Meerdere aantallen bestellen? Vraag een offerte aan
logo worktrainer

Slim staan

Thuis of op je werk gedurende lange periodes rechtop staan op een harde ondergrond is zeer oncomfortabel en zal na enkele uren fysieke pijn met zich meebrengen. Er staat continu spanning op je lijf en beenspieren om jezelf in evenwicht te houden. Dit remt de bloeddoorstroming en veroorzaakt pijn.

Met een anti-vermoeidheidsmat zullen je spieren subtiel samen trekken en ontspannen terwijl ze zich aanpassen aan de flexibiliteit van de mat. Deze spierbewegingen zorgen voor een verbeterde bloeddoorstroming en verhoogt de toevoer van zuurstof naar het hart. Hierdoor wordt de vermoeidheid sterk verminderd. Met onze anti-vermoeidheidsmatten kan je de druk op je knieën, voeten en gewrichten verminderen met wel 40%. Minder vermoeid = Kwalitatief beter werk!  


Je kunt onze stamatten uittesten in het Worktrainer Experience Center of bel 088 - 045 08 80Weergave:
 


Bezig met laden...
Aeris - Muvmat

Aeris - Muvmat

De Aeris Muvmat is een anti vermoeidheidsmat waarmee je voeten zich wanen in een zacht bed van mos én je kunt afwisselen van deze comfortzone naar een active zone met 3D structuur.

145,00

Kybun - Actieve stamat

Kybun - Actieve stamat

Hoe maak je staand werken, studeren en vergaderen comfortabel? Met de Zwitserse kybun mat. De zachte veerkrachtige mat geeft je het gevoel dat je zweeft.

155,00

iMovR Ecolast Premium Antivermoeidheidsmat

iMovR Ecolast Premium Antivermoeidheidsmat

iMovR Ecolast is een Premium Antivermoeidheidsmat, van Amerikaanse makelij. Comfortabel om langdurig op te staan en effectief tegen pijn in je rug, vermoeide benen en pijnlijke...

179,00

55%
Standing DeskMat

Standing DeskMat

De Standing Desk Mat is gemaakt van een dikke laag schuim en is speciaal bedoeld voor zit-sta werkplekken, recepties, balies en overig gebruik waar men veel moet staan.

65,00

29,00

70%
Actimat - Actieve stamat

Actimat - Actieve stamat

Actimat geeft je een actieve houding achter je werkplek. De mat is lekker groot en heeft aan de voorzijde een opstaande rand. Zeer geschikt voor bij de zit-sta werkplekken.

65,00

19,50

Kybun Plus - Actieve stamat

Kybun Plus - Actieve stamat

Staand werken, studeren en vergaderen op een comfortabele kybun Plus mat, gewoon met je schoenen aan? Met de Zwitserse kybun sta je zacht en veerkrachtig tijdens het werk.

228,00

50%
StandUp Desk Mat

StandUp Desk Mat

StandUp is een kleine stamat en mooi bekleed met textiel in het zwart of grijs.

127,50

63,75

Infinity - Ergomat Stamat

Infinity - Ergomat Stamat

De INFINITY ergomat wordt vooral gebruikt in de productie branche. De mat is isolerend, antislip, schokabsorberend en eenvoudig te reinigen. Verkrijgbaar in diverse heldere...

137,00

SANAPRO - Stamat XL

SANAPRO - Stamat XL

Geen stramme rug, zware benen of pijnlijke voeten meer bij lang rechtop staan. De XL mat is 178cm breed en zeer comfortabel bij een sta bureau of bij de receptie.

107,00

Nails of bliss spijkermat

Nails of bliss spijkermat

Doe je schoenen uit en ga lekker staan achter je computer op de Nails of Bliss spijkermat. De Zweedse Acupressuur mat heeft meer dan 5,800 plastic nagels.

60,00

Nails of Bliss spijkermat mini

Nails of Bliss spijkermat mini

Naast de grote spijkermat is er nu ook een kleiner formaat. Als je op deze Nails of Bliss mini spijkermat staat, maakt je lichaam endorfine aan; daar word je blij van!

39,95| Meer

Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
PS_ORDER