Meerdere aantallen bestellen? Vraag een offerte aan
logo worktrainer

Lekker wiebelen

Als je op een balansbord staat, ben je jezelf steeds aan het corrigeren om balans te houden. Zo sta je actief tijdens je werk en train je tegelijkertijd je bovenlichaam en beenspieren. Direct actie, simpel en effectief!

Wil je de balansborden eerst uittesten? Dat kan in het Worktrainer Experience Center of bel 088 - 045 08 80 voor meer informatie.Weergave:
 


Bezig met laden...
Body Mover - Balansbord

Body Mover - Balansbord

Het Body Mover Balansbord zorgt voor een lichte vering tijdens het staan, door 4 rubberen ballen aan de onderzijde. Inclusief heerlijke massagebal.

95,00

Fitdisc - Balansbord

Fitdisc - Balansbord

FitDisc is een balansbord waardoor je gemotiveerd wordt om meer te gaan staan. Het zorgt voor een comfortabele demping en je lichaam wordt gecorrigeerd door de beweging van het...

109,00

Steppie, the balance board

Steppie, the balance board

Een steppie is een plateau met een bolle onderkant, net als een surfplankje. Je kunt er stabiel op staan en als je wilt bewegen, surf dan rustig van links naar rechts.

145,00

Ongo balansbord

Ongo balansbord

Ongo heeft een balansbord ontworpen waardoor je in sta positie ook de benodigde beweging krijgt. Doordat je balanceert ben je zowel bewust als onbewust bezig met een goede...

95,00

Back App 360 - Balansbord

Back App 360 - Balansbord

Geef je benen energie met de Back App 360. Het balansbord beweegt je in alle richtingen. De zachte ringvormige demping zorgt ervoor dat bewegingen soepel verlopen en comfortabel...

189,00

Togu Balanza Freeride

Togu Balanza Freeride

De Togu Balanza Freeride is een skatedeck met daaronder 2 rode ballen. Leuk om te zien, fun@work en voor het trainen van je stabiliteit en coördinatie.

139,00

Togu Balanza Ballstep

Togu Balanza Ballstep

De Togu Balanza Ballstep die door zijn instabiele onderkant het mogelijk maakt om stabiliteit en coördinatie te trainen.

159,00| Meer

Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
Bestellen