logo worktrainer

Demohoek 

In onze demohoek vind je actief meubilair waarvan de verpakking geopend is geweest, producten die gebruikt zijn (bijvoorbeeld voor demonstratiedoeleinden) of die zijn geretourneerd door klanten. Alle demo producten zijn zorgvuldig door ons getest, schoongemaakt en waar nodig zijn onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen. Deze producten hebben gebruikssporen en worden aangeboden tegen prijzen ver onder de nieuwprijs. Tevens zorgen we er zo voor dat nog goed functionerend meubair weer terug komt in de circulatie. 

Verzenden is gratis. Wil je de producten eerst komen bekijken, ook dat is mogelijk op de Appellaan 4a te Harmelen.Weergave:
 


Bezig met laden...
30%
visibility

Zit-sta verhoger - UPdesk - Demo model

Zittend werk afwisselen met staan? Plaats de UPdesk op je bureau en het gezond werken kan beginnen. Verkrijgbaar in het wit.

179,00

125,30

50%
visibility

Comfort SITT - balanskruk - Showroom model

Showroom model - Deze Sitt balanskruk mét ERGO-TOP® zitsysteem is te gebruiken in combinatie met een zit-sta bureau. De balanskruk laat...

599,00

299,50

24%
visibility

AeroWork - Loopbandbureau Showroom model

Showroom model. Wandelen terwijl je werkt en tussendoor hardlopen. AeroWork is een loopband met geïntegreerde werkplek en ideaal om je...

2280,00

1730,00


| Meer

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.