Worktrainer Experience Center (tijdelijk gesloten)
Energieweg 18
3481 MC Harmelen
Telefoon: 088 045 0880

E-mail: info@worktrainer.nl

Openingstijden
Ma t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag: op afspraakIn verband met het Corona-virus nemen wij de komende tijd de volgende maatregelen:

Verzenden is mogelijk!
Wij bezorgen wél bij jou thuis of op kantoor aan de deur. Met onze handige handleidingen zet je ons meubilair in een handomdraai in elkaar. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag telefonisch met de montage van jouw bestelling. 

De verzendtijd kan door de omstandigheden langer zijn dan je van ons gewend bent. We hopen op je begrip. 

Montageservice
Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus bieden wij tijdelijk
GEEN MONTAGE OP LOCATIE bij jouw bestelling*. Wil je toch graag gebruik maken van onze montageservice? Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Showroom gesloten
Het
Worktrainer Experience Center is gesloten tot nader bericht*. Wil je toch graag een kijkje nemen, dan kun je ons ook via Whatsapp videobellen (06 21996670). We helpen je graag verder! 

*Deze maatregelen gelden ten minste t/m 6 april 2020. 

In het Worktrainer Experience Center vind je alles op het gebied van actief beweegmeubilair. Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal mogelijk is en natuurlijk om het te testen. Je kunt zonder afspraak het Experience Center bezoeken. Je wordt door een professioneel team geadviseerd. Hoe het is begonnen
Worktrainer verkoopt actief meubilair in allerlei verschillende soorten. Het bedrijf is in 2012 opgericht door de broers Joost en Martijn Bary. Om extra te bewegen, bouwde Joost de hometrainer van zijn moeder om tot bureaufiets, en ging hij werken aan een bartafel. Zo is de Deskbike geboren, en de broers kregen zelfs een octrooi op hun ‘bureaufiets’. Alleen toen de eerste Deskbikes verkocht moesten worden, kwamen we er achter dat veel mensen een zitbureau hadden en dat zij geen gebruik konden maken van de Deskbike. Vandaar dat we zit-sta bureaus zijn gaan importeren en andere actieve tools om toch op een hoge positie te kunnen werken. Tegenwoordig kom je de Deskbike steeds vaker tegen binnen de bedrijven en zelfs in India worden ze verkocht. Kijk voor verkooppunten in de buurt op
www.deskbike.com

Naast de Deskbike heeft Worktrainer een compleet pakket van actief beweegmeubilair beschikbaar. Zo creëren we werkplekken waarbij mensen minder zitten en meer bewegen tijdens werk.

Kom met ons in contact
Stuur een e-mail en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.


| Meer