Balansbord - Fitdisc
10 Reviews | Review schrijven

Fitdisc is een balansbord waardoor je gemotiveerd wordt om meer te gaan staan. Het zorgt voor een comfortabele demping en je lichaam wordt gecorrigeerd door de beweging van het bord.

Verzendkosten

€ 6,95 

Bezorgtijd

1 - 2 werkdagen

€ 109,00
Prijs (incl. BTW) per stuk

 

Aantal: 
+ In de winkelwagen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

Fitdisc - Balansbord

Zoek je een iets spannender bordje dan het balansbord Steppie, dan is de Fitdisc ideaal! Dit is een balansbord waardoor je gemotiveerd wordt om meer te gaan staan. Het bord zorgt voor een comfortabele demping en je lichaam wordt gecorrigeerd door de beweging van het bord.

De bewegingen houden je rug actief en je beenspieren gespannen. Het bord wiebelt niet heel erg, waardoor het comfortabel in gebruik is.

Meer informatie over de Fitdisc

Fitdisc balansbord | balanceren achter je werkplek | Worktrainer.nl

Eigenschappen Fitdisc

De Fitdisc maakt een doelgerichte training mogelijk voor rug-, wervelkolom- en gewrichten. De Fitdisc is eenvoudig voor iedereen thuis of op kantoor te gebruiken. Zo heb je een gezonde ‘pauze’ tussendoor! 
 
  • Goed voor een sterkere rug
  • Verbeterde bloedsomloop
  • Verlicht spanning in de schouders en nek
  • Verhoogde verbranding
  • Betere balans
  • Zorgt voor meer energie

Test de Fitdisc

In het Worktrainer Experience Center kun je zelf de Fitdisc uitproberen. Ervaar het zelf en kom langs!

Vijf oefeningen met de Fitdisc

Sorteren op:

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

M - 27-05-2021 17:12

Voldoet prima 👌 is ook een echte aanrader voor je balans en voor je hele houding.

Anja van der Klift - 05-02-2021 09:39

Heel handig board. Erg goed om van lichaamshouding te wisselen. Goed voor de balans! Super i.c.m. het sta-zit bureau! Gebruik hem dagelijks en wissel hem graag af met de fiets!

Ineke - 06-11-2020 08:56

Makkelijk bord. Ik sta er af en toe op en merk dat het prettig is. De bijgeleverde video is useless voor mij. Ik heb geen dvd-drive meer om hem af te spelen. Het zou fijner zijn om hier een link voor te krijgen. Dat is mi meer van deze tijd.

Fiona - 15-05-2020 23:48

Oh boy! My whole family loves this Fitdisc I use it in the home office. I use when I am cooking. I use it watching TV. It's easy to carry around the house. A great way to keep fit anywhere.

Marjolein - 15-05-2019 10:48

Met de Fitdisc kan ik voortaan mijn energie ook achter mijn werktafel kwijt!

KRW - 30-08-2017 06:50

Solide werkpaardje waar ik met plezier op sta te wiebelen tijdens mijn werk. Het lijf actief: het hoofd zo lang als mogelijk fris! Aanrader voor de nieuwerwetse bureauwerker!

E. te U. - 24-03-2015 08:41

De fitdisc is een handig en niet al te groot voorwerp, zodat het geen sta-in-de-weg wordt. Het staan achter de computer wordt er prettiger van, het is makkelijker om voortdurend een beetje te blijven bewegen, de knieën blijven soepeler. Het lukt me daardoor om steeds langer te blijven staan.

Kitty Leering - 23-03-2015 11:29

Uitstekende tool om staand werken leuker en makkelijker te maken. Ik gebruik de FitDisc elke dag in combinatie met mijn Laptop Desk T8. Zeer tevreden.
Wel zou het fijn zijn indien de aanvullende oefeningen, die nu per DVD komen, ook online gezet kunnen worden. Ik beschik bijvoorbeeld niet meer over een (DVD/CDrom) speler (ook niet in mijn laptop).

Marion Spinhoven - 04-11-2014 14:54

FitDisc is een product waar je steeds weer gebruik van maakt, het maakt het staan achter je bureau zoveel makkelijker en het traint tegelijkertijd een fiks aantal spieren.

Meddens - 07-10-2014 21:52

Ik sta meer achter mijn bureau sinds ik de fitdisc gebruik.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.