Loopbanden

Wandelend werken

Van negen tot vijf op je bureaustoel vastgeplakt zitten, is niet goed voor je. Het is beter om te kiezen voor een kantoorloopband. Dit is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je productiviteit, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.
  


Bezig met laden...
Walkdesk™ Solo WTB500 | Loopband
Walkdesk™ Solo WTB500 | Loopband

€ 1.495,00

star star star star star 3 reviews
LifeSpan Workplace Bureauloopband TR1200
LifeSpan Workplace Bureauloopband TR1200

€ 1.299,00

star_border star_border star_border star_border star_border 0 reviews
-10% Walkdesk™ XL | Loopband met Elektrisch Zit-Sta Bureau
Walkdesk™ XL | Loopband met Elektrisch Zit-Sta Bureau

€ 2.249,00

€ 2.495,00

star star star star star 4 reviews
Walkdesk™ WTB600 | Loopband met Gasveer Sta Bureau
Walkdesk™ WTB600 | Loopband met Gasveer Sta Bureau

€ 1.795,00

star star star star star 1 reviews
Walkdesk Lube 100 ml | Smeermiddel voor loopband -
Walkdesk Lube 100 ml | Smeermiddel voor loopband -

€ 15,50

star star star star star 3 reviews

Wandelend achter je bureau de werkdag door

Van negen tot vijf in een bureaustoel zitten alsof je er aan vastgelijmd zit - dat is niet goed voor je. De betere keuze voor op kantoor is een loopband. Een loopband is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je productiviteit - zoals blijkt uit wetenschappelijke studies. Onze loopbanden zijn geoptimaliseerd voor kantoorgebruik. Ze zijn korter dan gewone loopbanden en hebben een extra laag profiel zodat ze onder elk in hoogte verstelbaar bureau passen. Telefoontjes plegen, e-mails typen of controleren. Een loopband op kantoor houdt je in beweging. 10.000 stappen per dag zal makkelijk zijn en de calorieën vliegen eraf. Heb je een vraag of wil je een offerte ontvangen? Bel ons op 088 045 0880. Alle prijzen zijn inclusief BTW.


Team Worktrainer staat voor je klaar

Kom langs in ons Experience Center. Hier kun je ons gehele assortiment uitproberen. We helpen je graag een keuze te maken voor jouw ultieme actieve werkplek. 
Eerst uitproberen? Vraag een proefplaatsing aan voor jouw organisatie. Zo kunnen jij en jouw collega's het meubilair eerst 10 dagen lekker uittesten. 
Thuiswerken kan veel leuker én lekkerder met actief meubilair. Bij Worktrainer kun je eenvoudig jouw thuiswerkplek bestellen via de zaak
Zet ons actieve meubilair eenvoudig zelf in elkaar óf schakel onze handige Montageservice in. We monteren in heel Nederland en België.
Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Accepteer geselecteerde cookies