Zitbal - Office Ball
12 Reviews | Review schrijven

Hippe en stabiele zitbal, verzwaard met 2,5 kilo zand. De Office Ball rolt daarom niet meer weg als je opstaat.

Verzendkosten

€ 4,95 

Bezorgtijd

1 - 2 werkdagen

€ 59,95
Prijs (incl. BTW) per stuk

 

Velden met een * graag invullen.
Aantal: 
+ In de winkelwagen

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Op werkdagen proberen we binnen 1 uur een reactie te geven.

Office Ball

De Office Ball is een zeer stabiele zitbal met een stijlvolle zwarte hoes die bewegend zitten nog comfortabeler maakt! De Office Ball is verzwaard met 2.5 kg zand, waardoor de bal niet weg kan rollen als je van je plek opstaat. 

Eigenschappen

  • Ø65 cm lichaamslengte: 155-180 cm
  • Kleur hoes: Zwart
  • Kleur binnenbal: Zilver
  • Hoes met netstructuur
  • Verzwaard met 2,5 kilo zand
  • Belastbaar tot 125 kg
  • Wordt geleverd inclusief handpomp
Balansbal | Balanceren achter je bureau | blijf in beweging | Worktrainer.nl
Balansbal | Balanceren achter je bureau | blijf in beweging | Worktrainer.nl

Oppompservice

Heb je de zitbal zelf volledig opgepompt? Dan kan het zijn dat je hem een week later nog een beetje moet bijpompen. Dit komt door de rekbaarheid. Het duurt wel even voordat je een zitbal hebt opgepompt. Voor extra hulp kun je daarom ook gebruik maken van onze oppompservice. We blazen de bal dan lekker hard op met onze compressor en sturen hem als groot pakket naar je toe.


Probeer de Office Ball - Balans

In het Worktrainer Experience Center kun je deze zitbal naar hartelust uitproberen. Ervaar het zelf en kom langs!

Sorteren op:

Review schrijven

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Ellen - 09-04-2020 16:38

Bal zit ontzettend lekker. Ook meerdere geprobeerd, maar die waren allemaal te zacht. Ik ben zelf 1.75m, is die eigenlijk voor een mooie 90 graden hoek van de benen nét iets te groot voor... Maar verder erg tevreden, kan het ook zeker aanraden om hem opgepompt te laten versturen.

Gerda - 19-04-2018 15:35

Super, stevige bal. Past goed in het kantoor interieur, vanwege de hoes. Inmiddels nog 2 besteld omdat meer collega's het een prettige manier van zitten vinden. Onze eerste stap in dynamisch werken, maar wel een goede!
Wij zijn er blij mee!

Ruud - 11-04-2018 11:04

Topbal! Ik begrijp de review hieronder daarom ook niet. Het is een kwestie van persoonlijke ervaring natuurlijk..

De bal kan heel hard opgepompt worden (harder dan andere zitballen die ik tot nu toe heb gebruikt), wat ik erg prettig vind zitten. Er zit een hoes omheen, wat het zitcomfort zeker ten goede komt. Ik had hiervoor een TOGU ABS zitbal en die vind ik minder prettig zitten dan de Office ball.

Eigenlijk vind ik deze bal een verademing en het geld meer dan waard. Ik kan hem daarom ook iedereen aanraden. Hij is inderdaad een stuk duurder, maar dat merk je echt wel tijdens het gebruik naar mijn mening.

Mijn ervaring met worktrainer.nl is ook positief. Ik had eerst een te grote maat zitbal besteld en deze mocht ik zonder problemen omruilen. Ik heb dit via de chat afgehandeld en hier werd ik direct geholpen. Erg klantvriendelijk. Daarom krijgen jullie van mij ook 5 sterren.

Melanie - 26-03-2018 16:33

Prima bal, even stuntelen met oppompen in combinatie met de hoes (eerst de bal erin en dan pas pompen ;D). Het ventiel is, als de bal er niet helemaal goed gepositioneerd in zit, lastig te bereiken. Misschien dat de bal in ons geval daarom wat snel leeg loopt en bijgepompt moet worden. Handig is vooral het handvat aangezien meerdere mensen van de bal gebruik maken is hij op deze manier handig mee te nemen.

Ellen - 11-12-2017 13:22

De bal is heel prettig als afwisseling met de stoel. Zithouding heel erg ontspannen, heerlijk om bewegingsvrijheid te hebben.
Voor oppompen/bijpompen zou wel een andere oplossing verzonnen moeten worden; lastig omdat het net verschuift en voor de ventiel opening komt en er veel druk op het ventiel komt te staan waardoor 4 handen nodig zijn.

Naomi - 22-09-2017 10:22

Het is een heerlijke bal en ik zit er elke dag op. Wat ik wel erg jammer vind is dat het gat van het net te klein is. Hierdoor verschuift het gat boven het ventiel. Dit maakt oppompen erg lastig. Wel heeft Worktrainer dit goed opgelost!

L - 28-08-2017 14:02

Werken op de bal achter de computer vind ik nog erg wennen vanwege het zoeken naar balans. Ik wissel af met mijn bureuastoel. Ook gebruik ik de bal soms als ik Tv kijk.
Kortom tevreden met de aankoop.

Talitha Roest - 07-07-2017 12:34

De zit bal geeft meer bewegingsvrijheid en stimuleert zeker om rechter op te zitten tijdens mijn kantoorbaan.
Om de bal goed op te pompen was een klein obstakel maar uiteindelijk is het gelukt.
De bal is zeker een aanwinst voor ons op kantoor

Louis - 01-04-2017 22:08

De zitbal geeft ons bewegingsvrijheid en we stimuleren onszelf om rechtop te zitten tijdens de maaltijden, studie en tv kijken. De hoes ventileert goed en bijgeleverde pomp werkt goed. Om het gat in de hoes te matchen met het luchtgat in de bal was een werkje van geduld, maar het resultaat mag er zijn. Geen sportbal maar een mooie zitbal ter vervanging van een stoel. Kortom, een hele nuttige aanschaf.

Kirsten - 14-03-2017 12:35

Ik vind het een fijne zitbal. Lekker actief achter mijn buro. Zo heb ik minder last van mijn rug en voel me fitter.

Vormkracht10 - 07-10-2016 15:20

Enige tijd geleden waren wij op zoek naar twee zitballen voor onze medewerkers. Al snel kwamen we uit bij Worktrainer. Wij kozen voor de office ball van Worktrainer omdat deze naar ons idee het beste bestand is tegen intensief gebruik. Een zitbal voor op kantoor moet volgens ons namelijk aan andere eisen voldoen dan een bal die tijdens de fitness of yoga wordt gebruikt.

Nadat de twee zitballen waren geleverd merkten wij dat de hoezen (het klittenband) van beide ballen niet bestand waren tegen de druk van de bal an sich. Gelukkig kregen wij na een snelle reactie twee nieuwe zitballen opgestuurd, die wij met veel plezier gebruiken.

Cees van Loon - 19-09-2016 10:20

Tegenvaller en geen aanbeveling.
1 uur bezig geweest om de bal opgepompt op een goede manier in de hoes te krijgen.
De chatsessie nadien was ook niet bevredigend.
Voelde me afgescheept
De bal kan niet hard genoeg worden opgepompt.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * graag invullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.