Meerdere aantallen bestellen? Vraag een offerte aan
logo worktrainer

Bewegend zitten met Swopper

Swopper is een lage kruk die zo is ontworpen dat je je bekken kantelt en je niet anders kunt dan actief zitten. Met zijn innovatieve 3D-technologie die bewegingen en verandering van houding mogelijk maakt, heeft de Swopper van Aeris een revolutie in de bureaustoelen markt veroorzaakt. Swopper past zich volledig naar jou aan – en dus niet omgekeerd! Het actieve zitten in talloze wisselende zitposities houdt je de gehele dag in beweging en dat geeft een enorme stimulans, concentratie, focus en vrijheid.

We hebben van elk model Swopper een exemplaar in het Worktrainer Experience Center staan. Kom langs en test het zelf uit of bel 
088 - 045 08 80Weergave:
 


Bezig met laden...
Swopper Classic

Swopper Classic

Swopper stimuleert, dankzij de gepatenteerde 3D-technologie, gezond en actief zitten met frequente positiewisseling. De Classic heeft een zachte microvezel bekleding....

588,00

Swopper HIGH

Swopper HIGH

Bewegend staan en zitten aan in hoogte verstelbare bureaus gaat nu ook met Swopper! Dit allernieuwste exemplaar heet Swopper HIGH. Het hoogte verstelbereik gaat van 49 naar 69 cm.

603,00

Swopper Air

Swopper Air

De swopper AIR heeft een air-climate bekleding voor extra ventilatie. Dat zit meer dan lekker, namelijk perfect: heerlijk schommelen alsook ademend zitten.

598,00

Swopper Classic - PREMIUM Leer

Swopper Classic - PREMIUM Leer

De lederen zitting van deze swopper classic geeft een chique uitstraling en is immuun voor statische oplading. Heerlijk bewegend zitten met stijl. 

639,00

3Dee - Active Office chair

3Dee - Active Office chair

Actieve kantoorstoel met zachte microvezel bekleding. Prestatieverhogend, rugbesparend en prachtig vormgegeven. Verkrijgbaar in Ferrari Rood, Grijs, Koningsblauw en Zwart.

954,00

3Dee - Active Office chair -  PREMIUM Leer

3Dee - Active Office chair - PREMIUM Leer

Active Office 3Dee chair met een bekleding van PREMIUM Leer. De eerste kantoorstoel in zijn soort: bewegend, ontspannend en hi-tech doordacht tot in het kleinste detail.

1228,00

Swopper Living

Swopper Living

Een nieuw model met een bekleding van vilt en een hert borduursel op de zitting en de voet. Zeer zacht, in de kleuren; alpen rose, enzian blauw en graniet grijs.

605,00

Swopper Work

Swopper Work

Voor in de kantooromgeving, NEN gecertificeerd, en uitgevoerd met rugleuning en wielen.

755,00

Swopper Zadel - PREMIUM leer

Swopper Zadel - PREMIUM leer

Swopper met zadelzitting en een zitting van eerste klas PREMIUM leer. Hoogwaardig, chique look en bovendien onderhoudsvriendelijk.

649,00| Meer

Deze site gebruikt cookies. Meer informatie
PS_ORDER