 09:00 en 12:00 uur Showroom
In het Worktrainer Experience Center vind je alles op het gebied van actief beweegmeubilair. Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal mogelijk is en natuurlijk om het te testen. Maak een afspraak om het  Experience Center te bezoeken. Je wordt door een professioneel team geadviseerd. 


Hoe het is begonnen
Worktrainer verkoopt actief meubilair in allerlei verschillende soorten. Het bedrijf is in 2012 opgericht door de broers Joost en Martijn Bary. Om extra te bewegen, bouwde Joost de hometrainer van zijn moeder om tot bureaufiets, en ging hij werken aan een bartafel. Zo is de Deskbike geboren, en de broers kregen zelfs een octrooi op hun ‘bureaufiets’. Alleen toen de eerste Deskbikes verkocht moesten worden, kwamen we er achter dat veel mensen een zitbureau hadden en dat zij geen gebruik konden maken van de Deskbike. Vandaar dat we zit-sta bureaus zijn gaan importeren en andere actieve tools om toch op een hoge positie te kunnen werken. Tegenwoordig kom je de Deskbike steeds vaker tegen binnen de bedrijven en zelfs in India worden ze verkocht. Kijk voor verkooppunten in de buurt op
www.deskbike.com

Naast de Deskbike heeft Worktrainer een compleet pakket van actief beweegmeubilair beschikbaar. Zo creëren we werkplekken waarbij mensen minder zitten en meer bewegen tijdens werk.

Kom met ons in contact
Stuur een e-mail en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.


| Meer