Work Happy Waar je maar wilt
Van thuiswerkplek tot het inrichten van je kantoor. Werken kan lekkerder, gezonder en ook leuker als je in beweging bent. Ben jij op zoek naar een zit-sta bureau, deskbike, verstelbare kruk óf laptopverhoger? Dan ben je bij Worktrainer op de juiste plek. Bekijk snel ons ruime assortiment actief meubilair. Work active, work happy!

Hardlopers

Bureaufiets - Deskbike Medium
Bureaufiets - Deskbike Medium

Deze bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens werk.

€ 329,00

Bureauverhoger - Ultra Slim Mini Desk
Bureauverhoger - Ultra Slim Mini Desk

Maak van je zitplek een staande werkplek met de extra compacte Ultra Slim Mini Desk. Deze zit sta verhoger is in 5 hoogtes te verstellen met een handige gasveer bediening.

€ 89,00

Elektrisch Zit-Sta Bureau - Y-Desk
Elektrisch Zit-Sta Bureau - Y-Desk

Modern Y frame design. Stabiel, stille hoogte verstelling en inclusief handige memorie display!

€ 540,00

Elektrisch Zit-Sta Bureau Steelforce 670
Elektrisch Zit-Sta Bureau Steelforce 670

Ons best verkochte zit-sta bureau. Stil, snel en stabiel. De SteelForce 670 heeft een mooi ontworpen stalen frame in het wit, zilver of zwart. Afmeting benen 9x6 cm.

€ 682,00

Gasveer Zit-Sta Bureau verhoger - UPdesk Cross Large
Gasveer Zit-Sta Bureau verhoger - UPdesk Cross Large

Met de Updesk Cross Gasveer kun je zonder moeite wisselen tussen staand én zittend werken, gewoon achter een standaard bureau. Groot werkblad en toetsenbord houder. Verkrijgbaar in zwart en wit.

€ 185,00

Klein Elektrisch zit-sta bureau - StudyDesk
Klein Elektrisch zit-sta bureau - StudyDesk

De StudyDesk is een klein elektrisch zit-sta bureau voor thuis of kantoor. Ideaal voor kleine ruimtes of in jouw thuiskantoor. Inclusief Memory Display. Verkrijgbaar in zwart, zilver en wit.

€ 347,00

-15% Klein Elektrisch Zit-Sta Bureau - Updesk High
Klein Elektrisch Zit-Sta Bureau - Updesk High

Ideaal voor thuis- en/of flexwerkplekken. Alle functionaliteiten van een zit-sta bureau, compact en functioneel.

€ 228,00

€ 269,00

Laptop Verhoger - Opvouwbaar
Laptop Verhoger - Opvouwbaar

Uitvouwen, in de juiste hoogte instellen en aan het werk! De Laptop Verhoger - Opvouwbaar is handig mee te nemen en heeft 5 hoogte instellingen.

€ 14,95

Lekker bewegen

Van fietsen tot wandelen achter je bureau. Bekijk deze video's en ontdek hoe je nog gezonder én prettiger kunt werken.
Fietsen tijdens het werk met de Deskbike
Actief zitten met Aeris Swopper
Wandelen op de Walkdesk
close
close
close
Welke deskbike past bij jou? De originele Deskbike is er in diverse maten en de mooiste kleuren. Welke kies jij?  

Happy klanten

Wil jij ook bewegen tijdens het werk en zoek je nog naar de beste manier? Laat je inspireren door onze klanten.
Bij DHL Nederland wordt hard gewerkt om de kantoren dynamisch en gezond in te richten met zit-sta bureaus van Worktrainer. De medewerkers van DHL kunnen in meerdere vestigingen heerlijk werken achter een AluForce 140 of SteelForce 670 zit-sta bureau. Lees meer
Senet, dé applicatiebouwers, zijn begonnen met bewegend werken in het nieuwe pand dat wij voor ze hebben ingericht met ons actief meubilair. Senet stimuleert het actief werken in de ICT sector. Het CBS heeft uitgerekend dat een werknemer gemiddeld zo’n 4 uur per dag achter de computer zit. Waarbij de ICT sector de kroon spant met gemiddeld bijna 7 computeruren per dag. Maar daar kun je nu wat aan doen met zoveel mogelijkheden op het gebied van bewegend werken. Lees meer
Ortec in Bulgarije stelt pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, vermogensbeheerders en beleggers in staat om betere investeringsbeslissingen te nemen. Ze weten ook hoe te innoveren tijdens de werkuren met de deskbike! Lees meer
Bij Sublime FM zijn behalve 'Fresh Jazzy Sounds' nu ook ons actieve meubilair te vinden. Dit hippe kantoor in Utrecht kan natuurlijk niets anders doen dan meegaan met de tijd. Met o.a. sta bureaus en de Deskbike worden de collega's gemotiveerd om meer te bewegen op de werkvloer. Lees meer

Hoe verbeter jij je werkplek?

Team Worktrainer staat voor je klaar

Met een team van enthousiaste professionals krijgen we steeds meer mensen in beweging tijdens het werk. We staan voor je klaar!
Eerst uitproberen? Kom langs in het Worktrainer Experience Center. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek.
Nu besteld, lekker snel in huis. Veel artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en we bezorgen in heel Europa!
Zet ons actieve meubilair eenvoudig zelf in elkaar óf schakel onze handige montageservice in. We monteren in heel Nederland en België.
Deze site gebruikt cookies. Meer informatie