Weinig tijd om zelf te klussen? Kies voor de montageservice van Worktrainer. Bureaus worden gratis gemonteerd op locatie, in heel Nederland en Belgie. Vertel ons waar je het bureau geplaatst wilt hebben en wij garanderen dat het meubilair vakkundig en snel gemonteerd wordt.  

Hoe werkt het?
Geef bij je bestelling aan dat je het meubilair gemonteerd geleverd wilt krijgen. Onze planningsafdeling neemt vervolgens contact op om een datum af te spreken. Hou daarbij rekening met een levertijd van ongeveer 7 tot 14 werkdagen. 

Zit-Sta onderstellen zetten we altijd van te voren in elkaar en op locatie monteren we het werkblad en de accessoires. Z
o ben je in 10 minuten klaar. Producten die zeer eenvoudig in elkaar te zetten zijn zoals deskbikes en swoppers worden in doos afgeleverd. 

Liever verzenden?

Ben je zelf handig genoeg? Door gebruik te maken van onze handige montage handleidingen en instructie video's heb je snel je nieuwe meubilair staan. Bij verzendingen ontvang je het meubilair binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Het minimale order bedrag voor gratis verzending is € 99,00 

Samenwerking Sociale Uitvoeringsorganisatie Ferm Werk
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus, deskbikes en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk. Zo helpen we mensen met een achterstand in de maatschappij aan een baan.

De bezorging op locatie wordt uitgevoerd door de monteurs van Worktrainer. 
Plan een afspraak in
Plan een afspraak in
Ferm Werk verzorgt de opbouw
Ferm Werk verzorgt de opbouw
Onze monteurs komen het bezorgen
Onze monteurs komen het bezorgen


| Meer