Fitdisc - Balansbord 5 5
Fitdisc - Balansbord
Reviews | Review toevoegen

FitDisc is een balansbord waardoor je gemotiveerd wordt om meer te gaan staan. Het zorgt voor een comfortabele demping en je lichaam wordt gecorrigeerd door de beweging van het bord.

Verzendkosten

€ 0,00 

Bezorgtijd

1 - 2 werkdagen

€ 109,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Zoek je een iets spannender bordje dan de steppie, dan is de Fitdisc ideaal! Dit is een balansbord waardoor je gemotiveerd wordt om meer te gaan staan. Het bord zorgt voor een comfortabele demping en je lichaam wordt gecorrigeerd door de beweging van het bord. De bewegingen houden je rug actief en je beenspieren gespannen. Het bord wiebelt niet heel erg, waardoor het comfortabel in gebruik is.

Enkele positieve effecten van de Fitdisc 

  • Goed voor een sterkere rug
  • Verbeterde bloedsomloop
  • Verlicht spanning in de schouders en nek
  • Verhoogde verbranding
  • Betere balans
  • Meer energie

Meer weten? Bekijk de instructie video

 

Ervaar de Fitdisc zelf

Dit product is uit te proberen in het Worktrainer Experience Centrum. Kom langs en test de Fitdisc.

Review toevoegen

Bedankt voor je reactie!

KRW -

Solide werkpaardje waar ik met plezier op sta te wiebelen tijdens mijn werk. Het lijf actief: het hoofd zo lang als mogelijk fris! Aanrader voor de nieuwerwetse bureauwerker!

E. te U. -

De fitdisc is een handig en niet al te groot voorwerp, zodat het geen sta-in-de-weg wordt. Het staan achter de computer wordt er prettiger van, het is makkelijker om voortdurend een beetje te blijven bewegen, de knieën blijven soepeler. Het lukt me daardoor om steeds langer te blijven staan.

Kitty Leering -

Uitstekende tool om staand werken leuker en makkelijker te maken. Ik gebruik de FitDisc elke dag in combinatie met mijn Laptop Desk T8. Zeer tevreden.
Wel zou het fijn zijn indien de aanvullende oefeningen, die nu per DVD komen, ook online gezet kunnen worden. Ik beschik bijvoorbeeld niet meer over een (DVD/CDrom) speler (ook niet in mijn laptop).

Marion Spinhoven -

FitDisc is een product waar je steeds weer gebruik van maakt, het maakt het staan achter je bureau zoveel makkelijker en het traint tegelijkertijd een fiks aantal spieren.

Meddens -

Ik sta meer achter mijn bureau sinds ik de fitdisc gebruik.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.