Galaxy Monitorarm Dubbel
1 Reviews | Review schrijven

Galaxy Monitorarm Dubbel is van hoge kwaliteit en biedt plek voor 2 monitors. Complete set voor instalatie op jouw bureau. Verkrijgbaar in zwart, wit en zilver.

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 228,00
Prijs (incl. BTW) per stuk
Velden met een * graag invullen.
Aantal: 
+ In de winkelwagen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

Galaxy Monitorarm Dubbel

Met een Galaxy Monitorarm kun je jouw schermen eenvoudig verplaatsen voor jouw ideale werkplek-configuratie! De Galaxy Monitorarm serie is de meest flexibele, modulaire monitorarm in de markt. Leverbaar in elke gewenste opstelling en uit te breiden met handige accessoires om jouw werkplek te optimaliseren. De Galaxy is gemaakt van duurzame materialen, 98% recyclebaar en heeft maar liefst 5 jaar garantie.
 
  • Geschikt voor 2 schermen
  • Materiaal: Aluminium 
  • Inclusief: Post 45cm, bladklem, bladdoorvoer, 2 stuks in hoogte verstelbare Connectoren/Sliders, 4 stuks rechte statische armdelen 24cm, 2 stuks VESA plaat met connector incl. quick release
  • 5 jaar garantie
  • Kleuren: zwart, wit en zilver

Meer informatie over de Galaxy Monitorarm Dubbel

Sorteren op:

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Bob - 28-05-2020 21:59

Erg tevreden. Enige punten van kritiek: Het mechanisme om de hoogte en de hoeken te bepalen is behoorlijk stroef. Daarmee staat deze wel stabiel als je het eenmaal naar wens hebt ingesteld. Het werkt verder goed en de armen hebben een ruim bereik.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.