logo worktrainer

Werkblad kleuren

Naast onze 8 voorraad bladkleuren, heb je bij ons ook de keuze uit een zeer groot assortiment andere kleuren. Afwijkende bladkleuren zijn op bestelling leverbaar en hebben een levertijd van ca. 7 tot 10 weken. Al onze bladen hebben een dikte van 25mm en zijn afgewerkt met een pvc-rand van 2mm. Daarnaast leveren wij ook speciale werkbladen op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden, prijzen en afwijkende levertijden.

De werkblad kleuren zijn te bekijken in het
Worktrainer Experience Center of vraag een sample aan. Weergave:
 


Bezig met laden...
Losse bladen - werkblad

Losse bladen - werkblad

Kies uit verschillende kleuren om de perfecte match te vinden voor je bureau of tafel. De werkbladen hebben een melamine toplaag en zijn onderhoudsvriendelijk en zeer slijtvast.

36,00| Meer

Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Worktrainer helpt je graag om jouw werkdag zo actief mogelijk te maken en daarom hebben we een leuke kortingsactie! Je ontvangt met onderstaande kortingscode 8% korting op bijna ons hele assortiment (m.u.v. losse werkbladen). Deze actie loopt t/m 15 juli 2020.
Kortingscode: gezond-thuiswerken

Tijdens de Corona periode zijn er de volgende bezorg opties:

Verzenden is mogelijk (Bezorgtijd 1-2 dagen)
Wij bezorgen gewoon bij jou thuis of op kantoor aan de deur. Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag nog ter verzending aangeboden. Zit-Sta bureaus worden geleverd in doos, ongemonteerd, voorzien van montage gereedschap en een duidelijke handleiding.
Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag telefonisch met de montage van jouw bestelling. 

Montageservice (Bezorgtijd 6-14 dagen)
Vertel ons waar je het meubilair geplaatst wilt hebben en wij garanderen dat het vakkundig en snel gemonteerd wordt op locatie. Wij houden hierbij rekening met de richtlijnen van het RIVM. 

Worktrainer Experience Center
Meubilair eerst zien of uittesten? Bel naar 088 - 045 0880 om een afspraak te maken. We helpen je graag verder! 
Bestellen
menu
Menu
search
Zoeken
person
Inloggen
shopping_cart
Winkelwagen