Meerdere aantallen bestellen? Vraag een offerte aan
logo worktrainer

Bewegend zitten met swopper

swopper is een lage kruk die zo is ontworpen dat je je bekken kantelt en je niet anders kunt dan actief zitten. Met zijn innovatieve 3D-technologie die bewegingen en verandering van houding mogelijk maakt, heeft de swopper van Aeris een revolutie in de bureaustoelen markt veroorzaakt. swopper past zich volledig naar jou aan – en dus niet omgekeerd! Het actieve zitten in talloze wisselende zitposities houdt je de gehele dag in beweging en dat geeft een enorme stimulans, concentratie, focus en vrijheid.

We hebben van elk model een exemplaar in Worktrainer Experience Center staan. Kom langs en test de swopper nu zelf uit. Weergave:
 


Bezig met laden...
Swopper Air - Beweegkruk

Swopper Air - Beweegkruk

De swopper AIR heeft een air-climate bekleding voor extra ventilatie. Dat zit meer dan lekker, namelijk perfect: heerlijk schommelen alsook ademend zitten.

598,00

Swopper Classic

Swopper Classic

Swopper stimuleert, dankzij de gepatenteerde 3D-technologie, gezond en actief zitten met frequente positiewisseling. De Classic heeft een zachte microvezel bekleding....

588,00

Swopper HIGH

Swopper HIGH

Bewegend staan en zitten aan in hoogte verstelbare bureaus gaat nu ook met Swopper! Dit allernieuwste exemplaar heet Swopper HIGH. Het hoogte verstelbereik gaat van 49 naar 69 cm.

603,00

Swopper Classic - Leer

Swopper Classic - Leer

De lederen zitting van deze swopper classic geeft een chique uitstraling en is immuun voor statische oplading. Heerlijk bewegend zitten met stijl. 

639,00

Swopper Zadelstoel

Swopper Zadelstoel

Swopper met zadelzitting en een zitting van eerste klas premium leer. Hoogwaardig, chique look en bovendien onderhoudsvriendelijk.

649,00

3Dee - Kantoorstoel

3Dee - Kantoorstoel

Prestatieverhogend, rugbesparend en prachtig vormgegeven. Verkrijgbaar in het zwart, grijs, blauw, cramel of coral.

954,00

3Dee - Kantoorstoel -  Leer

3Dee - Kantoorstoel - Leer

3Dee met eerste klas leer is uitermate geschikt voor de vergader- of directiekamer.

1290,00

Swopper Living

Swopper Living

Een nieuw model met een bekleding van vilt en een hert borduursel op de zitting en de voet. Zeer zacht, in de kleuren; alpen rose, enzian blauw en graniet grijs.

605,00

Oyo - Vergaderstoel

Oyo - Vergaderstoel

Dit ontwerp beweegt. Zo bijzonder, je blijft kijken. Oyo wipt en schommelt, hoe je ook zit, hij is super comfortabel en is altijd een ‘bella figura’: op de zaak, de...

392,00

Swopper Work - Kantoorstoel

Swopper Work - Kantoorstoel

Voor in de kantooromgeving, NEN gecertificeerd, en uitgevoerd met rugleuning en wielen.

755,00| Meer

Deze site gebruikt cookies. Meer informatie