Velden met een * graag invullen.

Proefplaatsing in je bedrijf? Het kan!

Ervaar het zelf en vraag een gratis proefplaatsing aan. Zo kan je snel een keuze maken wat het beste bij je past.


 

10 dagen proefdraaien?

Selecteer op de website waar je voorkeur naar gaat en kies bij de betaalmethode voor 'proefplaatsing'. Of vul het onderstaand formulier in. De testperiode duurt 10 werkdagen.
Enkele voorwaarden
  • Een proefplaatsing is alleen mogelijk bij bedrijven in Nederland
  • Maximaal één product / per categorie op proef. Bijvoorbeeld; een Deskbike met zit-sta bureau op proef is wel mogelijk, twee Deskbikes op proef is niet mogelijk
  • Bewaar de doos tijdens de proefperiode
  • De eventuele retourkosten zijn op eigen rekening. Uitgezonderd zit-sta bureaus, deze komen we ophalen. 

Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Work Happy Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Voor het opbouwen van zit-sta bureaus en het verzenden van de pakketten, werkt Worktrainer samen met Ferm Werk Een sociale werkmaatschappij die mensen helpt met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 
Worktrainer helpt je graag met de inrichting van je kantoor. Ga je met de zaak verhuizen, zijn er medewerkers bijgekomen of wil je het kantoor actief inrichten? We denken graag met je mee.