Weinig tijd om zelf te klussen? Kies voor de montageservice van Worktrainer. Bureaus worden gratis gemonteerd op locatie, in heel Nederland en Belgie. Vertel ons waar je het bureau geplaatst wilt hebben en wij garanderen dat het meubilair vakkundig en snel gemonteerd wordt.  

Hoe werkt het?
Geef bij je bestelling aan dat je het meubilair gemonteerd geleverd wilt krijgen. Onze klantenservice neemt vervolgens contact op om een datum af te spreken. Hou daarbij rekening met een levertijd van ongeveer 5 tot 9 werkdagen. 

Zit-Sta onderstellen zetten we altijd van te voren in elkaar en op locatie monteren we het werkblad en de accessoires. Z
o ben je in 10 minuten klaar. Producten die zeer eenvoudig in elkaar te zetten zijn zoals deskbikes en swoppers worden in doos afgeleverd. 

Liever zelf doen?

Ben je zelf handig genoeg? Door gebruik te maken van onze handige montage handleidingen en instructie video's heb je snel je nieuwe meubilair staan. Bij verzendingen ontvang je het meubilair binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Het minimale order bedrag voor gratis verzending is € 99,00 

Samenwerking Ferm Werk
In april 2016 is de samenwerking tussen Worktrainer en Ferm Werk tot stand gekomen. Zo helpen we mensen met een achterstand in de maatschappij aan een baan. Voornamelijk frames van elektrische zit-sta bureaus en Deskbikes worden dagelijks gemonteerd door enthousiaste medewerkers van Ferm Werk.
Met Eveline maak je een afspraak
Met Eveline maak je een afspraak
Ferm Werk verzorgt de montage
Ferm Werk verzorgt de montage
Stash komt het bezorgen
Stash komt het bezorgen


| Meer